Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Ako opet ne osvane slika u kancelariji. Inače, ako ikog zanima, potkačen je i Kalinic zbog retvita Tarzanije o tenku i patrijarhu. Grupa napomenula da pokusavaju da ne reaguju impulsivno kao ranijih godina i da hoce da sazrevaju kao tribina. Ja mogu da razumem razlog zbog koga su protiv Kalinica, ali isto tako je bitno da nece traziti nikakve smene. Na basket ce dolaziti opet  mladji uglavnom. Praštajte ako je zabranjeno ovo sto sam pisao, vidim da niko nije kacio, a bio sam ispred pa reko u kratkim crtama da prenesem. 
Delije su ozbiljni licemeri, predstavljaju se kao veliki srbi i pravoslavci, bune se protiv Kalinica a oni prvi cute o izdaji Kosova od Briselskog sporazuma 2013., sada pevaju UEFA mafia Kosovo je Srbija ( a ranije spasi Srbiju i ubi se Borise ), znaci sad je kriva UEFA sto postuje Briselski sporazum a ne onaj ko ga je potpisao hahahah, veliki pravoslavci a nema ih na gej paradi od 2012., ta prica da na tribini nema tih koji vode ultra kopove i ostale poslove je smesna, sta bi ih onda sprecavalo da se bune protiv svega ovoga, ako su tolki srbi i pravoslavci, a posebno sto vole da gurnu nos u sve od 90ih preko 5.oktobra do danas, samo su mi nesto mnogo tihi poslednjih 9 godina.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

4 hours ago, ultras-czvh said:

Delije su ozbiljni licemeri, predstavljaju se kao veliki srbi i pravoslavci, bune se protiv Kalinica a oni prvi cute o izdaji Kosova od Briselskog sporazuma 2013., sada pevaju UEFA mafia Kosovo je Srbija ( a ranije spasi Srbiju i ubi se Borise ), znaci sad je kriva UEFA sto postuje Briselski sporazum a ne onaj ko ga je potpisao hahahah, veliki pravoslavci a nema ih na gej paradi od 2012., ta prica da na tribini nema tih koji vode ultra kopove i ostale poslove je smesna, sta bi ih onda sprecavalo da se bune protiv svega ovoga, ako su tolki srbi i pravoslavci, a posebno sto vole da gurnu nos u sve od 90ih preko 5.oktobra do danas, samo su mi nesto mnogo tihi poslednjih 9 godina.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Zato su simpatizeri i zvezdasi carevi koji uvek nesto tupe i seru preko druz mreza i foruma a onda kad ih pozoves oni ne dodju...  Licemeri su zato sto imaju svoj stav koji se ne menja svidelo se to nekome ili ne? Koj bre ultra kop dokle vise to da pisete ljudi nisu vise na tribini shvatite vec jednom... Sto se tice rezima ja koliko znam pevalo se svasta za razliku od drugih tribina... Oni prvi cute  sta necu sve cuti ovde 

Ide se iz krajsnosti u krajnost ....Od misljenja da "licemerno cute" do misljenja da se pevalo svasta 

Moje misljenje je da ne bi trebalo ni jedno ni drugo ,vec pevanje povodom fubala , Zvezde i sportskog dela kluba ..Ni manje ni vise ...Tacnije ono sto se pevalo nekada davno i tacka 

Sve ostalo stvara atmosferu pobesnelog konja cije uzde se ne mogu drzati ..Mislim mogu ali to je neka druga prica a ne nesto sto je npr Asta pomenuo pre neki dan 

On 10/5/2021 at 1:23 AM, Asta Cohones said:

Zato su simpatizeri i zvezdasi carevi koji uvek nesto tupe i seru preko druz mreza i foruma a onda kad ih pozoves oni ne dodju

Da li je tacno da je protest bio zbog Veljka Raznatovica i njegovog cinkarenja lik sa severa, kad su im pre tacno 3 godine uleteli neki automobili u kucu. On je odrukao lika sa severa i sad posto je potpisao za BKCZ doslo je do protesta upucenom Terzicu?

