Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Колико се сећам ми смо једне године предложили и подржали Кокезу за председника ФС Београда јер је једино тако касније могао да буде делегиран у ФСС. Ваљда је таква процедура. Предпостављам да ми можемо да кандидујемо и подржимо некога ко је већ члан органа ФСБГД или ФСС или да некога новога прогурамо кроз предстојеће изборе кроз ФСБГД до ФСС-а

Nisam siguran da li moze i treci mandat

Da je Terzic pametan, kandidovao bi Duleta Savica ili Pizona, posto se on sigurno nece kandidovati.

Na prosle izbore je izaslo oko 2500 clanova, ako me secanje ne vara, od 15ak hiljada clanova.

Da imamo kulturu izbora u klubu, trebalo bi da bude bar dva kandidata i bar 30.000 clanova...

Nesto ne vjerujem da ce biti dva kandidata, bar nista sto se do sad desavalo ne ukazuje na to. Za sad su svi bili ujedinjeni u i oko kluba, tako da sumnjam da ce biti vise kandidata, nego ce se oni interno dogovoriti ko ce da istupi. Pretpostavljam da to tako ide.

3 минута раније, czbp said:

Nesto ne vjerujem da ce biti dva kandidata, bar nista sto se do sad desavalo ne ukazuje na to. Za sad su svi bili ujedinjeni u i oko kluba, tako da sumnjam da ce biti vise kandidata, nego ce se oni interno dogovoriti ko ce da istupi. Pretpostavljam da to tako ide.

To se zove komunizam... kad se interno dogovore u nekoj organizaciji ko ce da bude sta u toj organizaciji i onda ocekuju plebiscitarnu podrsku.

Kao i u svim proslim izborima.

6 минута раније, Са истока Маракане said:

To se zove komunizam... kad se interno dogovore u nekoj organizaciji ko ce da bude sta u toj organizaciji i onda ocekuju plebiscitarnu podrsku.

Kao i u svim proslim izborima.

Slazem se, kod nas se sva konkurencija shvata kao udar na drzavu/klub/firmu/partiju, izaberi sta god.

Posted (измењено)

To je onda plenum a skupština je partijski kongres  :)

Živim za dan kada će biti dva kandidata podjednakog renomea, koji nece biti neprijatelji već će samo suprostaviti svoje ideje i programe a mi glasati. 

Zamislite da kandidati budu Pižon i Dule Savić što da ne i posle izbora bi i jedan i drugi bili u klubu, cija god ideja da pobedi.

Ovo zvuči kao bajka jbg..

Edited by tinocosta

3 минута раније, tinocosta said:

To je onda plenum a skupština je partijski kongres  :)

Živim za dan kada će biti dva kandidata podjednakog renomea, koji nece biti neprijatelji već će samo suprostaviti svoje ideje i programe a mi glasati. 

Zamislite da kandidati budu Pižon i Dule Savić što da ne i posle izbora bi i jedan i drugi bili u klubu, cija god ideja da pobedi.

Ovo zvuči kao bajka jbg..

Tako bi ih nalozile njihove frakcije da bi se popickali i do kraja zivota ne bi razgovarali

bolje ne

Posted (измењено)

Bajka je ne zato sto su oni losi ljudi, nego zato sto mi kao narod nismo dorasli tome.
Mada kad bolje razmislim, mislim da je to utopisticka ideja svakako, gdje god je dolazilo do nekih izbora i po inostranstvu uvijek je bilo niskih udaraca u kampanji, iako su to bili okej ljudi.

Edited by czbp