Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

6 hours ago, keyser_soze said:

Ako postiji neka struja koja namerava da dodje ..neka opozicija koja ceka aj da cujemo da procenimo

Koliko god to izvrtali sprdnji "najbolja uprava od Barija" , ta uprava je tu dok su bili svi ovi rezultati 

Ja sam 1000% siguran da se pojavila neka opcija koja je makar za trunku bolja, poštenija, lepša...šta god, da bi ovi bili bivši. Nažalost do sad se nije pojavila nikakva a ne bolja.

4 минута раније, Chalut said:

Ja sam 1000% siguran da se pojavila neka opcija koja je makar za trunku bolja, poštenija, lepša

Ne postoji lepsa opcija!

6 hours ago, keyser_soze said:

Sutra ce tako biti i za Terzica

Nece, kad se otkrije kakvo je zivo blato ostavio iza sebe.

On 10.9.2022. at 17:04, Виктор Баринов said:

Букари-3 милиона

Кангва-1.2 милиона или тако нешто

Јебени Пруцев, клинац из Русије беше милион?

Митровић 500к

Мотика 1.5 милиона

Пешић милион..

Motiku ne racunaj u ovaj prelazni rok dosao je zimus pritom dosao iz Bajerna gde je redovan bio i medju boljima u rezervnom sastavu sa pripremama sa seniorima a ovde nije usao u igru ne pamtim a prema postojecim izmenama ni nece skoro eventualno u kupu protiv timoka.

Kangva dosao sto kazes za 1.2 miliona iz Arsenala iz Tule koji je ispao iz lige gde je bio potpuni egzodus iole valjanih igraca mahom dobijali ciste papire. 

Za mitrovica su izgleda odmah dali pola miliona mada igrama ne opravdava te pare za sad a vidi se potencijal.

Pesic dosao valjda za 700k + bonusi pritom su dogovarali dinamiku placanja znaci nije ceo iznos odmah sada.

Jedino sto mozemo sigurno da kazemo da je Bukari donekle opravdao novac.

E sad da ne bude da sam omasio temu jer je realno vise za temu igraci kluba pogledajmo zaradu kluba samo od uefa takmicanja a prema novinama ispada da smo uzeli do sada u sezoni 22/23  oko 12 miliona. Cekamo i nadamo se nekog pobedi da se taj saldo poveca al ajde. Zarada od karata prakticno je nepostojeca jer vidim da su sakom i kapom delili karte protiv Monaka i da opet nije bilo puno.

Ono sto vecina ovde kaze a mislim da je sustina jeste da sledece sezone se direktno ide u LS sto znaci prihod oko 20ak miliona evra (ispravite me ako gresim da sad ne kopam one vesti al mislim da je tu negde) a mi nismo u stanju da vec sad ulozimo u igravki kadar koji je realno star i ne bas perspektivan i da ga uigravo i spremamo za sledecu sezonu uz naravno sta se uradi u LE da bude bonus. 

Ja razumem i plate su sada vece ali kome mi dajemo platu? Popovic, Gobeljic, Srnic, Pankov,Krsticic....a tek o gospodinu Igoru Mijovicu, ili kako bese ime nasem fantomu, da ne precam nasoj najvećoj legendi kluba predlazem da uprava kad bude isao u penziju covek povuce jednu kasu u njegovu cast posto dres nikad nije zaduzio al kazu da sad ko blagajniku ga ljudi jure po hodnicima za kartu vise (protiv Makabija kad je bilo).

Igor Mijovic je na tajnom zadatku u klubu  ... zato nije pozeljno javno o tome . 

p.s.   Zapitajte se da li bi ga  Zvezdan Terzic trpeo jedan jedincati minut a da covek nije od velikog znacaja za sve nas ! 

p.s.sps. Kad se pomene ime Igora Mijovica svi mi treba da ustanemo ... i zapevamo Zvezdinu himnu  pred kompom  ! 

p.s.sps.sps. Zasto je Zvezda veliki klub ?

Zato sto su kroz istoriju Zvezde  Ljudi poput Igora Mijovica nesebicno utkali svoj rad , talenat , strucnost ,  profesionalizam i kreativnost u njene temelje  ! Igor Mijovic je najbolji igrac - blagajnik Zvezde od Barija do danas ! 

I dalje sam stava da je reakcija od prošlog četvrtka prema upravi malo zakašnjela ali da nikad nije kasno za istu, a sada sam još više ubjeđen da ovoj upravi svako malo treba uputiti istu ili sličnu reakciju.

Ako ništa drugo a ono barem preventivno da bi se održavala blaga tenzija, jer ovi se osjećaju kao riba u vodi kada zvezdaši pokazuju visok prag tolerancije na njihove loše poteze i zbog "mira u kući" javno ne iskazuju ono što treba reći.

Da ne bude zabune, nisam bukvalno za tjeranje dotičnih nego za stvaranje određenog pritiska u i oko kluba da se konačno prestane sa poslovanjem koje klub vodi u stagnaciju. Ne ulazeći u to ko su lica kojima oni odnosno da li ikome polažu račune za svoj rad i da li su isti zadovoljni njihovim radom, poželjno bi bilo da publika na stadionu javno iskaže svoj stav po tom osnovu koji je zapravo i najmjerodavnija ocjena.

7 minutes ago, kusha said:

Igor Mijovic je na tajnom zadatku u klubu  ... zato nije pozeljno javno o tome . 

p.s.   Zapitajte se da li bi ga  Zvezdan Terzic trpeo jedan jedincati minut a da covek nije od velikog znacaja za sve nas ! 

p.s.sps. Kad se pomene ime Igora Mijovica svi mi treba da ustanemo ... i zapevamo Zvezdinu himnu  pred kompom  ! 

p.s.sps.sps. Zasto je Zvezda veliki klub ?

Zato sto su kroz istoriju Zvezde  Ljudi poput Igora Mijovica nesebicno utkali svoj rad , talenat , strucnost ,  profesionalizam i kreativnost u njene temelje  ! Igor Mijovic je najbolji igrac - blagajnik Zvezde od Barija do danas ! 

I verovatno jedini primer polivalentnog igraca na pozicijama veznog i blagajnika. Veliko blago imamo u svojim redovima, nebruseni dijamant.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ ЗВЕЗДАНУ ТЕРЗИЋУ: Директор ФК Црвена звезда се није појавио на рочишту

СУЂЕЊЕ директору фудбалског клуба Црвена звезда Звездану Терзићу одложено је данас у Вишем суду у Београду, јер се он није појавио.

106705_md_f.jpg?ts=1663146699

Његов бранилац Драгица Брајушковић обавестила је суд да Терзић због обавезног присуства као генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда по распореду УЕФА мора бити у Турској због званичних састанака према протоколу УЕФА, за шта је сазнао 26. августа.

Она је доставила судији Ани Трифуновић и оверени распоред одигравања утакмица, уз напомену да ће из истих разлога бити одсутан и 13. октобра и 23. новембра.

Судија Трифуновић је одложила претрес за 10. октобар и прокоментарисала да јој није јасно да ли протоколарно присуство било ком спортском догађају може бити важније од позива за суд. И питала је да ли генерални директор има заменика, који је уместо њега могао да иде у Турску.

Судија Трифуновић је одложила претрес за 10. октобар и прокоментарисала да јој није јасно да ли протоколарно присуство било ком спортском догађају може бити важније од позива за суд. И питала је да ли генерални директор има заменика, који је уместо њега могао да иде у Турску.

Адвокат Брајушковић одговорила је да не зна такве појединости, али је казала да је Терзићу било јако непријатно што мора да одсуствује и замолио је да пренесе његово извињење суду и судији.

Терзић је оптужен за злоупотребу положаја приликом трансфера фудбалера док је био директор ОФК Београда.

20 минута раније, zemunac76 said:

ti stvarno verujes da ce on biti osudjen i da ce njega neko osuditi?

Naravno da nece... samo kazem sta bi ja uradio da sam sudija, ako bude osudjen...

Ili ce ga osloboditi ili osuditi na uslovnu kaznu.

7 minutes ago, Бјелке said:

Придружујем се честиткама најбољој управи клуба још од Барија.

Какво фино враћање клуба у 2015. годину.

Pa oni su tu samo da operu novac i to je to. Što veća lova, to veći lopovluk !