Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

1 hour ago, Imax said:

Zar misliš da smo ispali jer imamo slabiji igrački kadar od Šerifa? Ja mislim da smo mi trenutno dosta kvalitetniji od njih sa ovim igračkim kadrom. Zatajilo je nešto sa formom, tu škripi, a ne jer nemamo dobre igrače.

Taman posla, kadar nam je bolji od Šerifovog ali forma užas a pored forme  mislim, a pomenuo sam to više puta, fali prisustvo i rad Milojevića, onog iz Švedske. 

Posted (измењено)

??TINU NINU TINU NINU??

??DAJE SE NA ZNANJE??

Mitar Mrkela je upravo čuo za jednog domaćeg igrača na šljaci u inostranstvu V. Birmancevic i u narednih par dana će tačno odrediti kada ga je Crvena zvezda tačno prerasla, da li se radi još o prošloj godini ili je ipak slučaj u ovoj sadašnjoj. Ono sto se definitivno zna da je on "prerasten". 

Hvala na pažnji, vidimo se u sledecem vesniku,

Vanga i priče

Vanga proriče!

То што Бирманчевић није дошао у клуб (а наш је навијач) иако су га желели Терзић и Мркела се треба захвалити у многоме навијачкој групи која је рекла не јер је дечко играо једно време за први тим ФКП па се, ето, на то гледа као неки вид смртног греха.

Макар је таква прича инсајдера била ономад.

Posted (измењено)

Ima kvaliteta Birmancevic i bolji je od Gavrica, e sad, da li je trebao da dodje ili ne, koliko bi platili Cuki i slicno, to ne znam i ne vredi pisati o tome jer je otisao iz Cuke jos zimus. Mi treba da se ugledamo na Sheriff, neverovatno je kako su uboli sa 15 stranaca, sve od reda, treba pozvati njihovog skauta i poslati Mitra na jedan tecaj skautinga. 

Dosta igraca doslo iz slovacke lige kod njih, neki iz Juzne Amerike za sitne novce. Njihov ceo tim ne znam da li ima platu kao Katai i Ivanic i Ben zajedno. 

Steta, mogli smo onog Kristiana desni / levi bek da dovedemo, sad ce da traze velike pare za njih. 

Nama treba pod hitno napadac klase rasan, jer Pavkov je skroz nepouzdan, cudna osoba, koja ima faze kad hoce da se trudi i faze kad hoce da otaljava posao na treningu i van terena. Sa takvim profilom osobe ne mozes da racunas ozbiljno niti da se oslonis previse na njega.

Edited by Užljevača

Lester platio Mareza 500.000 a mi Falka 1.2 miliona, Garsiju isto preko 1.5 milion. Ne mozemo da ubodemo neko kvalitetno pojacanje vec moramo da vijamo eks talente ili one koji stagniraju malo duze pa da ih vracamo narednih 6 ili 12 meseci u formu kako bi nam bili iole od koristi. Najbolja uprava od Barija pa na 'vamo jbg.

Pa kad je Terzic stvarno najbolji od Barija , do danas ....

Ono ,  mi smo i posle Barija odigrali polufinale LS , al  to nije isto ,  jer je nate  to bila drugacija koncepcija takmicenja ....... i ta uprava je bila poprilicno za SPS - sto je automatski eliminise .. i diskvalifikuje ... iz trke ..... a i velika mi stvar polufinale LS ..... 

Za Birmancevica sam radio skauting , postavio  ga ovde .. zakljucak :  Ima kvalitet da igra u Zvezdi ( makar kao jak bek ap ) ... ali sam edukovan od strane mnogih da je imao nekoliko nastupa za stakore i zato nije moralno - politicki podoban ... argument da je Zvezdas izazvao  je zaluzenu indignaciju : ,,  Sere mi se takvih zvezdasa ,, .... a mozda je decko veci Zvezdas od one picke grobarske sto mu navijaci otpevase na kosarci ... zaboravih sad ko ono bese ..... 

Kada bih poredio ucinak koji bi do sada imali Falko i Birmancevic, rekao bih da Falko ostaje Falko, a Birmancevic se pretvara u tog Mareza. I ok nije bitno, nismo doveli coveka i prošao voz. 

Ali propustamo mnogo igrača iz Srbije, bas mnogo. I zbog čega se svi igrači gledaju odmah kao starteri, nikad mi jasno biti neće.  Čekaj, ne mora odmah starter, dovedes kao zamenu, pa da vidimo. Neee ne može nam on biti krilo... Cuka je u poslednje vreme 3 komada prodala, a svaki od njih bi nam valjao. 

Sta se tu gleda, gde se gleda, ostaje pitanje. 

Ustvari šta nas boli djoki? IMAMO BIKAAAA!

Malo je falilo da Dejan već bude bivši trener. Ali zato Mrkela traje i traje...nikako da se završi agonija našeg transfer maga. Ponovo je odradio očajan prelazni rok, prosuo pare u bunar i razjebao ekipu. 

terza o finans.jpg

Ovo je deo izveštaja sa sednice u februaru gde Terzić govori o stalnim ulaganjima tj. traži opravdanje zašto se dug ne smanje. Investiramo u igrački kadar, kako bi imali kapital i te fore. Problem je samo što sa tim sredstvima upravljaju Mrkela i Terzić onako kako samo oni znaju. Rezultat je pun magacin igrača koje niko ne želi da kupi i slaba vrednost igrača uprkos učešću u LŠ i LE. Pola igračkog kadra nema gotovo nikakvu tržišnu vrednost što je zabrinjavajuće!

Dakle od planiranih 10 do 15 miliona od prodaje mi nemamo gotovo ništa. Trener je odradio svoj deo posla i obezbedio klubu jedan deo budžeta sa LE. Sa druge strane sportski direktor samo troši novac. Prihodi od transfera su nam sve gori i gori. Igrače koje kupujemo odlaze za manje novca + smo sa njima imali ogroman trošak za plate i provizije menadžeriji. Čist minus ! 

MRKELA ODLAZI!

Danas listajući društvene mreze naletim na vest o poslovanju Zvezde. Pročitam je, proverim na još nekim mestima i to se ponovi. 

Dug F. K. Crvena zvezda za kraj 2020. godine je 32.000.000,00€!

Za mene licno sraman podatak, izuzetno sraman podatak. Podatak zbog kojeg komplet uprava treba da se stidi. Ej 32 miliona duga. Bruka i sramota.

Konstatovan je prihod u poslednje vreme od 190.000.000,00€ i da pored toga nas klub bude u dugu od 32 miliona. 

Niti radimo sa mladim igračima, niti imamo ove starije vredne igrače, a plate dajemo kao malo klubova na našem nivou. Igrači zbog toga neće da idu, a i sto bi, dali smo im masala. 

Nismo u stanju špica ubosti evo koliko godina, koliko promašenih pojačanja, skauting ni na mapi, dovodimo samo bivše igrače, dalje od toga ne vidimo. Pred nosom nam talenti, tek kad odu mi ih vidimo...

Trenutno stanje u Zvezdi je teško, vestacko disanje nam daje jadna prodaja Gavrica za 600+600k, kakvo će biti posle odlaska najboljih od Barija, a bogami i pre, neće kamen na kamenu ostati. 

BOZE POMOZI! TREBACE NAM TVOJA POMOĆ, DA BAREM KAMEN OSTANE.