Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Ali pazi sada ovo, Hrvati koji nisu nista talentovaniji za fudbal od nas, i koji nemaju bas gro navijaca Osijeka, Rijeke, Lokomotive (da ja znam) pa su opet koliko toliko digli ligu... Okej, EU su, i repka redovna na glavnim kupovima, ali to nisu presudni faktori. Presudno je sto je liga skracena na 10 klubova, to i mi treba da uradimo, i dobicemo mozda svoj Osijek, Rijeku i Lokomotivu... A dva veca kluba od Dinama vec imamo, posto pricamo o Zvezdi osetan je prostor za napredak, i to uprkos mnogim objektivnim ometackim faktorima tipa siromasna drzava, itd...

Just now, SHERIFF said:

Dabur je jako dobar igrac...

Da ne idemo dalje. Nije tema.

Ma dobar je on, ali nije Firmino jbt...

Шта и како (и кога) Марин зна, ћемо да видимо ове зиме и наредног лета. Играчи под категоријом "'тели смо их" нам не праве нарочиту разлику на терену. 

Ја се, као и увек, надам најбољем. Сваки јебени прелазни рок.

4 minutes ago, АлексМЦЗ said:

Jedan od razloga zasto mi se nije svidela izjava. Cist populizam i prica za masu. Da smo usli u LS, mi bi smo doveli to i to. Da baba ima muda, bila bi deda. A i da udjes u LS, kao da je to garancija da bi doveo neko takvo ime. Gluposti.

Pa i jeste skoro pa garancija, zato sto ti je i taj Marin dosao cim se uslo u LS, vratio se Boaci, i da ne nabrajam dalje....

Just now, Dzoni said:

Шта и како (и кога) Марин зна, ћемо да видимо ове зиме и наредног лета. Играчи под категоријом "'тели смо их" нам не праве нарочиту разлику на терену. 

Ја се, као и увек, надам најбољем. Сваки јебени прелазни рок.

Doveli smo Mitrovica i Bukarija, koji su nam trenutno medju nekoliko najboljih igraca... Zadrzali sve nosioce, Kangwu za buducnost koji bi mozda vec kido da imamo iole pristojnog trenera... Zameram sto je oteran Ohi, a eto ako hocete dovedena je i ta famozna rezerva za Rodica... Na zimu nek dodje Ado, desni bek, Erakovic da ostane i do yaya... Ako se bude imalo hrabrosti i pameti pa da mozda ovaj mali Mijatovic bude taj koji nam treba napred....

Jel neko izvalio da je Marin doslovno rekao kako se igraci dovode cisto da se popuni roster.. :D Meni bilo smesno, pa jbt to mozes i sa omladincima koji te kostaju 5-10 puta manje.. Realno...

Sto se tice Marinovog intervjua najvise me zanimalo sta ce reci o Kulibaliju i naravno da sam ostao sokiran kad je izjavio da je doticni samo alternativa sto u prevodu znaci da nece igrati mnogo nego po potrebi.Ako je tako zasto je placen pola miliona kao rezerva?Odakle nama novac za to planinarenje?

Drugo ispade da smo ove sezone namerno losi u evropi pa da ce njegov sistem skautinga kroz dve godine da nas ponovo podigne jer sam kaze da pad mora doci i da je to normalno....mozda njemu,meni nije,ne na taj nacin...

Trece prica sta bi bilo da smo usli u ligu sampiona pa se frlja sa imenima kao Dabur ili Bas Dost? Koje snove on sanja da mi je znati...Dzjuba nije hteo da dodje ,a da dovedemo Dosta...aha kako da ne...

I cetvrto bar 5 puta je rekao,ili je bar novinar ga tako citirao, kako on voli Zvezdu...kad je volis zasto nisi dosao za manju platu svojevremeno nego za milion i dvesta plus sto hiljada na ruke sto je cak i alfa i omega izjavio.I jos vaznije za mene,kad volis Zvezu toliko zasto nisi sutirao penal u Pireju nego je Tomane ubio precku da bi nam Zander odbojkom upropastio sve na kraju...

Kakva ljubav...

Bolje da cuti i radi sto neko rece,neka se mane populizma i price o ljubavi...

12 miliona je dao Hofenhajm za Dabura prije 2 godine, i da smo usli u LS pa da imamo pare, ispod 6 miliona nema teorije da bi ga dobili. Plus bi sigurno bio najplaceniji igrac u klubu, jer nema sansi da bi se on odrekao plate koju ima tamo i prihvatio neke slabije uslove. Jedino pada na pamet neka pozajmica pa da placamo veci dio ugovora.

Krenuo je inace sa klupe, nije bio prva opcija, ali sad se probio do prve postave. Sve u svemu morali bi tu zestoko da se isprsimo. Dragovic nikad ne bi dosao u klub da nije navijac kluba, to je jasno kao dan, njegova zrtva je najveca u novijoj istoriji kluba, po meni za dlaku ispred Nineta.

