Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

12 minutes ago, Asta Cohones said:

Nismo pali kao navijacka zajednica

Нема оног "бунта ,реакције"и свега што нас је красило,пали смо друже мој,пали смо.

Све је то лепо,кореографије,ватромети,балови али север,звездаши,цигани су много више од тога били кроз ових 75година,много много више.

1 minute ago, keyser_soze said:

Rezultati - osnovni cilj funkcionisanja fudbalskog kluba 

Nismo ni počeli, a ti već pobeze hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahagag ***** te živote. 

Kakve ste vi legende, pre ste barem mogli i po nekoliko minuta da se vrtite u krug i onda dodjete do rezultata, sada evo ni čitav minut. 

Malo bre konsolidujte redove, malo argumenata nabavite, malo apdejtujte verziju misa mu *****, pa eto vas ko Mrkela u verziji iz 2017. Daj malo...

14 minutes ago, TomicaCZV said:

Можемо о сину, али ово је тема за Фк, а не за кк. 

Мада се тамо синко брани... 

Tamo je sinko postao poslovni direktor u klubu iz koga su na volseban nacin isisani deseci miliona evra? Sinka NIKO nije branio osim 2 covjeka, svima vrlo dobro znana. Mozda i 3 ali nisam bas siguran al i neka bude. Protiv razularene mase, krvavih ociju i pjene na ustima na celu sa kolovodjom, uglednim forumasem...dok je administracija mjesecima blenula bez ijednog pokusaja obuzdavanja lincha. I i opet nismo kmechali kako smije da se napada najbolja i najuspjesnija uprava od generacije Ducija i Moke a mozda i pre, niti optuzivali razularenu masu da nasjeda na vujosevicevstinu.

1 minute ago, keyser_soze said:

A jbg ja spadam u one seoske navijace nisam toliko sofisticiran navijac .Meni je jedino bitno da lopta predje gol liniju ,moj tim pobedi i ja se radujem tome ..Navijam, pevam , podrzavam tu sam znog toga a onda mi uzvrati titulama i ja se radujem kao dete i Evropom pa uzivam u tome 

Kao sto rekoh nisam tako sofisticiran navijac da udjem u sve pore funkcionisanja kluba , a i da zelim jbg nemam toliko informacija o klubu ( mozda neki imaju ,nemam pojma ni kako al dobro ) 

Al dobro ....Mozda bi se time bavio kad bih bio zaposlen u FK pa bi ocekivao platu ,tad bi me zanimala organizacija sta i kako 

Do tada je ovako seljacki pratim teranje lopte po travi a nemam vremena niti volje za pracenje APR i da lupa F 5 i refresujem APR stranicu svaki minut i buljim  u brojke 

I do čega dodjosmo? 

Do toga da se ja na nekoj od tema sa foruma upuštam u raspravu o nuklearnoj fizici. O njoj pojma nemam. Niti me zanima. 

Ja o toj fizici ne bi "a" rekao, niti bi ulazio na temu. 

Toliko...

54 минута раније, AvantiStellaRossa said:

Tamo je sinko postao poslovni direktor u klubu iz koga su na volseban nacin isisani deseci miliona evra? Sinka NIKO nije branio osim 2 covjeka, svima vrlo dobro znana. Mozda i 3 ali nisam bas siguran al i neka bude. Protiv razularene mase, krvavih ociju i pjene na ustima na celu sa kolovodjom, uglednim forumasem...dok je administracija mjesecima blenula bez ijednog pokusaja obuzdavanja lincha. I i opet nismo kmechali kako smije da se napada najbolja i najuspjesnija uprava od generacije Ducija i Moke a mozda i pre, niti optuzivali razularenu masu da nasjeda na vujosevicevstinu.

Ти би као неки експерт за читање између редова, асоцијације и слагалицу требао да будеш у стању да разликујеш напад на Мусић Јелицу и аналогију између синова и неравноправно сагледавање тих ситуација. 

Ja sam mislio da ovde pricamo o profesionalnim sportistima, trenerima.

Jeste, isto je kada se tera jedan Dejan Stankovic, uz najgore uvrede, podmetacine (mnogi su i kaznjeni zbog toga, oh wait), Vladan Milojevic, kao sto je kaznjeno i besenje Gobeljica za semafor ...ili nije... i tatin sin zbog ociglednog bezobraznog, prst u oko nepotizma. Tri sezone placan drzavnim novcem, posto KK nema druge prihode, nesto malo od ulaznica.

Valda bi prepodobni pojedinci trpeli i imali reci hvale za Terzica da uradi nesto slicno u FKu koji veci deo budzeta mora sam da zaradi prodajom, ulaznicama, dobrim rezultatima u kontinuitetu.

I pored svega toga, tvrdim da su Terzic i Covic pravi ljudi na pravim mestima, da niko u ovom trenutku bolje od njih ne bi radio posao za Zvezdu, podvlacim, trenutno.

I nije tacno da nisam nikada kritikovao Terzica, izmedju ostalog juce sam to uradio zbog odlaganja, imam problem sa pricom da nista ne valja, dok se sa druge strane zmuri cak i na nepotizam. Nekome ce se ***** po spisku lopovsko svaki dan, a neko je sveta krava.

Nece da moze. Nece sigurno. Odgovor ce uvek stici.

