Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

1 минут раније, Babuška Vanga said:

Da kajseriću samo ti pobede i titule nisu zakonom osigurane, pa ti je zapravo osnova dobar rad, dobar sistem, dug da ne postoji. I ako si to dobro uradio, nagrada ti bude pobeda i titula. 

To što ti gledaš na fudbal na taj način, je do tebe. Što te ne interesuje šta ce biti posle, je takodje do tebe! Gde su OFKu pobede i titule? A gde su Salzburgu? A vrlo lako možeš doci i u fazu jednog i u fazu drugog. 

Samo se tu ne dolazi pobedama i titulama, vec radom, sistemom, vizijom i planovima. A usputna nagrada pobede i titule. 

Ne ja nego 80 posto ljudi tako gleda fudbal

Evo da kazem ja se nigde u svom okruzenju ne susrecem sa vizionarima i biznismenima kao ovde ...Nigde nisam ni cuo a kamoli ucestvovao u diskusiji sa ovakvim informacijama o parama u detaljima gde su otisle izvlacenje finansijski izvestaja kao da sam na sajtu revizorske kuce 

Medju navijacima ( obicnim , zakletim ciganima , relativnim itd ) samo cujem diskusije ko ce da igra a ko nece i da li smo igrali dobro ili ne 

3 минута раније, Са истока Маракане said:

Zamisli da zavisi... dobijes sa neba milion evra.. sta bi uradio? FIkcija nije realnost.

Kad kazem da ne zavisi od mene mislim da zavisi u kakvoj drzavi i okruzenju ( familija ,drustvo i ostalo ) dobijem te pare ...Ako je to sve ostalo zdravo onda ce i duze trajati ako je to lose kakvu god odluku da donesem tesko da ce dugo trajati 

3 minutes ago, keyser_soze said:

Ne ja nego 80 posto ljudi tako gleda fudbal

Evo da kazem ja se nigde u svom okruzenju ne susrecem sa vizionarima i biznismenima kao ovde ...Nigde nisam ni cuo a kamoli ucestvovao u diskusiji sa ovakvim informacijama o parama u detaljima gde su otisle izvlacenje finansijski izvestaja kao da sam na sajtu revizorske kuce 

Medju navijacima ( obicnim , zakletim ciganima , relativnim itd ) samo cujem diskusije ko ce da igra a ko nece i da li smo igrali dobro ili ne 

E onda ti i 80% tih ne treba ni da ulazite u ovakve rasprave, jer vas to i ne zanima. Recimo ja sam ti bas onako lep primer. Mene politika ne zanima, o njoj znam dosta, u Srbiji pogotovo ali na temu o politici skoro da nisam zalazio. A i ako udjem, ucestvovanja nije bilo. Lepo pustis ljude koje to zanima. 

Kada pričamo o svom okruzenju, recimo u mom su nekim srecnim okolnostima 80-90% Delije. I svaki od njih ima informacije, zanima ga itekako poslovanje i sve sto je u vezi sa upravom. Jer nisu osobe koje su u zivotu dobile bilo šta na tacni i da ih zanima samo sada i šta sada. Hvala Bogu svaki od njih je daleko iznad standarda u Srbiji, jer su upravo imali viziju, plan, smisao u prostoru i vremenu i na kraju muda. Naravno da sa priča kako se igralo, ko je igrao, ko nije trebao da igra, tako sva priča i krene. Ali se završi sa time da nam je dzaba sva igra, ako Gavrica prodajemo da bi uhvatili vazduha...

I pričati o rezultatima Zvezde su slatke muke, pričamo o velikim stvarima i tu Terzi skidam kapu.

Dodjemo do ovog drugog, tu smo već u problemu i u situaciji koja nije zavidna.

1 минут раније, Babuška Vanga said:

E onda ti i 80% tih ne treba ni da ulazite u ovakve rasprave, jer vas to i ne zanima. Recimo ja sam ti bas onako lep primer. Mene politika ne zanima, o njoj znam dosta, u Srbiji pogotovo ali na temu o politici skoro da nisam zalazio. A i ako udjem, ucestvovanja nije bilo. Lepo pustis ljude koje to zanima. 