13 minutes ago, Fezco said:

Pa to kazem, baksuz i kukavica.. Al ovo nisam znao da je igrao za 1.2 miliona, a isto prvi put cujem da je Kulibali placen 500k... Ja sam konto da je taj za dzabe ovde... Onda je onaj ludi Rade jos lepo reko

480 hiljada konkretno je plata Kulibalija,balerina nas je lepo na vreme obavestio,a plata Marina se otkrila kad je otisao Terzic javno rekao u intervjuu da mu tada tolika plata bila,a isto vece kad je potpisao opet balerina objavio da je dobio 100 hiljada na ruke plus obestecenje Grcima i procenti...

1 hour ago, Mikelinho said:

Jedan Ferguson je u svoje vreme za Mančester doveo/aminovao gomilu promašaja. Mogu listu od bar 50 imena da napravim. Čak je za Fila Dzounsa rekao da će sigurno biti jedan od najboljih igrača u Junajtedov istoriji.

Ovde Marin treba da stavi prst na celo i da se zapita šta radi u svetu fudbala…

Da mogu da se i Fergusonu nabroje 50 imena samo će mali broj njih ući na listu najplaćenijih. A mi konstantno mašimo sa igračima čija plata ulazi u sam vrh po zaradi u klubu. Ali samo nek se nastavi uporedjivanje sa Junajtedom, Barselonom itd ako vam je tako lakše. 

Just now, Dark22 said:

Da mogu da se i Fergusonu nabroje 50 imena samo će mali broj njih ući na listu najplaćenijih. A mi konstantno mašimo sa igračima čija plata ulazi u sam vrh po zaradi u klubu. Ali samo nek se nastavi uporedjivanje sa Junajtedom, Barselonom itd ako vam je tako lakše. 

Pa on verovatno poredi sa velikim klubovima zato sto su nam oni najvidljiviji, a Ferguson jer je bio dosta uspesan... Jel ti mislis da je Sahtjor pogodio sa svakim Brazilcem?

3 minutes ago, Fezco said:

Pa on verovatno poredi sa velikim klubovima zato sto su nam oni najvidljiviji, a Ferguson jer je bio dosta uspesan... Jel ti mislis da je Sahtjor pogodio sa svakim Brazilcem?

Koji je ovo napadač koga smo doveli. 25-ti. Umesto što se priča o vajskautu, algoritmima treba početi stvarno raditi skauting umesto što čekamo da nam neki menadžer preporuči neku bukvu.

Možda je Bogdanović budala ali je u pravu za ono što je rekao za Kulibalija.

Just now, Dark22 said:

Koji je ovo napadač koga smo doveli. 25-ti. Umesto što se priča o vajskautu, algoritmima treba početi stvarno raditi skauting umesto što čekamo da nam neki menadžer preporuči neku bukvu.

Možda je Bogdanović budala ali je u pravu za ono što je rekao za Kulibalija.

Vieira pogodak. Boaci pogodak. Pavkov pogodak. Pesica isto vodite pod pogodak. Falcinelija i Ohija ja vodim pod pogotke iako su bezrazlozno rasterani. Promasaji: Kulibali, Diony, Risairo (jel on uopste spic), Tomane. Ko jos? Mi treba vise da ih kritikujemo sto su se olako odrekli Joveljica i Lazetica, da ne bi i sa Mijatovicem isto uradili ako je tako dobar....

10 минута раније, Fezco said:

Vieira pogodak. Boaci pogodak. Pavkov pogodak. Pesica isto vodite pod pogodak. Falcinelija i Ohija ja vodim pod pogotke iako su bezrazlozno rasterani. Promasaji: Kulibali, Diony, Risairo (jel on uopste spic), Tomane. Ko jos? Mi treba vise da ih kritikujemo sto su se olako odrekli Joveljica i Lazetica, da ne bi i sa Mijatovicem isto uradili ako je tako dobar....

Slazem se osim kod Falcinelija jer nije on otjeran, nego nismo htjeli da damo platu iduce sezone. Njemu je dio plate placala Bolonja dio mi, iduce godine smo morali da damo tipa 800 000 koliko se sjecam. Inace naravno da je pogodak, vrhunske sezone Ivanica i Kataija su ogromnim dijelom njegove zasluge.

Just now, czbp said:

Slazem se osim kod Falcinelija jer nije on otjeran, nego nismo htjeli da damo platu iduce sezone. Njemu je dio plate placala Bolonja dio mi, iduce godine smo morali da damo tipa 800 000 koliko se sjecam. Inace naravno da je pogodak, vrhunske sezone Ivanica i Kataija su ogromnim dijelom njegove zasluge.

Falcineli je radio veliki posao, kretnja, navlacenje protivnika, odlaganje lopte, zahvalan igrac... Ja cak ne mogu toliko da im zameran ni Jandera i Picinija... Nije floskula jer bekovi su zaista deficitarna ,,roba,,.. I pazi, doveo si igraca iz liga petica, aj sad mrzi me da trazim, al imao je covek bas jaku cenu dve, tri godine pre dolaska kod nas, i jbg... Sto kaze Marin ovo za Azarova, mlad je, ako nesto pokaze mozda i bude opcija, stvarno nije puno placen...

