Jump to content

Управа ФК

Mazzan

Recommended Posts

“Zadovoljan sam uradjenim. Skauti su pozitivno ocenili Parkera. Moramo da spustimo kriterijume. Parker je najbolje što smo mogli da dovedemo. Zvezda zahteva sposobnost da se nosi veliki pritisak, drugo je igrati za Domžale, a drugo za Zvezdu tako da ćemo videti. Petorica mladih su buducnost fudbala. Nikada u poslednjih 30 godina Zvezda nije isforsirala ovoliko mladih“, rekao je Terzić.

Terzić je objasnio i kako će izgledati dalje akcije Zvezde na transfer tržištu.
„Videcemo za Petra Orlandića. Ne želimo da gomilamo igrače. Posebno jer ne smemo da gušimo Luku Jovića. Gbolah Salami dolazi na pozajmicu, reprezentativac Nigerije, bez obeštećnja, a Do 15. maja mozemo da se izjasnimo i dobijemo ga za 250.000 dolara. Na putu smo da resimo Radeta Krunića. On je veliki Zvezdaš. Trenira u Foči, čekamo da zavrsi papirologiju“, otkrio je Terzić.

Naravno da u ovoj situaciji dosta zavisi od novca i isplaćivanja dugova bivšim i sadašnjim igračima.
Radimo na registraciji igrača. Nije lako do 15. moramo da resimo Bronovickog. A do 14. februara da nadjemo jos 420.000 evra. Potrebno nam je 11.800.000 evra do 31. marta. Možda nećemo ni dinara da nadjemo. Mozda nam svi prologniraju isplate. Postoji verovatnoca da Darko Lazović ostane. Pričaćemo jos sutra. Imamo velika dugovanja prema njemu. Jesenas sam govorio da nam treba balans. Stariji igrači su logistika“.

Terzić je rekao i da je Crvena zvezda sklopila dogovor sa slovenačkom firmom oko konstruisanja balona sa veštačkom travom ispod severne tribine i naglasio važnost ovog projekta.

Skauti mu rekli :th_icon_hail:  :smeh11: ,prvo Zvezda nema skauting,drugo kad vec laze da bar rekne nesto sto narod nezna i trece zar oni zaista misle da je narod toliko glup ?! :facepalm:

Bas bi voleo da vidim taj skauting,sad bi platio za takvo nesto  :raz_097: ,u drugim novinama je neko iz UO  izjavio da su skauti Zvezde patili Parkera 6 mjeseci :smeh11: ,svaka budala zna da je preporuka,veza,i preklapanje duga(mada kako sam cuo ni to neznaju,pa onda ih likovi iz Domzala koji im duguju 80 hiljada evra ubijede da im oproste 80 hiljada i daju jos 40 hiljada za lika kome istice ugovor za 5 i pol mjeseci  :smeh11: ),da bi Parker bio registrovan treba da plate Domzalama 40 hiljada evra i potpisu papir da se odricu potrazivanja od 80 hiljada evra od malog Maksimovica koji je inace 500% bolji igrac od ovog iz Antigve i Barbude ;)

Sad me interesuje kako je moguce da nisu uspeli 2 godine da naplate 80 hiljada evra,kako su glupi da ih ljudi izrade i jos im sad oni duguju,umesto da zatraze Maksimovica nazad,decko je jedan od najboljih igraca do 19h godina na svojoj poziciji u ovom delu Evrope,decko tek napunio 19 godina,ludilo :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

Не могу да траже Максимовића назад. Тих 80.000 е је сума која Звезди припада као матичном клубу након трансфера Максимовића из Домжала у Швајцарску или где је већ отишао.

Nisi me dobro svatio :) ,nisam rekao da nam oni vrate Maksimovica jer nisu platili vec da mi za tih 120 hiljada evra koje bacamo na coveka koji nevredi ni trecinu toga uzmemo Maksimovica nazad,jer realno on se u Domzalama em smorio em je sa svojih 19 godina prerastao klub,em su male sanse da na kraju osvoje ligu,jesu prvi ali se i tamo znaju neke stvari...

Na kraju,debilan potez da debilniji nemoze.a Parker ako odigra vise od 2 utakmice od 15 preostalih skidam kapu,covek nema kvalitet ni za sredinu nase tabele...

