Jump to content

Стране фудбалске лиге

Recommended Posts

Posted (измењено)

Udinese dobio Inter 3 1, Inzagi pred smenom, Stankovic jedan od kandidata za posao. 

Juventus izgubio u Monzi, uz uzasnu igru, Bayern izgubio takodje, FKCZ se takodje muci, to su sve giganti svetskog fudbala

I najjaci se muce ponekad, samo laganeze 

Edited by Užljevača

Alegri bi odavno dobio otkaz da nema jak ugovor. 50 miliona do 2024. ja mislim da sam procitao, jedino ga to cuva trenutno, mada ne bih se iznenadio da presijeku jer je ovo bas slobodni pad ekipe koji se ne zaustavlja, igraci vidno reaguju lose na njegove neke sugestije... bas ne znam sta treba da se desi da bi ostao.

Dušan se izglupirao transferom u Juve. 

Oni su dominirali dug period, prirodno je da malo padnu, a da neko drugi preuzme vrh. 

Otišao je u klub koji ide silaznom putanjom. 

Milan mi se jako svidja. Uprkos porazu večeras mislim da uzimaju ligu i ove godine. Mladi su, puni snage i energije, imaju nekoliko igrača koji rastu iz utakmice u utakmicu.. mislim da su spremni za back-to-back Skudeto. 

Napoli mi se isto svidja ali to je Napoli. Iskustvo mi kaže da te ekipe poput Napolija, Rome, Atalante.. dobre su da učine prvenstvo zanimljivijim, ali na kraju titulu uzima neko iz trilinga Milan-Inter-Juve. 

Velika pobjeda Reala večeras na Metropolitanu. 

14 hours ago, Lokalac said:

15 godina ima klinac koji je debitovao juče za Arsenal. Sa tribina mu skandirali "Sutra u školu" 😆

IMG-a86cb5621f2594b964be55b4501318ef-V.jpg

Klasicni britanski humor navijaca. Kakve sve provale imaju to je show. Ako se ne varam, upravo su Arsenalovi navijaci kad gube protiv nekoga skandirali protivniku "You're nothing special, we lose every week" u vreme kad su imali one bas crne periode. Doduse to je fora koju koriste sirom Engleske. A samo je jedna od mnogih. Radhene su i kompilacije slicnih skandiranja i pesama. 

57 минута раније, AleksMCZ said:

Klasicni britanski humor navijaca. Kakve sve provale imaju to je show. Ako se ne varam, upravo su Arsenalovi navijaci kad gube protiv nekoga skandirali protivniku "You're nothing special, we lose every week" u vreme kad su imali one bas crne periode. Doduse to je fora koju koriste sirom Engleske. A samo je jedna od mnogih. Radhene su i kompilacije slicnih skandiranja i pesama. 

Meni je najjaci momenat kad je napadac Stouka, Dzonatan Volters protiv Celzija imao dva auto gola i promasio penal 🤣 nikad necu zaboraviti to, i dalje me stomak boli od smijeha, brat ga imao na fantaziju. Navijaci Stouka mu pjevali "Go home you are drunk" 😂 Na kraju su mu skandirali ime, i pruzili podrsku, bio im je mozda i najbolji igrac ali eto desava se...

Барса очекује да у 22/23 сезони приходује 1.255 милијарди€ са зарадом од 274мил.Дужна је 1.35 милијарди а данас је тв&маркетинг права од лиге фино наплатила.За 10% у наредних 25год УСА инвеститор SixtStreet платиће јој 207мил а за још 15% преко 300мил.

49.99% припашће  “BarcaLicensing&Merchandsing“ а за то ће касирати 200/300мил.

15 минута раније, ЦИГАНИН 74 said:

Барса очекује да у 22/23 сезони приходује 1.255 милијарди€ са зарадом од 274мил.Дужна је 1.35 милијарди а данас је тв&маркетинг права од лиге фино наплатила.За 10% у наредних 25год УСА инвеститор SixtStreet платиће јој 207мил а за још 15% преко 300мил.

Math Lady / Confused Lady | Know Your Meme

14 минута раније, ЦИГАНИН 74 said:

Kao da je neko stvarno verovao da ce gigant propasti. Greotica i mukica, ❤️medjutim, godine kompleksa i traumica nisu lako izlecive jbg😇😂🤡

18 минута раније, ЦИГАНИН 74 said:

doktor igrice

Eager to return to Laporta | Atalayar - Las claves del mundo en tus manos

19 минута раније, Јури said:

Jesi vidio za Pikea, Busketsa i Albu? :D 

Trebalo je malo Ćaviju vremena da nađe metlu  :) 

Jesam hahah, pratim dosta na twiteru. Poslozice to Cavi kako treba, konacno da "veciti" kapiteni dobiju sekundarne uloge. Cak je odlucio i da Baldeu pruzi sansu a vidim da je ovaj iskoriscava odlicno. Eto koliko dobar predsenik znaci...iako mislim da ce trebati jos 1-2 god da se sve to lepo iskristalise.

Trebace sad vremena da se nadoknade ovi katastrofalni ugovori koje je prosla uprava potpisivala, pa onda placala advertising kompanije da hvale Bartomeua i ekipu, da pljuju igrace koji nece da pristanu na smanjenja. Nisam nigdje u Evropi vidio stvari koje je radio on da ostane u fotelji osim kod Zagrebcana privremeno smjestenih u Bg. Svaka skupstina im lici na cirkus, pocevsi od onog kad su se Milosevic i Djuric hvatali za vratove, pa do ovoga sad.