Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Just now, keyser_soze said:

Pa vidis i oni imaju price sta su sve nama u staroj JUgosalviji dozvolili a istina je da su oba kluba rezimska ..Samo je pitanje ko ce u datom trenutku biti na celu nekog kluba da li ce to biti jak rezimski covek ne tako sposoban ali jak ili ne tako jak rezimski covek a opet sposoban da se promuva i nadje pare naravno opet uz blagoslov rezima 

Cvele i Dzaja nisu bili dijaspora iz Cikaga 

A sta mislis ko je Covicu dozvolio da uradi to sto je uradio ? On sam je to smislio i uradio ...Pa naravno rezim ..Ako mu nisu smislili onda su bar odobrili nije on pravnicki mag da se promuvao kroz rupe u zakonu 

Ako si za povratak na neka vremena tavorenja ti zatvori oči. Sutra se promeni režim, ispadne da je Najlepši ostavio klub u ogromnom dugu pa će mo se tešiti uppr-om, restartom i ostalo.

1 minute ago, keyser_soze said:

Jel bese taj isti smenilo onu upravu i od tada nam krenulo?

Krenulo nam je onog dana kada je na klupu seo VM. Da nas dvaput nije uveo u LŠ sa sve Vujadinom, Srnićem i ostalim vedetama koje danas ne možete da vidite u našem dresu, domet bi nam bio drugo kolo kvalifikacija. Ne samo na terenu nego je klub finansijski mogao da ode 10 koraka iznad lige. Ali mi imamo Najpšeg i Vesića.

Сада, Dark22 said:

Ako si za povratak na neka vremena tavorenja ti zatvori oči. Sutra se promeni režim, ispadne da je Najlepši ostavio klub u ogromnom dugu pa će mo se tešiti uppr-om, restartom i ostalo.

Krenulo nam je onog dana kada je na klupu seo VM. Da nas dvaput nije uveo u LŠ sa sve Vujadinom, Srnićem i ostalim vedetama koje danas ne možete da vidite u našem dresu, domet bi nam bio drugo kolo kvalifikacija. Ne samo na terenu nego je klub finansijski mogao da ode 10 koraka iznad lige. Ali mi imamo Najpšeg i Vesića.

Krenulo nam je kad je dosao Bozovic ..koliko se secam 

E sad kako ti gledas mozda je VM odgovoran i za Bari

Just now, keyser_soze said:

Krenulo nam je kad je dosao Bozovic ..koliko se secam 

E sad kako ti gledas mozda je VM odgovoran i za Bari

Božović je osvojio titulu, ali finansijski nismo profitirali kao od dve lige šampiona. Uostalom već sledeće sezone je izgubio titulu jer nije bilo para za dobre igrače.

VM je najuspešniji trener od 1991 do danas i trenutak u kakvom je on radio malo njih koji su uopšte hteli da nas treniraju. Najleši pikirao Alkosana.

1 минут раније, Dark22 said:

Božović je osvojio titulu, ali finansijski nismo profitirali kao od dve lige šampiona. Uostalom već sledeće sezone je izgubio titulu jer nije bilo para za dobre igrače.

VM je najuspešniji trener od 1991 do danas i trenutak u kakvom je on radio malo njih koji su uopšte hteli da nas treniraju. Najleši pikirao Alkosana.

Znaci VM je zasluzan za sve to a ne Terzic 

A sada je Terzic opet zasluzan za sve sto je lose 

1 minute ago, Dark22 said:

A šta je te godine  Najlepši napravio da se tim plasira u LŠ. Koga je doveo,obezbedio novac za pojačanja

Valda je plus sto smo se plasirali sa jeftinijim sastavom, igracima sa karakterom, Zvezdasima.

I tog Milojevica je uprava dovela, nije dosetao iz Atine. Koliko se secam isla je prica, posle Bozovica, potop. Kad ono medjutim.

Just now, SHERIFF said:

Valda je plus sto smo se plasirali sa jeftinijim sastavom, igracima sa karakterom, Zvezdasima.

I tog Milojevica je uprava dovela, nije dosetao iz Atine. Koliko se secam isla je prica, posle Bozovica, potop. Kad ono medjutim.

Pričamo o radu uprave. Ako mene sećanje dobro služi da je na dolazak Alkosana bila i poruka na stadionu. Pa je onda Terzić tek otišao u Grčku. Plus jeste što smo ušli kako smo ušli, minus je da posle odlaska Kange, Pešića i Boaćija i rastanka sa Le Talekom i Donaldom je došao Stoiljković, Degenek i pazi sad Sumaila. Da ne pričamo da su zasrali sa produžetkom Krstičića koji je pred tu utakmicu završavao transfer u Grčku i da je prodat Radonjić. Toliko o sposobnosti najlepšeg.

6 minutes ago, keyser_soze said:

Nema veze oba je Terzic doveo cini mi se :a015:

DjhWNDjW0AAZIHt.jpg

Ne znam ko je popusio tu pricu o stanu.

Dok se to za Nordeusa odomacilo kako na forumima (sto je najgore i kod nas), tako i u realnom zivotu. Bar u mojoj okolini. Avangarda, privatna lova, opozicija, partizanstina, *****-palac.

A zaista nikada nikog nisam cuo da kaze 'svaka cast onom Terzicu, stavio je stan pod hipoteku'. 

14 minutes ago, IBRS said:

Pa kad smo mi popusili pricu da je Terzic stavio stan pod hipoteku, pa onda i njegov sin isto stavio stan pod hipoteku, sto ne bi popusili i da njima Nordeus sipa pare. . .

34 минута раније, SHERIFF said:

Ne znam ko je popusio tu pricu o stanu.

A zaista nikada nikog nisam cuo da kaze 'svaka cast onom Terzicu, stavio je stan pod hipoteku'. 

On 3/28/2017 at 7:52 PM, SHERIFF said:

Mislim da je Terza ovim potezom zasluzio malo postovanja.