Ja mislim da je on trebao da ide u Italiju,menadzer ga izigrao i zadnjeg dana prelaznog roka mu nasao Domzale(mislim da je sa njima trenirao sve dok neko od nasih pametnjakovica nije potpisao slanje papira iako nisu isplatili ni tu UEFA akotizaciju)  gdje je vec gotov  2 godine i stagnira,inace igrac koji bez problema moze da igra u prvoj postavi jace lige i od nase i Slovenacke zajedno,problem je sto ga busi menadzer,decko ekstra igrac,ima jos godinu dana ugovor ja mislim,cena mu se krece oko pola miliona ali Domzale nemogu uzeti tu cifru,tu cifru za igraca jedva uzme Maribor,Maribor je ubedljivo najjaci fudbalski klub u Sloveniji a nemoze da napravi transfer veci od 600,700 hiljada evra,njihov najveci transfer koji su uspeli da naprave je milion evra...

Jednom recju ko ponudi 120 ili 150 hiljada evra Maksimovic je njegov,igrac koji ce za 3 godine vredeti bar 3 miliona ako ne i vise,odlican igrac...

A i mimo svega kao su vec htjeli da prebiju dug u Domzalama mimo Maksimovica ima jos pa bar 5 ili 6 bojih igraca od Parkera,ali kao sto rekoh neumiju,jer da su znali nesto pametnije dogovori,jer ako za papire nadju a nece ali ako nadju 40 hiljada evra za Parkera mogli su naci jos 30 na tih 40 i dobiti 2x boljeg igraca iz istih tih Domzala,ali ...

Upravi naravno nista ne verujem. Rekao bih onako iz ocaja da im dajem odresene ruke da rade sta hoce ovaj prelazni rok, pojacanja necu ni da komentarisem, njihov rad takodje necu da komentarisem, umoran sam majke mi moje. Samo znam da hocu licencu.

Ja da razbijam glavu oko toga da li neko ima kvalitet, treba ili ne treba da igra, vise ne mogu. A i ne zna se nista u ovoj Zvezdi unapred. Bilo je dobrih igraca koji su bili ispod mogucnosti kod nas pa tek kad su otisli u inostranstvo videlo se koliko mogu, bilo je i onih (najcesce domacih) koji su dobri na pocetku bili a onda pokazali da su prevare od igraca, a i onih bez neke reputacije koji su se ispostavili kao zahvalni igraci. Zvezda vise nije merilo bilo kakvog kvaliteta pa kroz kvalitet igara igraca 99% dobijes krivu sliku stvarnog kvaliteta. Glava me boli na pomisao da pocnem ozbiljnije da razradjujem ovu temu.

Zato sastavite tim koji ste zamislili, ali omogucite Zvezdi sve ono sto treba jednom timu da se omoguci - igranje u nacionalnom prvenstvu i mogucnost igranja evropskih takmicenja. Svi profesionalni(pa svedoci smo i neki poluprofesionalni) timovi koje mestom na tabeli izbore izlaz na evroscenu istu i odigraju pa neka ispadnu odmah. Ako Zvezda ni to ne bude mogla i drugu godinu za redom, sta je onda Zvezda?

,umesto da zatraze Maksimovica nazad,decko je jedan od najboljih igraca do 19h godina na svojoj poziciji u ovom delu Evrope,decko tek napunio 19 godina,ludilo  :facepalm:   :facepalm:   :facepalm:

ovo smo letos pokusali imam 100 % tacan inf  ja sam cekao kad ce to da izadje u novine nisu ga dali ili su njegovi roditelji zabranili provericu ti pa cu ti reci 

,umesto da zatraze Maksimovica nazad,decko je jedan od najboljih igraca do 19h godina na svojoj poziciji u ovom delu Evrope,decko tek napunio 19 godina,ludilo  :facepalm:   :facepalm:   :facepalm:

ovo smo letos pokusali imam 100 % tacan inf  ja sam cekao kad ce to da izadje u novine nisu ga dali ili su njegovi roditelji zabranili provericu ti pa cu ti reci 

Mislim da je menadzer u pitanju,i da se vratio nebi mu dali da igra kao i Jokicu,Karaklajicu itd.

