Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

2 минута раније, SHERIFF said:

Bas cudno da ljudi navijaju za svoj klub i zvizde protivniku. Do sada nevidjeno. Pogotovo kad ta ciganija grcka grize i kad joj treba i kad ne treba. Crkli bi da nisu pobedili onda kad nas je onaj konjusar pokrao. 

Jebe se obicnom coveku za bratstvo dve grupe. 

Serife ti nisi klinac jedno je da zvizdis to je bilo i na Marakani a drugo je da provociras i pokazujes srednji prst ljudima koji su prekoputa tebe a za isti klub navijate ... Isti ti ljudi odu u Grcku pa jedu za dzabe pa se slikaju pa dobiju karte nemoj da se pravimo Englezi 

1 минут раније, SHERIFF said:

Ti zaista mislis da bi obican covek, poput mog matorog ili nekog random navijaca iz unutrasnjosti van price zvizdao Olimpijakosu da grupi tera kapric, a ne zato sto navija za klub? Izlazim iz ove rasprave dok je vreme.

Sever nije Zvezda! Zvezda je Zvezda.

Takvi ljudi nebi ali bi oni koji seru placenici sendvicari nema ih na aba ligi a dodju ovde da silje itd.. Mnogi ljudi dodju i na aba iako mislite da ne dolazi grupa ne dodje zvanicno i nema zastava al je tu pa mogu da cuju svasta... Ima jedan  u 92 forum e tamo prednjace ti ljudi 

Mislim da ce ovakvim i slicnim akcijama, pod velom neke misterije, oterati i ovih 12-13 hiljada ljudi koji realno dolaze manje vise uvek, mozda ne odma, ali vremenom. Najmanje je tu bitan protest i Terzic. 

Napisi lepo, jasno, glasno o cemu se radi, pa neka ljudi odluce sta im je ciniti.

Umesto da se ide na neko smirivanje situacije, pokusaj edukacije, tera se prica, a njih ko jebe bukvalno, znam da je pojedincima odatle bitan jedino ultra zonfa, da l bila prva ili peta liga, nebitno...

Na Severu se nikada za vreme Evro utakmice nije kuburilo sa ljudstvom za koreografiju, dok su Istok i Zapad fino popunjeni i pored, onako, solidne cene karata. Neko tu treba da stavi prst na celo. 

Nije moje da o tome razmisljam, samo vidim sta se desava, cujem sta se prica u krugovima ljudi koji su dosta vremena proveli tamo, nekako se sve redje odlucuju za Sever.

To je mozda jasno tebi i meni koji povazdan tupimo o Zvezdi, ali nekome ko ovlas predje preko saopstenja i nije toliko upoznat i nije.

Bar oni nisu nikad okolisali, bilo da su u pravu ili nisu.

Ko je nezadovoljan neka bleji s nama, ko je zadovoljan, neka udje, a mi juce pobedili Ludogorec, imamo 6 bodova u grupi, medju 40 u Evropi, zasto bi neko van tih tokova bio duzan da razume bilo sta. Dosao s detetom , miholjsko leto, lepo vece, bas ce da razmislja o Vucicevoj slici u kancelariji Terzica.

Opet kazem, Cvele i Dzaja su drzali Slobinu sliku i nikome nije padalo na pamet da bojkotuje, jeste da ih tera, ali ne zbog toga, pokazalo se koliko (ni)su u pravu bili tada ljudi.

I ta prica da su odjednom apoliticni, mislim, nemoj da se lazemo, od osnivanja aktivni na tom planu. Da ne zalazimo sada dublje u probelmatiku, poslova, fantomskih tendera, cuda. Niko nije sisao vesla. 

41 minutes ago, IBRS said:

kolilo je samo ovo smesno, bar meni. Cutali i pravili se blesavi sve vreme, a sada kao vid nzm kakvog protesta ce cutati jos 20 minuta ali ispred stadiona. 

Čini mi se na finalu kupa 1990. protiv tovara cutalo se isto tako 20 minuta u znak protesta protiv nekog poteza uprave, ne sjećam se vise sta je tačno bilo. Pazi 1990.! Tako da ovo nije nov način izražavanja nezadovoljstva navijačke grupe. To sto je grupa dosada cutala, ne znaci da nije ništa činjeno dalje od očiju javnosti. 