Kada pričamo o svom okruzenju, recimo u mom su nekim srecnim okolnostima 80-90% Delije. I svaki od njih ima informacije, zanima ga itekako poslovanje i sve sto je u vezi sa upravom. Jer nisu osobe koje su u zivotu dobile bilo šta na tacni i da ih zanima samo sada i šta sada. Hvala Bogu svaki od njih je daleko iznad standarda u Srbiji, jer su upravo imali viziju, plan, smisao u prostoru i vremenu i na kraju muda. Naravno da sa priča kako se igralo, ko je igrao, ko nije trebao da igra, tako sva priča i krene. Ali se završi sa time da nam je dzaba sva igra, ako Gavrica prodajemo da bi uhvatili vazduha...

I pričati o rezultatima Zvezde su slatke muke, pričamo o velikim stvarima i tu Terzi skidam kapu.

Dodjemo do ovog drugog, tu smo već u problemu i u situaciji koja nije zavidna.

Pa pravo da ti kazem i izbegavam ovu temu ...Evo koliko dana ne pisem ,udjem pogledam i nista ......Ali bas zbog tih 80 posto ljudi i reagujem ponekada 

Kad sam rekao u svom okruzenju onda sam mislio od onih najzagrizenijih preko realnih do obricnih ,znaci Zvezdasi svih kategorija i opet ne uletim u te diskusije niti cujem ..Samo se prica o fudbalu , igri , golovima ,igracima 

22 минута раније, keyser_soze said:

Kad kazem da ne zavisi od mene mislim da zavisi u kakvoj drzavi i okruzenju ( familija ,drustvo i ostalo ) dobijem te pare ...Ako je to sve ostalo zdravo onda ce i duze trajati ako je to lose kakvu god odluku da donesem tesko da ce dugo trajati 

E jebiga, ja ti postavim jednostavno pitanje, fikcija, sbb kbb, a ti filozofiras i izbegavas odgovor. Nije kolegijalno. Mogao si da napises da te ne zanimaju fikcije, a ne da izvrdavas odgovor.

Inace nece duze trajati, ako odigras sve na crveno u kazinu i izgubis. Trajace dok ne stane tocak. Ili ces uloziti u nekretnine pa ce trajati duze jer imas pasivne prihode. Ili ces deo potrositi, deo resiti neke svoje probleme koje imas, a deo uloziti, pa ce opet duze trajati nego kazino.

14 minutes ago, keyser_soze said:

Pa pravo da ti kazem i izbegavam ovu temu ...Evo koliko dana ne pisem ,udjem pogledam i nista ......Ali bas zbog tih 80 posto ljudi i reagujem ponekada 

Kad sam rekao u svom okruzenju onda sam mislio od onih najzagrizenijih preko realnih do obricnih ,znaci Zvezdasi svih kategorija i opet ne uletim u te diskusije niti cujem ..Samo se prica o fudbalu , igri , golovima ,igracima 

Pazi, da ne pomisliš da smo mi oni kritičari i samo kritike i baba sere. 

Niti ću ja napisati ono e jesam vam rekao. 

Ovo je misljenje koje bih voleo da promašim, da vi kazete e Vanga jesmo ti rekli da nisi upravu. Isto i za nekog igrača za kojeg kažem da je loš. 

Ali gledati sadašnjost ili jos gore prošlost, nas može samo ostaviti u mestu, a fudbal ide i to ide kao Ferari.

11 минута раније, Са истока Маракане said:

E jebiga, ja ti postavim jednostavno pitanje, fikcija, sbb kbb, a ti filozofiras i izbegavas odgovor. Nije kolegijalno. Mogao si da napises da te ne zanimaju fikcije, a ne da izvrdavas odgovor.

Inace nece duze trajati, ako odigras sve na crveno u kazinu i izgubis. Trajace dok ne stane tocak. Ili ces uloziti u nekretnine pa ce trajati duze jer imas pasivne prihode. Ili ces deo potrositi, deo resiti neke svoje probleme koje imas, a deo uloziti, pa ce opet duze trajati nego kazino.

