Jump to content

Мушки тенис (АТП)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Администрација

Што неко рече, сад игра само да испоштује уговоре са спонзорима, испадне у 1-2 колу и онда иде што пре кући код жене да једу алге и семење и причају о Хесеу и смислу живота :mrgreen:

3 hours ago, Драган said:

Што неко рече, сад игра само да испоштује уговоре са спонзорима, испадне у 1-2 колу и онда иде што пре кући код жене да једу алге и семење и причају о Хесеу и смислу живота :mrgreen:

He, he, oni i Hese...Đoković je naš, mnogo ga gotivim ali on, žena mu Jelena i Hese.

A ovo za alge i semenje si u pravu..neka navala pomodarstva veganstva, to je sada In. Ono što užasava jeste da oni svom detetu ne daju izbor..skoro sam u busu čuo dve komšinice od kojih se jedna jada da joj je ćerka uz muža postala veganka i da detetu daju samo vegansku hranu, nije joj žao ćerke, već unučeta.

Najgora stvar, ni malo dobar postupak roditelja, ne ostaviti mogućnost  izbora.

• 2 months later...
  • 1 month later...

Bili smo svedoci pada Nadala i Federera na odredjeno vreme. Nadam se u Noletov povratak istom merom.

Samo sportisti znaju koliko je puno vazno kako covek zivi van terena, stres,porodica,finansije ( ne u Novakovom slucaju).

Ko zna sta je po sredi, ali komentari tipa ''idi u penziju'' nemaju mesta jos uvek.

• 6 months later...
  • 5 months later...
1 minute ago, милпар+ said:

Kako li su svi sad vjerovalo u njega da ce se vratiti, to ne mozes uci na instagram da nije neko okacio njegovi sliku. A ovamo pricali kako se nikad nece vratiti, kako je propo i sl. 

Pricali sirom neta, a i po medijima, kako je sektas, odrek'o se pravoslavlja, i svasta nesto. Sad je opet car nevidjeni. Ne mislim na nase forumase ovde, da neko ne shvati pogresno. Nego generalno su ga polivali splacinama kad je totalno ispao iz forme.  Ne volim tenis, niti sam ikada bio fan Djokovica, ali kad vidim kako seru po momku u poslednje vreme, poceo sam da ga podrzavam i bas mi je drago sto se ponovo vraca. 

Reko sebi : ,,    E , necu te vise gledati majcin sine, pa neka hrvati navijaju za tebe .,, .....

Nikad se nisam ovoliko nervirao .. i pojeo sebi ovoliko zivaca otkako ga gledam , a gledam ga svaki mec od kako je usao na te turnire ... :a015:

Njemu nije bio problem ishrana, nego glava. Prezasitio se tenisa i svega i tu lezi Djokovicev problem. Upravo zbog te ishrane ce Djokovic i najduze da traje. Osvajace on gren slemove i u 35-toj godini. Sutra 13-ti pa dogodine da se napadne 15, 16. Moze on do 18-20 gren slemova u svojoj karijeri,samo mu ne treba stavljati pritisak da mora.