Policija je identifikovala napadače koji su sa tri automobila oštetili kuću folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, dok se ona u njoj nalazila sa porodicom. Jedan od njih je navijač Nemanja Arsenović Arsi, nezvanično saznaje “Blic”.  

https://www.blic.rs/vesti/hronika/dobro-poznat-policiji-i-sudovima-ovo-je-mladic-koji-se-zakucao-automobilom-u-cecinu/m86gwxj

А када бисте ви да се протестује? Узмите у обзир да је дуг објављен пре месец дана. Да је после тога дошао и Вељко који је пишао по нашим графитима. Па да је пре тога било и оних информација о италијанима. Након тога поновна слика у канцеларији... 

Значи имали смо брагу, дерби, одложену утакмицу, пазар без публике, луду шуму у гостима, па металац. Која је утакмица тачно била идеална за тако нешто, пошто ова није била одговарајућа? 

Дерби кад се јури предност? Прва утакмица у групи? Ове без публике можда? 

Крило ми уопште није јасан. Годинама пише о томе како треба стадион да се пробуди, да треба да притискамо управу... А онда кује теорије завере, горе него оне на ковиду. Те протестује се због ултра копа, те протестује се због друкања... Па и да је Вељко тај тас на ваги који је довео до таласања терзине фотеље, ваљда се против терзе бориш? 

4 минута раније, TomicaCZV said:

Крило ми уопште није јасан. Годинама пише о томе како треба стадион да се пробуди, да треба да притискамо управу... А онда кује теорије завере, горе него оне на ковиду. Те протестује се због ултра копа, те протестује се због друкања... Па и да је Вељко тај тас на ваги који је довео до таласања терзине фотеље, ваљда се против терзе бориш? 

Prvo, pokusaj da se drzis cinjenica.

Da, treba stadion da se probudi i SKANDIRA PROTIV TERZICA i da ga OTERA. To se 20to minutnim bojkotom ne postize, pogotovo sto posle toga nema ni skandiranja i parole...nista.

Drugo, ne kujem teorije zavere, nego sam pitao coveka koji mi deluje da ima informacije.

Trece, nisam pomenuo Ultra Kop ni jednim slovom, ne znam sto mene ubacujes u tu pricu.

Cak i da je Veljko Raznatovic tas na vagi, to niko nigde nije rekao niti objavio, a niti da je problem u Terzicu,. slikama, duhu koji lebdi, skupom gorivu... Dakle, nejasno je.

Tako da bih te zamolio, ako mi se obratis ili me citiras, da ne ubacujes recenice koje nisam nigde napisao, nego se osvrni na citirani deo ili se makar drzi onoga sto pisem.

Не постиже се 20томинутним бојкотом, али се сигурно тим бојкотом постиже више него никаквим. 

Друго, ево јутрос си написао да је бојкот због цинкарења. Што, ако мало ставиш нетрпељивост према групи по страни, видиш да благе везе и промил шансе нема. 

Треће. Можда ниси ти, али неко је помињао ултра коп и да се због тога протестује. Свеједно, глупост. 

Четврто. Лепо је речено да се протестује због претходних догађаја, испада и неспортских радњи. Не конкретно један догађај, већ акумулација. Типа, тебе неко боцне једном, нећеш да му кажеш ништа, ај као први му је пут. Па прећутиш и други јер није толико јако, па трећи, пети.. На крају ти докурчи у кажеш му више да те не боцка. То што би ти да ти све буде нацртано, прецизно и концизно не значи да тако мора и да тако треба. Поготово што ово није протест којим се управа тера, већ упозорава. 

Ниси ми одговорио кад би била идеална утакмица за протест. 

8 минута раније, TomicaCZV said:

Друго, ево јутрос си написао да је бојкот због цинкарења. Што, ако мало ставиш нетрпељивост према групи по страни, видиш да благе везе и промил шансе нема. 

