Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Ne branim ja nikog, a najmanje njih. Sve sto radim je moja zabrinutost da je dug zaista 60M evra i to je sve. A ko je objavio i kad je nebitno, ako je to istina.

Da je Terzic izasao rekao "jbg dug je 60M evra" da li je to negiranje rezultata ili istina?

Ako ne objavi Terzic onda je napad na klub, a nije bitna sustina informacije tj da li je dug 60M evra?

Da je info objavila Politika ili Blic ili Novosti ili TV Pink ili ... bilo ko drugi osim tog lika preko direktno.rs  da li bi i onda bio napad na klub ili bi bili zabrinuti da li je to istina ili ne?

Ne izvrcem ja nista. Samo mi je bitnije da li je istina da li je dug 60M evra i sve to sto su pisali u tim tekstovima ili nije istina!

A to da li je zavera CIA, Grobari, Marsovci... to me ne dotice, zanima me samo da li je info istinit ili ne.

Posted (измењено)

Smatram da je bitna sustina o cemu se prica 

Na kraju pa svi diktatori ili slicni su upravo tom taktikom pokazivanjem prsta u onoga ko prica pokusavali da diskredituju sustinu 

Kad kritikuju oni iz zajednice ( Zvezdasi) onda su oni izdajnici ,a kad kritikuju neki drugi onda su to zle namere

Pa ko onda da kritikuje?

Edited by keyser_soze

Istina je sigurna da je dug na dan 31.12.2020(potvrdjeno iz zvanicnog papira) bio 49.600.000€. To je istina. 

E sad mi kao ljudi koji pratimo situaciju, znamo otprilike kako smo poslovali i koliko prihodovali, možemo računati dug od 31.12.2020. pa do danas 08.09.2021. 

Po nekoj mojoj proceni blizu smo mi tih 60 miliona, ispod 60 ali je to tu negde.

16 минута раније, Са истока Маракане said:

Ne branim ja nikog, a najmanje njih. Sve sto radim je moja zabrinutost da je dug zaista 60M evra i to je sve. A ko je objavio i kad je nebitno, ako je to istina.

Da je Terzic izasao rekao "jbg dug je 60M evra" da li je to negiranje rezultata ili istina?

Ako ne objavi Terzic onda je napad na klub, a nije bitna sustina informacije tj da li je dug 60M evra?

Da je info objavila Politika ili Blic ili Novosti ili TV Pink ili ... bilo ko drugi osim tog lika preko direktno.rs  da li bi i onda bio napad na klub ili bi bili zabrinuti da li je to istina ili ne?

Не ради се о дугу, већ о односу тог листа према нама. Велика је разлика. 

Ти чујеш само цифру од 60 милиона, остали чујемо и катанац, ренџерс, банкрот, власт, стечај... И то не само једном, не само сада...

8 minutes ago, Са истока Маракане said:

Ne izvrcem ja nista. Samo mi je bitnije da li je istina da li je dug 60M evra i sve to sto su pisali u tim tekstovima ili nije istina!

A to da li je zavera CIA, Grobari, Marsovci... to me ne dotice, zanima me samo da li je info istinit ili ne.

Možda će se i oglasiti, sačekaj malo. Ne treba skakati na svaki tekst nekog pacova. Podatak je dat za 31-12-2020. Odakle mu ne znam? I otkuda papir od revizora u rukama baš njega, ali prikazan samo deo teksta, bez cifara. U istom tekstu stoji takodje da smo Fiorentinu "najverovatnije" isplatili početkom godine. I tu presudu koju fifa nije objavila, novinaru je nekako došla u ruke. Kad vidim ko je pisao i kako piše dovodim u sumnju celokupnu halabuku. 

1 minute ago, Babuška Vanga said:

Istina je sigurna da je dug na dan 31.12.2020(potvrdjeno iz zvanicnog papira) bio 49.600.000€. To je istina. 

E sad mi kao ljudi koji pratimo situaciju, znamo otprilike kako smo poslovali i koliko prihodovali, možemo računati dug od 31.12.2020. pa do danas 08.09.2021. 

Po nekoj mojoj proceni blizu smo mi tih 60 miliona, ispod 60 ali je to tu negde.

Po onom govnaru piše 62 miliona 

1 минут раније, TomicaCZV said:

Ти чујеш само цифру од 60 милиона, остали чујемо и катанац, ренџерс, банкрот, власт, стечај... И то не само једном, не само сада...

Koji je to mediji kome bi npr verovao? 

Za koji medij ne bi rekao da su zadnje namere ...Evo da je neki rezimski onda bi bilo kako nas napadaju jer hoce da nivelisu i da partizan ove godine uzme titulu , malo nama malo njima 

Сада, TomicaCZV said:

OK... medij je zao i mrzi nas... koga zabole kakav je odnos lista Danas sa 5000 tiraza ili direktno.rs sa jos manjim brojem citalaca prema FKCZ?! Al ajde, recimo da nas mrze iz dna duse da su sve GTR stoka i sta god mislili o njima.

ajde da se bacimo na sustinu...koliki je tacno dug i da li je 60M evra ili ovo sto babuska kaze da je 50M. 

bold. da cujes ista sto si napisao, koncentrisao bi se na sustinu, da li je info istinit ili je u pitanju laz, a ne da li nas ti sto objave mrze ili ne FKCZ.

Dug je po mojoj proceni 953 miliona evra.

Сад ће Жекс у току дана,најкасније вечерас овај податак да искористи за ванредно/ванредни весник/болесник,спреми већ сад тужбу за повреду права.