11 минута раније, AvantiStellaRossa said:

Nisam primjetio da si ni deseti dio pisao o Kostadinu kao o Filipu. Iako je to daleko gora i štetnija vrsta nepotizma. 

хахахахаахахахахаахахх не знам да ли сам нешто смешније чуо свих ових година мога бивствовања на форуму.

Гора и штетнија врста непотизма бити помоћник пословног директора 2 месеца него бити на сиси клуба због оца председника 10 година :D 

9 minutes ago, AvantiStellaRossa said:

Nisam primjetio da si ni deseti dio pisao o Kostadinu kao o Filipu. Iako je to daleko gora i štetnija vrsta nepotizma. 

Ja sam iznosio svoje argumente oko Filipa za koje ti nisi htio ni da čuješ. A ja saslušavam recimo vaše u vezi rezultata kao argumenta. A kada iznosim mišljenje rijetko ga mijenjam jer niti sam rob raspoloženja niti general poslije bitke. I iznosim ga zato sto tako mislim a ne da bih nekome kontrirao ili se pravio pametan.

Ne znam zašto svaki put imate uslovni refleks da skočite kad ljudi kritikuju i najveće pizdarije koje doktor napravi? Je l to neki zaštitnički, očinski insekt ili sta? A najjače je sto uopste i ne razumijete poentu kritike Terzica. U vašem svijetu jedne dimenzije poenta je da se Terzic cera. Ne, poenta, bar sto se mene tiče, je da mu se stisnu muda u procijep kako bi bolje radio i manje krao jer će ionako opet umjesto njega doći druga bitanga koja će to da pokuša. Ali to je izgleda već viša matematika.

Sumnjam da ovde i jedna osoba licno ima protiv Zvezdana, već je poenta toga sto i sam kažeš, da se to funkcionisanje pritegne, da se ovo već bahato ponašanje mora eliminisati. 

Licno proriv Terzica apsolutno ništa, kao funkcionera Zvezde mnogo toga, a u poslednje vreme te stvari on samo gomila li gomila. 

Ukoliko dodje neko kao DOS, svakako ce unistiti i opljackati Zvezdu, obzirom da nema nikakvog narodnog ili bar navijackog bunta to ce biti lagano uradjeno uz serviranje neke pateticne price koja ce da se progura zdravo za gotovo. Uspeli su da opljackaju  i srozaju Zvezdu koja je pokorila Evropu, nece im biti nikakav problem da to urade sa Zvezdom koja igra Ligu Evrope i gubi od Omonije.

10 hours ago, ultras-czvh said:

Sta hipoteticki, da jednog dana kada ode Terzic i SNS, kada nemamo ovakvu potporu od strane drzave kakvu sada imamo, kada dug bude onoliki koliki se naslucuje da jeste, kada dodje ( ne daj Boze ) neka vlast kao DOS i nema razumevanja a sta vise bude i zlonamerna prema Zvezdi, i dodje neka uprava koja u tom trenutku zeli u takvom ambijentu da se suprostavi partizanu i drzavi, cime ce se suprostaviti? Izgradjenim sistemom funkcionisanja kluba koji ne misli od danas za sutra, dobrom skauting mrezom gde se mogu dovoditi jeftini i dobri igraci, sa dobrom omladinskom skolom koja izbacuje igrace spremne za prvi tim, sa likvidnim klubom koji moze da dovodi proverene igrace, sa klubom koji nema nikakvih dugovanja pa samim tim i nema omcu oko vrata da krene da gradi neki sistem ako on ne postiji?

Прво, ми тренутно немамо никакву потпору државе. Какву тачно потпору имамо? Држава нам даје паре, а дуг расте? Држава нам даје паре, а ми у претходних 4-5 година зарадили преко 100 милиона? Држава нам излази у сусрет и мења правила ФССа у корист нама, читај, повећан број странаца, правило о бонусима се мења у корист нама, наши бивши функционери су на битним функцијама у ФСС... Тешко. Једино што ми имамо од државе (читај, владајуће структуре) је узимање. И легално и ово друго.

Исто бисмо имали и када би Терзић отишао, а уместо њега дошао Бранко Бранковић. Јер уместо Терзића сигурно доћи неће неки Дејан Станковић, већ подобан држави. 

Друго, Замлаћивати се и причати да ће кад оде Терзић доћи неко ко ће да изгради систем, да направи скаутинг и све то што си ти набројао је жеља у рангу моје да ***** тета Монику. Доћи ће, у најбољу руку, Митар Мркела. Мењати једног за другог, нека хвала. Зашто нека хвала? Па из простог разлога што Терзић, колико год лош функционер био са аспекта финансија, толико је и добар са аспекта резултата.

Треће, уколико не будемо имали функционере који добро пливају у овом нашем блату приликом смене власти, тек онда ћемо тешко испливати. Зато што тренутну власт тешко да ће заменити неко ко ће стварно хтети да мења нешто. Моје мишљење

Четврто, исто као и Човић, и Терзић је говно какво ћеш ретко наћи. Али као такви, савршено пливају. 

11 минута раније, Са истока Маракане said:

To je uradio SPS, ako cemo posteno. Pljacka kluba je krenula davno pre 2000 godine.

кренуо спс, наставио дос, преко дса до снса. већ 30 година. 

и онда дај да мењамо људе који једини пливају у таквом муљу.