48 minutes ago, IBRS said:

.Grckim govnarima uvek zvizdati kao da su turski. Ne iz inata nego zati jer tvom timu treba jebena pobeda za top8. 

Kojim govnarima? Igračima ili navijačima koji nas uvijek dole ispoštuju i dočekaju kao rođenu braću?

4 minutes ago, Asta Cohones said:

Ti sto imaju tendere i firme odavno nisu na tribini mnogo verujete novinama i medijima... 

A sta te tu čudi? Običan čovjek, kako ga je SHERIFF krstio, obično “svoje” mišljenje pronalazi u novinama i na TV-u. 

Odgovor će biti da običan čovjek nije dužan da se bavi detaljima i sitnim crevcima. I nije ali onda i neka ne prednjači u “stavovima” oko onoga o čemu ne zna dovoljno.

To je meni licno najnebitnija stavka u postu bila, ali ti si se bas nje uhvatio, valda su na to najslabiji, poenta je da niko ne moze da me ubedi da je udruzenje gradjana Delije Sever apoliticna organizacija. 

8 минута раније, AvantiStellaRossa said:

A sta te tu čudi? Običan čovjek, kako ga je SHERIFF krstio, obično “svoje” mišljenje pronalazi u novinama i na TV-u. 

Odgovor će biti da običan čovjek nije dužan da se bavi detaljima i sitnim crevcima. I nije ali onda i neka ne prednjači u “stavovima” oko onoga o čemu ne zna dovoljno.

Valda vi iz nurnberga znate bolje...

Zna se kome je ovo upućeno. Ne verujem da je ovo zbog slike, Arkanovog malog, pa ni finansija. Ima to sve udela u revoltu ali mislim, znači ne tvrdim, da se nešto novo iza brda valja. Nešto što će tek izaći na svetlost dana.

Sever nije Zvezda ali grupa je ipak najorganizovanija i jedina mogućnost koja može da zauzda kompaniju. 

Zaista misliš da bi neko pravio takve vratolomije i grubo se zajebavao sa kredibilitetom navijačke grupe? 

Mislim da njih zabole sta drugi misle o grupi. Drugo, ne bi bilo prvi put. Trece, trebalo je otvoreno da kazu na koga i zbog cega je protest.

Iskreno se nadam da nece biti likova koji ce "ljubazno" zamoliti ljude da ne ulaze na istok i zapad, dok traje protest.

Поента је да су у клубу сви изненађени,да нису у фазону “заболе нас”,да није ништа исценирано и да су разлози прави.У центар се уболо,ближе не може,преостаје само да видимо хоће ли бити неког транспарента,више њих,неких порука уз скандирање итд итд.

Свакако овај потез групе треба подржати без обзира на разна мишљења о њој јер ако ћемо поштено без проблема су могли да наставе да фурају свој фазон без да дрмају нечији кавез јер брзо се живи,брзо све заборавља.А и тај кавез ,зна се одлично кога је спустио у ФК и да га није ни мало лако продрмати.

Пуна подршка и нада да је ово само почетак после кога ће група редовније да реагује и то по више основа,не само везаних за клуб.

"Običan" covek je itekako informisan. Ove vesti o dugu, o Leceu, o Fiorentini su doprle do svakoga. I čim taj covek čuje da će biti nekog protesta, neće njemu trebati mnogo vremena i da zaključi o čemu se tu tačno radi. Pa ne živi "običan" covek u pećini, čitav život bez interneta i telefona i da direkt iz pećine dolazi da protestuje. Tako mi deluje kada vi tog "običnog" ovde navodite. Malo sutra, ne znaju ljudi neke detaljčiće ali krupne stvari ljudi itekako znaju...

Pa evo recimo nas jedan forumaš koji sebe deklarise kao "običnog" navijača, zna sve šta se dešava. Zna bre covek vise od BIA-e. Kako on sazna, tako saznaju i drugi ljudi.  Informacije su danas brze od svetlosti, sve se sazna za par minuta. I to na jednostavan način. 

Svi ljudi koji su tu znaju i protiv koga se protestuje i zašto se protestuje i sve sto treba da znaju, LJUDI ZNAJU! 

Razloga iskreno ima i ovo se trebalo davno desiti. Razlozi su se u poslednje vreme samo gomilali i izlazili sve jači i jači. Mogu biti zadovoljni sto je ovakav vid protesta. Šta su sve radili, ovo je najmanje moguće.