Ali zato ovo sto je rekao da su odredjeni igraci dovedjeni cisto da bi se popunio kadar, a ne kao pojacanja, covece pa meni je to kriminalno... Kako uopste mozes reci tako nesto... Da je Mrkela to rekao ovde bi ga svi razapinjali metaforicki..

14 минута раније, Fezco said:

Falcineli je radio veliki posao, kretnja, navlacenje protivnika, odlaganje lopte, zahvalan igrac... Ja cak ne mogu toliko da im zameran ni Jandera i Picinija... Nije floskula jer bekovi su zaista deficitarna ,,roba,,.. I pazi, doveo si igraca iz liga petica, aj sad mrzi me da trazim, al imao je covek bas jaku cenu dve, tri godine pre dolaska kod nas, i jbg... Sto kaze Marin ovo za Azarova, mlad je, ako nesto pokaze mozda i bude opcija, stvarno nije puno placen...

Ali zato ovo sto je rekao da su odredjeni igraci dovedjeni cisto da bi se popunio kadar, a ne kao pojacanja, covece pa meni je to kriminalno... Kako uopste mozes reci tako nesto... Da je Mrkela to rekao ovde bi ga svi razapinjali metaforicki..

Falcineli je bio bukvalno nas Ziru. 

Nemam ja problem sa tim igracima, to je normalna stvar da klub proba. Bakajoko, Azarov, Jirka to su sve legitimni pokusaji. Pa ni sa Zanderom nemam problem neki, nije bio ni u srednje placenim igracima, to sto nas je kostao jbg... kostali su nas mnogo bolji igraci od njega raznih rezultata.

Ja imam problem sa dovodjenjem igraca koji su nespremni, propustili pripreme i slicno, kao Dioni. Nadam se da ubacujemo u ugovoru zastitne klauzule, vjerovatno su se opametili posle Dionija pa ubacili u ugovoru sa Kulibalijem cim je prica da je blizu pedaliranja... Mislim da se lose izrazio tu, jer kad je otisoa Pavkov trebao nam je neki visok napadac, prijetnja u skoku, zato je doveden Kulibali mozda na silu, mislim da je to htio da kaze. Ako su birali izmedju njega i onog afrikanca iz Litvarnije, nije lako tu izabrati ovog iz Litvanije jbg. Kulibali je opet imao 100 meceva u Ligi1, pa ajde kao spremice se itd... 

36 minutes ago, Fezco said:

Prodati i Pavkova i Ohija pred kraj prelaznog roka i dovesti Kulibalija je za anale. Eto sad je drugi put Pešić imali smo dva puta Boaćija, toliko o skautingu. 

Dioni je dobar igrač problem je što pre nas nije igrao 9 meseci a mi očekujemo da nas uvede u LS posle par treninga. Ali takav igrač se ne dovodi pred tako važne utakmice ako je već van terena toliko.

Tomanea smo jurili kao da je neka posebna klasa.

Falćineli je bio na pozajmici imao primanja koja nismo mogli da ispratimo.

Ovaj Kulibali nije fudbaler

Kulibali-Rišairo-Dioni je sigurno izmedju 3-4 miliona plate, potpisa, provizija a slaba vajda. 

Dost nam je finansijski bio dostupan jer sad igra u Utrehtu koji sigurno nije platežno moćan. Ako ništa drugo školovan napadač. A moglo se naću za rezervu i boljih i jeftinijih opcija od Kalife.  

4 minutes ago, Dark22 said:

Prodati i Pavkova i Ohija pred kraj prelaznog roka i dovesti Kulibalija je za anale. Eto sad je drugi put Pešić imali smo dva puta Boaćija, toliko o skautingu. 

Dioni je dobar igrač problem je što pre nas nije igrao 9 meseci a mi očekujemo da nas uvede u LS posle par treninga. Ali takav igrač se ne dovodi pred tako važne utakmice ako je već van terena toliko.

Tomanea smo jurili kao da je neka posebna klasa.

Falćineli je bio na pozajmici imao primanja koja nismo mogli da ispratimo.

Ovaj Kulibali nije fudbaler

Kulibali-Rišairo-Dioni je sigurno izmedju 3-4 miliona plate, potpisa, provizija a slaba vajda. 

Dost nam je finansijski bio dostupan jer sad igra u Utrehtu koji sigurno nije platežno moćan. Ako ništa drugo školovan napadač. A moglo se naću za rezervu i boljih i jeftinijih opcija od Kalife.  

Jel si siguran da je toliko? Nisu oni dugo bili kod nas da bi se doslo do tolike cifre... Mada kazem kad uzmes u obzir i pogotke vise ih je nego promasaj.. Al da se bas sad zaredjalo jeste... Ja sam mozda malo dosadan sa Ohijem, ali sam ubedjen da je tu bio neki debeli problem na relaciji sa upravom, ne znam koje bi bilo drugo objasnjenje... A ako Risaira racunas u spica, onda mozemo i Bena, sto da ne...