Procitaj opet... nisam nista tvrdio nego sam PITAO. Pitanje nije tvrdnja, ako nisi znao.

PRavo vreme za protest je bilo 2015 kad je oteran pa vracen na mala vrata i svaka sledeca utakmica na Marakani posle toga.

9 минута раније, TomicaCZV said:

То што би ти да ти све буде нацртано, прецизно и концизно не значи да тако мора и да тако треба. Поготово што ово није протест којим се управа тера, већ упозорава. 

Nema potrebe za crtanjem, nego da se otvoreno kaze UPOZORAVAMO TERZICA DA NE RADI TO I TO. Ako im je frka ili se plase ili imaju neki treci razlog, onda ok. Uostalom, navijaci Zvezde su poznati po tome sto se oglasavaju o svemu i svacemu vrlo precizno i jasno. Ovo nije ni precizno ni jasno bilo.

3 минута раније, Са истока Маракане said:

Procitaj opet... nisam nista tvrdio nego sam PITAO. Pitanje nije tvrdnja, ako nisi znao.

PRavo vreme za protest je bilo 2015 kad je oteran pa vracen na mala vrata i svaka sledeca utakmica na Marakani posle toga.

Nema potrebe za crtanjem, nego da se otvoreno kaze UPOZORAVAMO TERZICA DA NE RADI TO I TO. Ako im je frka ili se plase ili imaju neki treci razlog, onda ok. Uostalom, navijaci Zvezde su poznati po tome sto se oglasavaju o svemu i svacemu vrlo precizno i jasno. Ovo nije ni precizno ni jasno bilo.

Питање је бесмислено. Да ли мислиш да ће неко ко би био упућен у разлог да је тај који си ти навео да прича о томе на форуму? Питање си питао јер си чуо то и у то (делимично или у потпуности, не знам) поверовао. 

Није прецизно и јасно, нити мора да буде. Као што сам рекао, сигурно и Терзић и управа знају шта се мисли под тим 'испади и неспортске радње' и зашто је протест организован. Друго, протест није био за терање управе, већ за упозорење. У томе је велика разлика. 

Даље да не дужимо. Попио сам кафицу, време је за посао :D

Terzica ce terati tek kad izostanu rezultati. S tim se ne slazem. Mislim da je vec trebalo da se otera jer je na gomilu nacina oskrnavio ono sto je Zvezda. Poserem se na sve rezultate ako moras da budes povezan sa raznim krimosima, kartelima, grobarima, da botujes za vladajucu stranku, kacis slike umobolnika u prostorijama kluba, itd. Ok, ko to moze da "proguta" zbog rezultata je njegova stvar. Ljudi u Srbiji generalno "zmure" na sve i svasta dok postoji neka korist. Ali isto zaboravljaju da ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju. 

Ono sto ie po meni jedino sigurno je to da je "protest" organizivan samo zato jer je neko od sipkasa sa severa odnosno neki njegov interes ugrozen na neki nacin. Bilo pojedinca ili grupe nije bi bitno. Zvezda kao Zvezda je tu samo paravan. Dugovi, slika prva, druga, treca, sve je to nebitno. Zvezda svakako nije na prvom mestu, to se najbolje vidi u odnosu prema KK.

Бојкот је свирање уз фрулу,шта хоће да постигну тиме,није да нисам за то али радикалније,конкретније што је требало одавно урадити.

Grljenje mora da bude iskreno. Mi odemo na ručak sa rukovodstvom Parizana i dogovorimo se oko nekih stvari. Još se nismo ni razišli i izađe izjava njihovog trenera koji priča o ovom što pričam, oni su žrtve, a mi državni projetak…. Onda ni ručak ni zagrljaj nisu iskreni, o tome govorim – poručio je Terzić.

Koji ces qrac onda sa njima na rucak,sto se druzis sa takvima?