Pa cekaj ja sam ti odgovorio ....Naravno da cu gledati da mi duze traje ....A sta mislis ako mi je okruzenje u kurcu drzava , familija ludaci siv oce pare , prijatelji traze na zajam i slicno 

Hocu ti reci da ko god da je na celu Zvezde on to ne moze voditi kako zeli i samostalno jer je firma drzavna nicija i svacija i jos dodas da je drzava u sranju 

Npr mozda bi dosao sposobniji od Terzica i posle nekog vremena ( uticaj vladajuce stranke , uticaj navijaca , i svega i svacega ) rekao " ma daj bre batali ovo " 

40 минута раније, Babuška Vanga said:

To što ti gledaš na fudbal na taj način, je do tebe. Što te ne interesuje šta ce biti posle, je takodje do tebe! Gde su OFKu pobede i titule? A gde su Salzburgu? A vrlo lako možeš doci i u fazu jednog i u fazu drugog. 

Стварно овде неко мисли да звезду може да задеси судбина ОФКа? 

Поредити звезду и офк је као да поредиш југо и ферари. 

40 минута раније, keyser_soze said:

Пази, да је сваки бизнисмен овде покренуо своју фирму, па да потпише спонзорско уговор на 100к, имали бисмо бар милионче годишње.

Али јбг, једно је теорија, друго пракса. 

27 minutes ago, TomicaCZV said:

Стварно овде неко мисли да звезду може да задеси судбина ОФКа? 

Поредити звезду и офк је као да поредиш југо и ферари. 

Necemo biti bukvalisti. Tim nazivom OFKa sam mislio reci da nije poenta imati Ferari, a na njega stavljati Sava gume i ratkapne i sipati pola gorivo-pola voda. 

Ali da je itekako moguće i Zvezdu, kao Ferarija na ovim prostorima, dovesti u teško stanje, ako se radi bez plana, sistema, muda i vizije. Ali i da je isto tako nije teško dovesti u stanje spejs šatla u vidu Salzburga. 

Bogatiji još bogatiji, siromašni još siromašniji, koga god da dovedemo bićemo isti. Ne slažem se. Nama treba osoba tj. osobe koje će domaćinski da posluju a  ove to nisu. 

A da se domaćinski ne radi, vidi se po sledećem pitanju. 

,, Kako igraci koji nemaju nikakvu trzisnu vrednost imaju plate u Zvezdi od 600.000 evra?,,,, Gospodin Nemanja Vidic

I po mom mišljenju to mesto treba ponuditi Nemanji Vidicu. On je osetio na svojoj koži najveci moguci nivo svetskog fudbala, verujem da ima poznanstva, da bi mogao klub napuniti stručnim ljudima i da bi mu njegovi poznanici vrlo rado pomogli u tome. Takodje smatram da je osoba na koju menaDJeri, posrednici, ostale osobe koje zive na račun Zvezde ne bi imale uticaj i da ne bi imali toga u Zvezdi. 

Da li je to poenta raznim redovima u Srbiji, teško...

Da li se njemu dolazi i radi ovde, ne znam...

• Администрација
3 минута раније, ЦИГАНИН 74 said:

И тај Видић и ти стручњаци да дођу по ком основу ће бити независни од државе?
Хоће ли они бити у стању да стану на црту држави,криминалу?
Они ће изаћи у јавност и саопштити тај и ти су нам били у канцеларији поручили нам то и то?

Сваки Видић Југовић радиће онолико колико му држава и њени сателити(кримоси)дозволе.

Очигледно је да се не дозвољава и да се клуб саботира да се издигне на неки задовољавајући ниво него да се држи тек толико изнад воде због разноразних потреба/интереса.

Да држава хоће има ли би у КК ростер за Ф4 и ФК би нам био и прошле и ове сезоне у ЛШ.

Поновићу још једном,90-их кад смо били најуспешније њено предузеће под ратом/санкцијама изнела је све из клуба,данас је преко својих олоша за њене и њихове потребе такође изнела огроман део а остатак је скрцан грешкама у спортском делу,од трансфер политике до плата.

Док не буде воље у државном врху неће бити плуса у ФК,правиће нам вештачке фрке,гасити/дизати клуб за њене потребе и што пре ту њену игру поједини провале биће свима нама овде лакше.

