Vladimir Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Realno, fali nama jedan dusko vujosevic da stvara mlade igrace. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Asta Cohones Posted November 28, 2020 Popular Post Share Posted November 28, 2020 Nasta lice igraci gomila bivsih raspalih talenata ... Zakurac se raspao decko jedini koji ima kvalitet za nas klub to je Avramovic.. Sve nabedjene zvevde po stavu se vidi to 5 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
милпар+ Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Алекса Аврамовић, Василије Мицић, Никола Ребић, Огњен Јарамаз, Данило Анђушић, Немања Ненадић, Лука Ашћерић, Марко Гудурић, Немања Дангубић, Марко Луковић, МаркоРадовановић, Далибор Илић, Филип Петрушев, Мирослав Радуљица, Драган Апић и Стефан Ђорђевић. 19.2. Грузија и 21.2. Швајцарска, обје се играју у Грузији. 2 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easy Rider Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Petrušev odlično ušao u utakmicu...Ko hoće da prati ima prenos na RTS 1Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easy Rider Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Naš Simanić za 10 minuta koliko je igrao, prve i jedine poene postigao u 4/4 , na dva ipo minuta do kraja utakmice...ne znam šta se dešava sa tim dečkom , nije mi jasno...Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHart Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Opak je Petrušev, još igrao na jednoj nozi jer ima probleme sa mišićima leve odrazne noge. Avramovića moramo da pojurimo na leto, bez obaziranja na realnosti... 2 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHart Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Lepa vest za Srbiju ! Tristan Vukčević igrač Reala 18g , 2.08m je odlučio da igra za našu reprezentaciju... Imamo strava potencijal na poziciji 4, podrazumeva se ako se dečaci razviju i napreduju kako treba. Dakle tu su još i Nikola Jović(Bjelica komparacija), Nikola Radovanović i Pavle Stošić... 3 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHERIFF Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Imamo krdo dobrih visokih igraca. Je l bese Tristan sin naseg bivseg igraca Dusana Vukcevica? Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHart Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Jeste, sin Dušana Vukčevića... 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
милпар+ Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Колико ми је оправдана теорија да ћемо за пар година бити као Хрвати, са добрим играчима од 2-5, али без доброг плеја? Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHERIFF Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Sreca pa je Micic relativno mlad, imamo jos par godina da smislimo nesto. Mada koliko vidim, mrsavo stojimo. 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaKg__ Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Svega ima samo bekova mladjih nema jos ako nas Nakic zaobidje bicemo bas u problemu. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
милпар+ Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Тога се и плашим. Мицић и нико више, ни на видику. Ваљда нешто смислимо, можда и Ускок издоминира. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHart Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Ja mislim da može biti Ilija Milijašević 2004,1.91m, taj mali ima ball IQ, još da nauči da igra pick and roll kako treba. Mihajlo Petrović ne verujem, a ostali su srednje žalosni... Na drugim pozicijama smo baš veoma jaki... 4 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
милпар+ Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Само да нас мимоиђе, да га не упропастимо. Какав је овај Накић? Никола Ђуришић? 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHart Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Meni se Nakić uopšte ne svidja, fakat je da ga Real poslao na kaljenje u Belgiji i tamo nešto ne briljira. Ozbiljna rupa je u odbrani, nema neki atleticizam. Ima neki retko vidjeni šut sa velikim lukom, retkost je to. Džurišić je već strahovit potencijal, sin Vesne Čitaković. Mali je swingman, pokriva pozicije 2/3, volim da kažem da je sam svoj majstor, može da kreira i za sebe i za sa igrače. Oduševljava me njegov stav u igri, u smislu ja sam najbolji i niko ne može da me čuva. Sasvim solidan na defanzivnom kraju, vrlo dobar šuter, slasher i clutch igrač. On je 2004 i visok je nekih 2.03. Vrlo dobar atleticizam... 3 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaKg__ Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 23 hours ago, RedHart said: Meni se Nakić uopšte ne svidja, fakat je da ga Real poslao na kaljenje u Belgiji i tamo nešto ne briljira. Ozbiljna rupa je u odbrani, nema neki atleticizam. Ima neki retko vidjeni šut sa velikim lukom, retkost je to. Džurišić je već strahovit potencijal, sin Vesne Čitaković. Mali je swingman, pokriva pozicije 2/3, volim da kažem da je sam svoj majstor, može da kreira i za sebe i za sa igrače. Oduševljava me njegov stav u igri, u smislu ja sam najbolji i niko ne može da me čuva. Sasvim solidan na defanzivnom kraju, vrlo dobar šuter, slasher i clutch igrač. On je 2004 i visok je nekih 2.03. Vrlo dobar atleticizam... Sta igra ovaj Jovic iz Mege jel i on neka 4 i slicno. Jel moze da igra spolja vidim da ga hvale svi da je veliki talenat. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHart Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Nikola je strasan potencijal, esencijalno cetvorka sa visinom od 2.08m i sjajno barata s loptom, zato moze i na trojku, ima strasan sut, telo po meni 10. Ako bude sve kako treba bez ikakve sumnje nba igrac i dugogodisnji reprezentativac... 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Pa ovo je hit kakvu smo grupu dobili na Evrobasketu 2022. Pa 99% Srbije je ne bi bolje sastavilo. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikili kontakt Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Košarkaška reprezentacija Srbije dugo nije bila ovoliko moćna! Selektor ‘Orlova’ Igor Kokoškov objavio je spisak igrača koji će igrati kvalifikacione utakmice za Olimpijske igre u Tokiju. Naša reprezentacija će od 29. juna do 4. jula igrati na FIBA kvalifikacionom turniru, a ukoliko želimo da se plasiramo na Olimpijadu, neophodno je da Srbija zauzme prvo mesto. U grupi A, pored Orlova naći će se Dominikanska Republika i Filipini, dok grupu B čine Portoriko, Italija i Senegal. Po dva tima iz svake grupe će se plasirati u polufinale, koje je na programu 3. jula. Finalna bitka za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju biće održana dan kasnije. Selektor Kokoškov je objavio spisak, koji čine sledeći igrači: Plejmejkeri: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić Bekovi: Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Branko Lazić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Nemanja Nedović Krila: Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Dejan Davidovac Krilni centri: Nemanja Bjelica, Dalibor Ilić, Alen Smailagić, Aleksej Pokuševski Centri: Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Boban Marjanović. Miroslav Raduljica, Nikola Jokić Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts