Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Just now, IBRS said:

Pa nikako da se izbrisu. Sano se pisu.

По потреби се и брисало,били смо на 50 па на нешто око 25 пре коју годину,марфин отпис,агробанка итд итд..сад смо у периоду кад се зарезала оловка и имамо другу причу...небитно..хтедох рећ да се крупније приче склапају и да је ова активирана прича "дуг у фк" само димна завеса.

56 минута раније, dean said:

To Milanezi pustaju informacije i lazu da je toliki dug, a niko ne pise odakle Milanu pare i koliki je njihov dug. A taj sto je pisao je Milanov covek, lajkovao ih je na FB. I sve to pred Derbi sa Napolijem i utakmice sa Malmeom u LS i naravno veliki derbi sa Milanom

To nije nikakva tajna. Mi da imamo oko 100.000.000 evra od marketinga bili bi Barsa.. Ovako nemamo ni 100.000 evra, tako da je nasih 60M evra duga, vise nego barsinih 1.3 milijarde.  Oni su likvidni, mi smo na granici, oni mogu sutra 200 sponzora da nadju, a mi posle Gasproma nemamo NIJEDNOG koji daje lovu Placaju nas u gacama i pantalonama

1 hour ago, Са истока Маракане said:

To nije nikakva tajna. Mi da imamo oko 100.000.000 evra od marketinga bili bi Barsa.. Ovako nemamo ni 100.000 evra, tako da je nasih 60M evra duga, vise nego barsinih 1.3 milijarde.  Oni su likvidni, mi smo na granici, oni mogu sutra 200 sponzora da nadju, a mi posle Gasproma nemamo NIJEDNOG koji daje lovu Placaju nas u gacama i pantalonama

Naravno da je gore 60 miliona duga, nego1.3 milijarde, vrlo logično. Takođe je logično da oni mogu odmah naći 200 sponzora, ali ne zapinje im pa neće.

Pitanje je samo zasto ne dovedu dvesto sponzora i ne rese se duga, kad vec mogu...

Zasto mi znamo uopste o njihovim dugovima u Srbiji kad oni uopste nisu u takvoj buli i mogu to da rese jednim pucketanjem prsta?

Dovedes dvesta sponzora i nemas dug, jednostavno je... Ili ipak nije bas sve tako?

Nevezano za Zvezdu... 

Posted (измењено)
12 minutes ago, Babuška Vanga said:

@Са истока Маракане Ako te mogu zamoliti da vise ni u šali ne pominjes Barselonu na ovoj temi. 

Bojim se da će ti to ozbiljno shvatiti, a onda si najebao. 

Nemoj brate, za tvoje dobro ti kažem. 

Ozbiljno ćemo shvatiti samo mi neinteligetni, a ti si provalio iz prve. Svaka čast.

Edited by Imax

Uzburkalo se more posle izveštaja revizorske agencije u APR-u da je dug Fudbalskog kluba Crvena zvezda 60 miliona evra. Tim povodom oglasio se predsednik Nadzornog odbora FK Crvena zvezda Dragan Milošević.

On je govorio za “RedStarBelgrade”, a intervju je preneo “Informer”. Dragan Milošević je poručio da je dug Crvene zvezde 35 miliona evra, a ne 60 miliona evropskih novčanica.

Da razjasnimo pošto se pominje dug od 60 ili 70 miliona evra. Prema APR-u, ako tačno gledamo, obavezno stanje Zvezde je 52 miliona evra. Ja samo pogledao taj izveštaj, a ono što ja mogu da vam kaže jeste da Zvezda u ovom trenutku operativno duguje 35 milona evra. Postoji još jedan broj obaveza od 8 miliona prema poveriocima. U toku su pregovori za rešavanje tih obaveza ili za manje novca. U pitanju su privatni poverioci. Ne mogu da ulazim u više detalja, ali sa jednim je skoro sve dogovoreno, a sa drugima poveriocima je u toku – rekao je Milošević.

Predsednik Nadzornog odbora FK Crvena zvezda je dodao da dugovi prema bankama nisu problem samo Crvene zvezde, da je dužna i Barselona.

Da ponovim, dug je operativno 35 miliona evra. To je klasičan fudbaski dug, duguje se igračima, drugim klubovima, državi, agentima, dobavljačima. Evetntuelno i bankama, kao Barselona, mi imamo manji dug prema banci.

Dragan Milošević je objasnio šta je u tom dugu koji je sam po sebi loš goruće.

Ono što je loše u dugu je ročnost, jer su sve kratkoročna potraživanja i to bih okarakterisao kao nešto što nije dobro. Pitaće se neko kako ste od 52 miliona evra došli do 35 miliona. Vi ste pomenuili 49 miliona evra. Ta tri miliona koja ste odbili je amortizacija stadiona. Ukoliko Zvezda jednog dana bude prodavala stadion. Ako proda “Marakanu”, Zvezda će biti u obavezi da plati državi porez od 3 miliona evra. Ali to je iluzorno, niko neće prodavati “Marakanu”.

Problem je i to što Crvena zvezda od starta unapred troši pare od generalnog sponzora “Gasproma”.

Kada sam ja došao već je bio potrošen deo od “Gasproma” za tu sezonu 2015. godine. Mi smo faktički unapred sa “Gaspromom” svaki put. Sada su i “Gasprom” i “Telekom” eskontovani do juna 22. godine do isteka ugovora. To ulazi u našu obavezu, pretpostavka je knjigovodstvena da dok Zvezda ne izvrši svoje obaveze prema sponzoru, reklamikranje prema ugovorima, da bi potencijalno moglo doći do raskida ugovora i da bi Zvezda mogla da ima obavezu prema sponzorima. Ali, to se nikada neće dogoditi. To nas spušta na tih 35 operativnih miliona i osam miliona potraživanja od kojih je jedno staro potraživanje, pre dolaska ove uprave – zaključio je Milošević.

www.maxbetsport.rs predsednik-nadzornog-odbora-fk-crvena-zvezda-ostro-zvezda-ne-duguje-60-miliona-evra-evo-koliki-je-dug-

Opet izvrćeš. Ja nikog niam ni za šta optužio, samo sam se našalio sa Vangom, a  to nema veze sa tobom. Inače čuvam ja one tvoje poruke, za koje ne da si trebao da dobiješ trajni ban, nego je i to blago. Nemoj stalno manipulisati. Kada god se upetljaš i ne znaš šta odgovoriš, kreće manipulacija i izvrtanje.