Трошимо енергију на нешто што је у нашој држави/систему НЕ МО ГУ ЋЕ

To je to, i ne verujem da još uvek neko misli da je drugačije moguće. 

5 минута раније, dragan wien said:

Како да нема оних који мисле другачије када имаш њих и масу овде на форуму који мисле да када би нпр.пуковник Божовић са захтевима неког трансфера ушао у канцеларију Видића овај би га послао у три лепе и све пријавио полицији која би извршила хапшење поменутог некадашњег официра.

Moguce je da ne odobri da dovedemo 48 igraca od kojih 36 nikad nisu niti ce videti teren niti dres FKCZ. Nek dovede 10 peraca para ne 48. Nek pokloni 5M evra a ne 15M...itd. Moguce je, ne znam sto ne bi pokusali. Mozda dovede JEDNOG NOVOG SPONZORA za 8 godina!

A sta mozemo da izgubimo ako dodje novi lopov poput Terzica, nista, a mozemo dobiti mnogo, ako ume da radi 2% bolje od njega. Sto uopste nije tesko.

када имаш њих и масу овде на форуму који мисле да када би нпр.пуковник Божовић са захтевима неког трансфера ушао у канцеларију Видића овај би га послао у три лепе и све пријавио полицији која би извршила хапшење поменутог некадашњег официра.

Ko to misli?

• Администрација
3 минута раније, Са истока Маракане said:

Moguce je da ne odobri da dovedemo 48 igraca od kojih 36 nikad nisu niti ce videti teren niti dres FKCZ. Nek dovede 10 peraca para ne 48. Nek pokloni 5M evra a ne 15M...itd. Moguce je, ne znam sto ne bi pokusali. Mozda dovede JEDNOG NOVOG SPONZORA za 8 godina!

A sta mozemo da izgubimo ako dodje novi lopov poput Terzica, nista, a mozemo dobiti mnogo, ako ume da radi 2% bolje od njega. Sto uopste nije tesko.

Ko to misli?

Apsolutno se slažem, samo mislim da bilo ko dođe neke radikalne promene koje bi mi želeli nisu moguće, nebitno ko je na čelu. Takođe se slažem da je Terzić iz sve ove situacija morao više izvući po klub. 

Ја само овде,на овом месту срећем те друге који мисле да је могуће,да верују да X појединац,нека групација може бити независна,јача од државе/система.

Одавно је време да се уозбиљимо и подигнемо ниво дискусија на темама где су управе ФК и КК у питању.

Сви желимо најбоље,свачија идеја је здрава али ред је да то све буде на неким реалним основама поткрепљено,бар приближно,да се не вртимо у круг и пишемо све што је већ по стотину пута исписано.

Није мени министар правосуђа крив што нисмо правна држава,економије што је 3 главе просек,мурије што се секу главе и дилује тоне белог него СИСТЕМ и сви они који су дозволили да смо ОКУПИРАНА БАНАНА држава.

Могу те споменуте да кривим што овај није добио 10 а овај доживотну,што други није обезбедио услове за бар 30€ већу плату а овај што није похапсио неке мигранте ...за тако нешто могу њих позивати на одговорност али то је ситно,жвака за кусур.

Е тако и управа ФК,Терза први,могу о неким промашајима,превисоким платама/бонусима али немам потребе њега да питам где су рецимо неких 20/30мил€ јер знам унапред код кога су,ко може само да изнесе,некад и да унесе,зашто је тад Марин могао да се плати а данас Мохика не,зашто је могло за шпица да се шериф прошао наћи 3мил а у јуну не..итд итд итд

20 минута раније, Са истока Маракане said:

Ko to misli?

Сви они који призивају Видића на чело клуба.

10 минута раније, kusha said:

Svak gleda iz svog ugla na stvari .... 

p.s.  Deeeki opisa jedan moj susret sa pukovnikom - moguce da tada jos bio potpukovnik - Bozovicem :ohmy: ...

Ne znam dal je posle zvao policiju .. moguce .... 

Кушу за генералног директора клуба ! Само у том случају Терзић може да изгуби моју подршку ! ???