Jump to content

Мушки тенис (АТП)

Recommended Posts

Новак Ђоковић је највећи противник Новаку Ђоковићу. Остали тенисери могу само да стоје са друге стране мреже и чекају да виде ко ће да победи. 

То се данас видело за време другог и на почетку трећег сета. Кад се смирио и почео поново да игра како зна Циципас није имао ни промил шансе.

Ко зна, можда јеми добро што неће имату туру по Америци него може на миру да се спрема за шљаку и Роланд Гарос.

Опет је број 1 и опет је на деоби првог места по броју освојених Гренд Слем турнира. То је све просто невероватно након свега што му се десило прошле године, јер је могао да освоји поене на само једном од четири ГС турнира, а није могао да игра ни на пет од девет турнира Мастерс серије.

Posted (измењено)

Kakav je ovo mentalni monstrum, nestvarno jbt 😲

Ostalo je jos da odradi performans sa peharom od ovih govnara, kao Binic '91, posto se vec popisao po svim hejterima i ljudima koji su ga kocili u zadnje vrijeme. 
Fakticki bez trzavica dobijeno finale, ondje kad je dva minibrejka izgubio na 4 1 za njega u tajbrejku drugog seta mislio sam mozda bude sa u problemu, ali Cicipas se pobrinuo da tu ne bude nikakvih problema. Imao sam utisak da je napravio 100 neiznudjenih gresaka, malo me je razocarao iako mi je naravno milo zbog mojih zivaca sto je Djokovic to lagano dobio. Svaka mu cast na izjavi posle meca dje je rekao da je Djokovic najveci ikad.

Cini mi se da ova mladja garda nema taj inat neki, ranije nisi mogao ovako lako da dobijes DelPotra, Vavrinku, bilo je tu jos tenisera koji su manje talentovani bili od ovih sad, ali su imali uvijek neki nalet, nisu se predavali... kao da rastu sve mentalno slabije generacije

Edited by czbp

Posted (измењено)

..никад се не сме заборавити шта се све изјављивало,писало пре годину дана(на жалост и овде),какви су ветрови тада шибали а који сада.Од “готов је” стигло се до “Гоат”.
Сада је много лакше бити у Новаковом тиму,велики респект за све оне који су и прошлог јануара били у том тиму..Кирјос је свакако један од њих и свака му част и за тај јануар јуче и овај данас.

Највећи им је можда опростио али им сигурно никад неће заборавити,како је одиграо читав турнир то и потврђује.

28+

4A2DF368-4E87-4ED2-84BB-EAB8612C8FBA.jpeg

8E94AC80-302B-40EB-B1A0-7C0826482EDA.jpeg

6BCBAFCB-5FDE-40C9-BEB8-983DE5E202A9.jpeg

EDCA5BAB-5101-49F2-B300-F1651000F4DC.jpeg

16906759-CBBD-4CB5-B232-D46D08B33269.jpeg

Edited by ЦИГАНИН 74