Jednostavno pravimo greske u koracima,taman se resimo nekih igraca mi dovodimo nove i tako u krug,dok deca odlaze i gube i oni i mi,niko nemoze da mi kaze da ce pre sazreti kao igrac u recimo Domzalama nego u Zvezdi,samo et ...

Ja mislim da je njemu nudjen Bazel pa izigran,nudjena Bolonja i Sijena pa propalo i na kraju jako kasno dodje u Domzale,trenirao sa njima dugo jer nije imao sertifikat da igra,posle je neko zbog necega potpisao papir da mu se da sertifikat iako nikad nisu platili za njega UEFA akotizaciju od 80 hiljada evra...

Sve u svemu o ovome cemo ubuduce na drugoj temi,temi o bivsim igracima ;) !!!

Mislim da je menadzer u pitanju,i da se vratio nebi mu dali da igra kao i Jokicu,Karaklajicu itd.

Jednostavno pravimo greske u koracima,taman se resimo nekih igraca mi dovodimo nove i tako u krug,dok deca odlaze i gube i oni i mi,niko nemoze da mi kaze da ce pre sazreti kao igrac u recimo Domzalama nego u Zvezdi,samo et ...

Ja mislim da je njemu nudjen Bazel pa izigran,nudjena Bolonja i Sijena pa propalo i na kraju jako kasno dodje u Domzale,trenirao sa njima dugo jer nije imao sertifikat da igra,posle je neko zbog necega potpisao papir da mu se da sertifikat iako nikad nisu platili za njega UEFA akotizaciju od 80 hiljada evra...

Sve u svemu o ovome cemo ubuduce na drugoj temi,temi o bivsim igracima ;) !!!

Znam da ga je terzic licno zvao pa posle menadzera ili porodicu i da je odbijeno to al znam da ga je terza licno zeleo u zvezdi ko sto sad zeli krunica , maksimovic je ozbiljan talenat biser za obradu kao gacinovic na njima moze puno da se zaradi ali dzabe kad su nam ruke vezane ..

Meni ova uprava gora neko Lukic i Vesic... ovi ce da nas oderu, takvo misljenje imam... ajde sto ce da nas oderu, nego je gotovo sigurno da ni ove god necemo igrati Evropu(kad kazem ovo mislim na kvalifikacije)... Jednostavno takav osjecaj imam...

Brate mili,koje nase kvalifikacije?Otkud nam 11 800 000 evropskih novcanica?Nase igrace niko nece da plati koliko vrede jer su upoznati sa situacijom u klubu.Ako prodamo igraca za milku i po treba da skacemo od srece.Mozda se nesto para nakupi od sponzora,pre svih Gasproma,ali to je nedovoljno da se pokrije ovaj dug.Niko vise nece ni da pravi dogovore i odlaze svoja potrazivanja,te i sa te strane nemamo prostora da bar trenutno odgodimo placanja.Nema,ja ne vidim izlaz iz ove dubioze sa ovakvim nacinom funkcionisanja.

Samo cekam trenutak kada ce Terza da izadje pred javnost i konstantuje da cemo i ove godine,na nasu veliku zalost,propustiti kvalifikacije za evro takmicenja jer je situacija u klubu katastrofalna i da treba da budemo srecni sto uspevaju da klub odrze u zivotu.Daj Boze da pogresim u proceni,bio bih izuzetno srecan,kao i svi ostali iskreni zvezdasi.

Мислим да грешите када кажете да ће нас УЕФА казнити само једном годином неиграња еврокупова!!?

Ја колико знам пракса је да након једногодишње суспензије иде трогодишња.Ово је по мени реалан сценарио а још када се на све ово дода чињеница да су још прошле године хтели да нас казне са 2+1,онда је ствар више него извесна.

Crveno-beli su danas na račun bivšeg defanzivca trebalo da uplate 420 hiljada evra kako bi izbegli oštru kaznu FIFA. Poljak Bronovicki je u razgovoru za MOZZART Sport poručio da će njegov advokat sigurno regovati ako mu Crvena zvezda ne uplati novac.

Ipak, izgleda da su Bronovicki i njegovi pravni zastupnici pokazali visok stepen tolerancije.

„U dogovoru sa advokatima poljskog igrača dobili smo dodatni rok za isplatu duga“, rečeno nam je na Marakani.