Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

5 минута раније, Imax said:

Opet izvrćeš. Ja nikog niam ni za šta optužio, samo sam se našalio sa Vangom, a  to nema veze sa tobom. Inače čuvam ja one tvoje poruke, za koje ne da si trebao da dobiješ trajni ban, nego je i to blago. Nemoj stalno manipulisati. Kada god se upetljaš i ne znaš šta odgovoriš, kreće manipulacija i izvrtanje.

Ne sumnjam da ih cuvas... to obicno i rade oni koj imaju neki problem u zivotu...

A sto se tice banovanja..druze, ti si ovde admine oterao u picku lepu materinu vise puta, klonirao si se bar 10 puta, banovan si bar 10 puta sa tim klonovima..cudo je da dises uopste na MCZ...al ajde... progledano ti je kroz prste...opet...

To je sve posledica tvojih i onog što više nije ovde, pa neću da ga spominjem, podmetanja, dok ste vedrili i oblačili. Samo što je on, hvala Bogu provaljen, a ti još uvek plivaš, ali ni ti nisi ništa bolji. Isto je to klika, isto tako i ti pišeš. Želeo si mi bolest, vređao majku, a da ja tebi tako nešto nikada nisam napisao.

Namestite mi ban svojim izvrtanjem i onda nastavite da vređate, a da vam ne mogu odgovoriti. Naravno tu je odmah bila ekipa da pomogne u izvrtanju činjenica.

Evo i sada niko se ni sa kim nije svađao, a ti odmah ulećeš đonom i izvrćeš.

Ja ovde prekidam, ako hoćeš da nastavimo razgovor, evo pozivam te da se vidimo uživo i lepo ipričamo.

Ne želim da ovde razvlačimo.

Pazi ovako...ja sam se tebi izvinio za sve uvrede na PP i javno... ti se nisi udostojio ni OK da napises. To govori dosta o tebi. A da si i ti mene vredjao, to da ne pominjem. Posto sam samo odgovarao na tvoje uvrede. Al nema veze, bilo pa proslo.

Drugo, pola toga sto si napisao veze nema sa istinom. Sam si sebe navlacio na ban i vredjao okolo. Vredjao te jesam, banovan sam. tebe nisu banovali u istoj meri kao mene. Nemam skrinshotove, posto je ovo forum, a ne realni zivot.

Tako da...preskoci me sa smicalicama, upadicama, provokacijama i slicno. Ako se zajebavas stavi SMAJLI da bude jasno. ako napises "mi glupi nismo shvatili" to je i provokacija kao sto je i zajebancija, kao sto kazes.

Sto se vidjanja tice, neka hvala, biram drustvo.

To, mi glupi naravno da je šala, jer niko valjda ne misli za sebe da je glup, a čak i da nisi shvatio da je šala, opet ne odnosi se na tebe, već na mene. Problem je što nisi imao odgovor na ono što smo te pitali Šerif i ja oko Barse, pa kada već ne znaš šta napisati, hajde opet da napravim svađu. Tako uvek radiš. Pozdrav.

Napisao sam sve oko barse i nacrtao i objasnio i dao 2-3 primera..al jbg... to sto ne citas, sta da ti kazem.

Eto, vidis svadju gde je nema i opet optuzujes i pises besmislice. Niko nikog ne poziva na svadju...okacio sam link i komentarisao da lik laze. TI si odma krenuo sa barsom, a poredjenje je sve samo ne logicno.

I tako dalje. To sto ti u svemu sto ja napisem vidis negativno, to je zaista samo tvoj problem.

Barsu je ubila korona ko je bio tamo na Kamp Nou video je koliko samo zaradjuju od turizma, ulaznica, kupovine dresova, suvenira, obilaska stadiona pa cak i prodaje hrane u kompleksu. U proseku Barselonu godisnje pre korone posecivalo oko 50 miliona turista a velika vecina je isla na stadion pa se vidi koliki je to novac izgubljen u 2020 godini pre svega. 

Kad ukapiras sta je metafora, mozemo pricati.

Oni su Barselona, vrlo su privlacni sponzorima i bankama. Njihova prodaja ulaznica i sezonskih karata je 10 nasih budzeta... i tako dalje. Povezuj malo, ne mora bas sve da se crta...ili mora jebiga

Pa nije to nesto sto se resava za 2 minuta. To je proces. Prvo su smanjili plate, prilagodili budzet, pa ce resiti marketing, pa ce zaraditi od LS i sl. Mozda uzmu kredit pa rese druga dugovanja. Kad pocnem da radim za FC Barselona detaljno cu ti objasniti kako se to radi i sta su im planovi.

9 minutes ago, Imax said:

Nisi dao odgovor na pitanje zašto Barsa ne dovede sutra tih 200 novih sponzora, ako već tvrduš da može. 

Evo ja ću ti odgovoriti na to, jer smatram da o konkretnom klubu znam najviše ovde. 

Nema Barselona 200 novih sponzora ali sponzora novih koji se javljaju imaju na pretek, to je sigurno i definitivno.

Zašto ih nisu doveli pitaš TI? Nisu ih još doveli zbog raznoraznih ugovora prethodne uprave sa sadašnjim i onda se nije lako resiti takvih ugovora. Potpisati ugovor sa dva sponzora za istu stvar nije moguće i nije logično. Čim se rese sadašnjih sponzora i ugovora sa njima, očekuj nove sponzore sa dobrim ciframa u roku od 24h. 

O dugu Barselone pitate VI? Znate koliko samo ta Barselona ima opcija? Ne možete ni da zamislite! 

-prodaja naziva stadiona za par stotina miliona arapima.

-prodaja odredjenog dela vlasništva nad firmama i kompanijama koje su vezane za Barselonu za ko zna koliko stotina miliona.

-potpisivanje ugovora sa CVC vrednog 300 miliona evo sada odmah.

-podizanje kredita od 600 miliona i pretvaranje krakotoricnih u dugoročne dugove, to je već dopušteno.

-ništa nije gotovo sa Superligom koja im čitav dug zatvara za 10 sekundi.

-prodaja mladih igrača za jake svote novca.

-čim prodje ovo, opet će Barselona biti posecena i turizam će da ih oporavi.

-nastavlja se smanjenje plata u klubu i prodaja igrača.

Mnogo toga im navijači nisu dozvolili(ovo sa prodajom imena, prodaja delova firmi i još po nešto), nešto je odbio Laporta(ugovor sa CVC) i tek treba da se vidi šta će biti sa tužbom protiv Bartomeua.

Jedino za šta nama treba da sluzi Barselona je to, kako jedna uprava (uprava J. M. Bartomeua) može najvećeg giganta u Evropi da otera u ambis ekstremno brzo!!!!!

Da se na vreme gleda i tera ako krenemo tim putem. 

Barsa je marketinški i svakako drugačije div i oni će se ubrzo izvuci iz ovoga!

BARSELONU ZABORAVITEE!

12 minutes ago, Са истока Маракане said:

Pa nije to nesto sto se resava za 2 minuta. To je proces. Prvo su smanjili plate, prilagodili budzet, pa ce resiti marketing, pa ce zaraditi od LS i sl. Mozda uzmu kredit pa rese druga dugovanja. Kad pocnem da radim za FC Barselona detaljno cu ti objasniti kako se to radi i sta su im planovi.

Opet odgovaraš na ono što nije pitanje, ja ne tvrdim ništa jer ne znam. Pitam te samo da mi pojasniš, pošto tvrdiš da oni čas posla mogu namaći još 200 sponzora, zašto ih ne namaknu ako mogu?

Можда се намерно иде до милијарде минуса  да би се лакше сварила Суперлига...јавност/навијачи.

Супермен лига није прошла на фињака,мора да проба на кварњака као спасиоц,једини излаз итд итд..можда.

4 минута раније, Imax said:

Opet odgovaraš na ono što nije pitanje, ja ne tvrdim ništa jer ne znam. Pitam te samo da mi pojasniš, pošto tvrdiš da oni čas posla mogu namaći još 200 sponzora, zašto ih ne namaknu ako mogu?

nacrtao ti je lepo babuska... posto ja "izazivam svadju" ?  , onda si dobio precizno objasnjenje od babuske koji kaze da se razume u FK Barselona bolje od drugih.\

Recenica "oni su Barselona" bi trebalo da je dovoljna bez daljih objasnjenja. Prostom logikom dodjes do rezultata zasto je to dovoljno. A opet mozes procitati sta je babuska napisao i bice ti jasnije. Kad mene ne citas, citaj njega sa razumevanjem.

A normalno je da ponos Katalonije nece propasti, to bi bilo pogubno za njihove aspiracije, da ne ulazimo dublje u problematiku i politiku. 

Kao sto nece ni Real, kao sto ni Atletik nikad nece ispasti, nije politika samo kod nas usko povezana sa sportom, to je i u Spaniji (pogotovo) izrazeno, bukvalno od osnivanja klubova.

Sve i da imaju 56 milijardi duga, to nije problem, ovo malo talasanja je zbog stranaca, tog navodno fer pleja finansijskog, rezacemo budzet jedne godine da zamazemo oci, posle cemo opet suknuti 250 miliona za jednog igraca.

Zvezda, Barselona, Real, tako puno razlike, a sa druge strane toliko puno slicnosti, svako na svom nivou, normalno da su bogatiji i bice bogatiji zato sto ih je 15 puta vise, plus govorimo o svetskoj sili, ali sve se svodi na isto u domenima kojima pripadaju.

6 минута раније, Babuška Vanga said:

Naravno da nisu. Dug nakrcala jedna uprava, druga uprava cupa stvar. 

Pa posto smo mi na temi Uprava FK, lepo i kratko da ti razjasnim. 

Mi se bojimo da BARTOMEU=TERZIC! 

јел то иста она прва управа која је хтела суперлигу, а ова друга је била против тога, како си тврдио?

па после испаде да и није баш тако...

И што уопште пишете о шпанским циганима овде?