Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

Јој Алекс па немој 'леба ти, и теби ће да лупе етикету да тренера називаш цедуљашем и преваром. 

7 минута раније, IBRS said:

Eno RSB gasi vatru okacili snimak iz kancelarije sa danasnjim datumom.

Буквално снимак може да буде од ко зна кад и само да се напише наслов видеа да је, ето, баш од данас.

Ал' добро, мора да крене дефанзива и демант као по налогу.

2 minutes ago, AleksMCZ said:

sp-stankovic%20(2).jpg

948665_dejan-stankovic-aleksandar-vucic_

159384_img-3614_f.jpg

Ne zamjeram ništa. Deki nije skorojević  izronio sa dna kojemu je Zvezda i Srbija potrebna da bi “pošteno zaradio” svoj prvi milion. Nego je za razliku od bratije skakavaca i žutih mrava koji državu posmatraju i tretiraju kao svoj plijen, donio svoje pare i ugled u tu državu. 

5 минута раније, Бјелке said:

Јој Алекс па немој 'леба ти, и теби ће да лупе етикету да тренера називаш цедуљашем и преваром.

Алекс је и први који је терао Декија да гради станове ?

Snimak normalno nista ne dokazuje ali nije okacen slucajno nakon sto je izasao snimak "zurke" iz Terziceve kancelarije. Ne bi me cudilo da je Terzic iza kamere i onako zumirao sliiku vucica u poslednjem kadru.
Jasna je svrha ovoga sto je okacio RSB. Sad sto to nece imati efekta nije ni bitno, oprati se nece nikako ali moraju da pokusaju.

3 минута раније, TomicaCZV said:

Алекс је и први који је терао Декија да гради станове ?

I zato ide tuzba za krsenje autorskih prava kad ga neko bude bez dozvole terao da ide gradi stanove, kako se moze cuti, ni manje ni vise nego oko Slavije.

Сад је видиш сад је не видиш,ћирибу ћириба ...само што за ту трку имамо неког Биг Лалета из Мојмилова а не Коперфилда, траљаво,жалосно.

Чему све ово,Боже,Боже..ред слике,ред Весића,заиграло се и у том делу и покушава да се наметне "нова нормалност" ,да све што је ненормално,болесно,буде нормално...прате се трендови,намећу ненормалности.

8 minutes ago, AleksMCZ said:

I zato ide tuzba za krsenje autorskih prava kad ga neko bude bez dozvole terao da ide gradi stanove, kako se moze cuti, ni manje ni vise nego oko Slavije.

U čemu je tačno problem? Gradi bez građevinske dozvole? Gradi tuđim parama koje je nekome ukrao? Treba da ide da gradi stanove po Milanu jer je legenda Intera a ne po BG?

2 минута раније, Са истока Маракане said:

A da ti da dvosoban stan, pozivao bi ga se bavi fudbalom! Aleks, Aleks lolo jedna :D

Zavisi kakav je stan. Da li je sve po novim standardima, kakve su instalacije, da li je kupatilo dovoljno siroko, itd. Ako bi omanuo, rekao bih mu da se bavi golfom.

Posted (измењено)

Hahahahahahah na kraju će ispasti da je Dejan Stanković okač... čuj mene sliku okačio, u fotošopu radio. 

Kako se kvalitetno iznova i iznova likovi koji su krivi iz price izbacuju, a drugi pošteni i ugledni u priču ubacuju. 

Pa i po cenu da se obrukas, poštenog uvredis, uspesnog poniziš... 

Edited by Babuška Vanga

Nego gde je onaj nema muda da se javi sto je terao Dekija da ide i da gradi stanove i slicno 

I da smo ispali sada opet bi se prvi javio .....Evo ne daj Boze ako ispadnemo od Serifa eto njega opet 

Gledam forum i ne verujem o Dekiju sve najbolje 

Ajde budi dzek pa izadji i reci Eto ja sam taj

3 минута раније, keyser_soze said:

Nego gde je onaj nema muda da se javi sto je terao Dekija da ide i da gradi stanove i slicno 

I da smo ispali sada opet bi se prvi javio .....Evo ne daj Boze ako ispadnemo od Serifa eto njega opet 

Gledam forum i ne verujem o Dekiju sve najbolje 

Ajde budi dzek pa izadji i reci Eto ja sam taj

Pa ja sam ga prvi terao kad smo pukli u kval. za LS. I sta sad? Jebe se njemu sta ko pise po netu. A i meni se jebe vala ako se neka pahuljica osecala iznenadjeno i uvredjeno. Za mene je Zvezda iznad svih pojedinaca, za razliku od nekih drugih koji vise brane SNS pajtose Zvezdana, Veskana i kompaniju, nego li samu Zvezdu. 

Terzic, Stankovic, Katai, kafe kuvarica, klinac pored terena sto dodaje loptu, NISU ZVEZDA. Oni su samo u njenoj sluzbi, ili bi bar trebalo da budu (posto je pojedinci poput Zvekija i ostalih SNS pajtosa koriste za svoju korist) i to je sve. Ko to ne razume, ili gleda drugacije, to je njegova stvar u koju se ne mesam.