Jump to content

Стране фудбалске лиге

Recommended Posts

Posted (измењено)

Liveerpul kliZi ka Ligi Konferencija. 

Ekipa u kojoj ti sredinu drze neuhranjeni Karvaljao i Eliot klinac, nema sta da trazi u borbi za titulu u Premijer Ligi, da ne govorim o matorom Milneru i Fabinju kostolomcu. 

Smesan tim, bez Manea jos smesniji. 

Salah ne moze sve sam i on se smorio kad je video na sta ostatak tima lici. 

Diaz i Nunjez ni u teoriji ne mogu da zamene Firimina iz najboljih dana, o Maneu da ne govorim. 

Kao da gledam FKCZ, skup prezasicenih igraca, neki mozda cak i matori, samo sto mi igramo raspali jsl ligu, pa se to ne kaznjava svako kolo, dok u Premijer ligi se sve mane ocas posla vide. 

Zestoko ribiliding treba i Liverpulu, ali i FKCZ, s tim sto je ulog kod nas mnogo veci nego kod njih, oni nece propasti i da budu 10 u ligi, dok FKCZ juri LS i domacu titulu. 

Inace, veoma slicna prica sa aspekta igre , samo na mnooooooogo nizem nivou kvaliteta kod nas. 

6 kolo je proslo, ne zna se koja je gora utakmica bila Liverpula, negledljivo. Onih 9 0 ne uzimam kao ozbiljno jer je rival bio drugoligas lanjski. 

Edited by Užljevača

11 минута раније, Užljevača said:

Liveerpul kliZi ka Ligi Konferencija. 

Ekipa u kojoj ti sredinu drze neuhranjeni Karvaljao i Eliot klinac, nema sta da trazi u borbi za titulu u Premijer Ligi, da ne govorim o matorom Milneru i Fabinju kostolomcu. 

Smesan tim, bez Manea jos smesniji. 

Salah ne moze sve sam i on se smorio kad je video na sta ostatak tima lici. 

Diaz i Nunjez ni u teoriji ne mogu da zamene Firimina iz najboljih dana, o Maneu da ne govorim. 

Kao da gledam FKCZ, skup prezasicenih igraca, neki mozda cak i matori, samo sto mi igramo raspali jsl ligu, pa se to ne kaznjava svako kolo, dok u Premijer ligi se sve mane ocas posla vide. 

Zestoko ribiliding treba i Liverpulu, ali i FKCZ, s tim sto je ulog kod nas mnogo veci nego kod njih, oni nece propasti i da budu 10 u ligi, dok FKCZ juri LS i domacu titulu. 

Inace, veoma slicna prica sa aspekta igre , samo na mnooooooogo nizem nivou kvaliteta kod nas. 

6 kolo je proslo, ne zna se koja je gora utakmica bila Liverpula, negledljivo. Onih 9 0 ne uzimam kao ozbiljno jer je rival bio drugoligas lanjski. 

A i Salah je svoj vrhunac forme i mogucnosti doziveo pre nekoliko sezona. Jos gore sto je skoro sav teret pa na njega. Ovi mladji sto su dosli su taman za Benfiku, Porto. Kakva Premijer Liga... 

47 минута раније, NemanjaKg__ said:

Luka Jovic ne bi bio ni nama pojačanje. Spori nepokretni sifonjer jedna od većih fudbalskih prevara ikada. 

Baš sam gledao drugo poluvreme da vidim šta će uraditi jer je promašio penal. Velika 0. Niti želje niti znanja, neverovatno šta je Sofija napravila od njega. Šteta, kleo sam se u njega, stvarno sam mislio da će uspeti da odmeni Benzemu i bude prvi špic Reala ili bar zamena Mbepaeu sledećih godina. 

2 hours ago, NemanjaKg__ said:

Luka Jovic ne bi bio ni nama pojačanje. Spori nepokretni sifonjer jedna od većih fudbalskih prevara ikada. 

Ja sam tog lenjivca i bezmudovica provalio jos dok je bio kod nas 

Secam se derbi JNA on promasuje 100 stotnu sansu i izraz lica kao da mu se prosto odvezala pertla ....Kao da je promasio gol protiv Velike Mostanice pri vodstvu 5-0 

Od tada mi je muka da ga gledam

Posted (измењено)
7 hours ago, NemanjaKg__ said:

Ne znam kako Jovica nije sramota da igra fudbal uopste, na ovakav nacin, a da prima toliko para. Da li ga je sramota kad izadje na teren i ne potrci ni 2km za 90 min, decka mrzi da hoda, a kamoli da trci. 

I ne mogu da verujem da i nakon svega postoji neko ko zeli njega u svom timu. A ima samo 24, a govor tela i stanje duha, kao da ima 84. 

Jedinstven slucaj u profesionalnom sportu na top nivou, tako mlad, a tako trom i bez kapi energije u sebi. Najbolje bi bilo za njega da batali sport i da krene u neki biznis, jednostavno profi sport nije za njega, jer nije srecan na terenu i to je to. 

Mislim da nije u pitanju lenjost, vec jednostavno mentalni sklop coveka. Ovo sto je do sada uradio je na svoj talenat veliki, koji je neosporan, ali sve drugo je pod velikim znakom pitanja. 

Edited by Užljevača

Nije njemu Sofija nista kriva, sam je kriv za stanje u kom se nalazi. Zapao je u stanje da odradjuje samo dobar trening, ne ide preko granice vise, ne stremi da bude bolji, i to je recept za katastrofalni pad. Jednostavno sad je tesko da se vratis, kad znas dje si bio, i koliko si daleko sad od toga, psihicki je tesko. Ne bih se iznenadio da bude kod nas za tri godine.

3 hours ago, Са истока Маракане said:

Znam neke nase igrace koji bi dobili nesvesticu samo od gledanja ovog klipa... :D

Jebote vidi to kretanje, nisam izbrojao koliko pasova su razmenili od toga je samo jedan bio rizičan, ostalo sve igrači koji se non stop nalaze sami izmedju tri ili četiri protivnička igrača.