-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
3,377
Суперлига 2022/23
Drugovi moramo ozbiljno shvatiti ovu utakmicu. Jeste li videli šta su uradili Partizanu na Jna. Mada lično mislim da je to bila nameštaljka. Odnosno da je Partizan prodao tu utakmicu. -
1,156
Вицеви
Stave Muju po "kazni" da im kuva u vojsci. Nakon izvesnog vremena drugovi se sažale: "Mujo, baš nam te je žao. Obećavamo da te više nećemo zezati -Dogovoreno. I ja vama obećavam da vam više neću pišati u čorbu koju jedete " -
8,615
Фудбалска репрезентација Србије
@Лунатик @Кишобран U podkastu Piramida radosti su pricali o tome Plavsic i Novakovic kad se cekalo ko ce biti novi selektor posle Tumbakovica. Kao novinarima je ljutito rekao pred odlazak tamo "e vidjecete, niko nece pogoditi tim koji ce da izadje"... i stvarno niko nije mogao da pretpostavi- 2
-
-
-
116
30.коло ЕЛ:Црвена звезда-Басконија
Sto se tice cele ove situacije, ne mogud aprestanem da mislim o ciljenici, da bi sa samo jednom pobedom vise, a ta pobeda je mogla da bude jedna od mnogih koje su izgubljene, a neke od njih bile na odlicnom putu za pobedu, Zvezda imala bar 30% vecu sansu sa F8, a sa dve bar 70% realnije. Sa 15-15 bili bi 9-ti ili 10-ti ti na tabeli. A opet ona realna strana moja, koja se trudi da uvek bude jača, kaze mi da tim koji je imao 1-6, bio 18-ti, poslednji na tabeli, bio vidjen kao kanta za napucavanje...Ako zavrsi na kraju i na 10-om mestu, sa trenerom koji je promenjen, a koji je dosao u ekipu koju nije on selektirao i koja nema dosta karakterističnoh stvari koje su imale sve prethodne ekipe, koje je vodio, plus period zabrane registracije igrača,...To nikako ne mogu nazvati ni totalnim neuspehom, ni fijaskom, ni debaklom. Nije uspeh, da se ne lazemo, ali nije ni neuspeh. Partizan, Zvezdin najveci konkurent je, ruku na srce, tehnicki dobra ekipa, tezak protivnik, ali sve i da u Aba ligi na kraju imaju prednost domaceg terena, sa pravim pristupom nasih igraca, jedna utakmica u gostima se moze dobiti i oduzeti prednost domaceg terena. A to tada nasa ekipa mora da raste pobedama u Veroligi, bez obzira usli u F8 ili ne. Ako se nekim cudom udje, super, ako ne, ocvrsnuce Zvezda kao ekipa za najvaznije bitke, gde treba da se pokaze junacka borba. -
38,200
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда