Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

11 минута раније, Drug Član 85 said:

Смеју ли овде да се Звездан Терзић и Митар Мркела напуше курцем и отерају у 3 пичке материне?

Ja bi sad mogao sto sta reci za njih dvojicu, ne za ban da bude, nego za zatvor..al necu

Trenutno mi ne znamo ko je kriv treneri ili Terzic i Mrkela pa cu reci ovako. Onaj ko je sklonio Ohija, Sanoga,nije doveo bekove, drzi Gobeljica u timu,doveo Azarova i Kulibalija, drzi Srnica na zadnjem veznom, kondicija ekipe 0 je apsolutni dunster ili ima skrivene motive i interese. Da li su to treneri, SD ili GD ja ne znam a mozda su zvi zajedno krivi. Trener je otisao sada je red na druge da odu.

Хтео сам и после Макабија да пишем, али не стигох, после ме прошло... 

Наш клуб воде људи који никако не заслужују ту да буду, људи који су ту постављени, демагози... И воде га као и што се води већина државних предузећа у нашој земљи, то јест пресипају из шупљег у празно. 

Они би одавно требали да су отерани говњивом мотком због

1) катастрофалне финансијске ситуације  (дуг већи после 5 година играња Европе)

2) тапкања у месту што се играчког кадра тиче (наш тим од пре 5 година и данас је отприлике истог квалитета, ако изузмемо ове највеће мајсторе попут Драговића и Катаија, који знамо како су дошли у клуб, сплет срећних околности)

3) алиби продуживања играча и константо враћање бивших играча, преплаћивања, генерално разбацивање пара (Бен преплаћен рецимо, Крстичића враћају за огромне паре, Срнић, Гобељић, Панков...)

4) катастрофалне трансфер политике и скаутинга страних играча (ми у 5 година нисмо уболи 3 одлична странца, а промашаја милион, излазни трансфери практично не постоје)

5) курвања са политиком (коришћење Звезде у политичке сврхе, константно захваљивање, фотографије у канцеларији)

Ово су само неке најважније ствари, има их још сигурно. Ова група људи има више среће него памети што су у лето 2017. довели господина Владана Милојевића, човека који у 3 године дркне 5 фаворита у квалификацама, прође групу у ЛЕ из 4. шешира, после уђе у ЛШ два пута, победи Ливерпул, Олимипијакос... И дан данас они беру плодове тих Милојевићевих успеха, и дан данас се ките његовим перјем. 

Са овом управом се ми нећемо усрећити. Ови људи воде клуб од данас до сутра, ништа се не ради плански... Не знам колико су неки свесни, али ми смо на пролеће јако, али јако били близу да изгубимо титулу, а са тим губитком, ко зна у каквом би стању данас били, а ови прекопута би били главни фаворити за освајање титуле и ове године. Само да је рецимо Мениг дао онај зицер на почетку првог дербија, или онај клинац на другом дербију. Ето, дотле нас је довело пословање ове управе. Да нам живот клуба практично зависи од једне утакмице или једног шута. Уместо да се клуб постави на здраве ноге, па да будемо нешто слично као што је Олимпијакос у грчком фудбалу. 

Сада се налазимо у јако тешкој позицији, не знам шта нам је најпаметније. Титула је под морање јер води директ у ЛШ. Највећа неправда би била да пацови играју тамо, а ми смо то место Србији донели. Мислим да играчи имају квалитет да изнесу ову сезону шампионски, само да се саберу мало и Милојевић да се сконта са њима. У Европи шта буде, буде... А што се управе тиче, управа напоље! Толико од мене.

Posted (измењено)

Nece se nista promeniti odlaskom Mrkele.

Odavno je bilo vreme da stadion malo drukcije zapeva od standardnog repertoara, nadam se tome vec u cervrtak, i to ne mislim politicke pesmice(mada ni to ne bi bilo lose, bolje ikad nego nikad).
Evo nek krene pesma sa Istoka. Ljudi, sta se ceka?

Edited by Georgius

Čini mi se da će, kao što je i Nemanja Vidić nekoliko puta upozoravao, ova Terzićeva vladavina da se pokaže kao i ona Bartomeova u Barseloni.Titule se osvajaju, nikad jači tim, sve je super, a ispod žita se gomilaju problemi, koji jednom kad izađu na površinu vratiće klub godinama unazad.

Posted (измењено)

Džaja je bio najbolji i najuspešniji igrač Zvezde u njenoj istoriji. Ovo mu sa povlačenjem dresa nije trebalo.

Taj presedan kod nas će mu, čini mi se, uniziti sve uspehe koje je zasluženo osvojio.

EDIT:

Šta ti je trebalo ovo Džaja:

Džajić: Ovo je zlatno doba Crvene zvezde

Legenda Crvene zvezde, Dragan Džajić, pohvalio je rad uprave crveno-belih.

Edited by trojcinski

Napokon narod je rekao svoje, ucinilo mi se da ih sever zastitio onim zvizducima da se prigusi glasan zapad. Ovo sto se desava sada je direktno njihovo lose vodjenje kluba i mora neko mora da odgovara. Definitivno je lopovluk u Zvezdi toliko zla naneo da ne moze da se isprate uspesi na terenu.

Posted (измењено)

Za svu ovu negativnu atmosferu medju navijačima ali očigledno i medju igračima je odgovoran Terzić..Kad je dobro, ne možeš da ga skineš sa tv-a...Čovek je konstatno palio masu sa pričama i bajkama a sad kad je teško nigde ga ljudi moji nema?! Sam je pričao da je po komandnoj odgovornosti on prvi.. Kako se pumpao taj balon tako je i pukao one noći kad nam je Pavkov zabio autogol.. 

Edited by Šabac