keyser_soze Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Nemoguce da on nije dobar ni sa kim iz reprezentacije ...Bar je neko mogao da ga podrzi ali izgleda svako gleda svoje dupe ...Pa i nije timski 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Крај Саве Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ako je zaista došlo do fajta, sta mislite koje su vugle učestvovale u tome? Ja tipujem na Jokića, Birču i Milutinova 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
miloshb Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 (измењено) @Valar_Morghulis Ja ti pricam ono sto znam iz prica ljudi bliskih kosarkaskim krugovima. Lik je konfliktan i nije na dobrom glasu kad je u pitanju svlacionica. Raspitaj se kakve su probleme imali sa njim u KG. Kod nas se doduse zadrzao samo jednu sezonu pa i nije bilo vremena da se razmase, a i do Radonjica je koji je to sve drzao pod kontrolom. Pitas sto ne pravi probleme kod Rumenka, a odgovor ti se sam namece. Sta mislis kako utice na saigrace iz reprezentacije kad on napise kako ce ubuduce da igra samo za reprezentaciju Vojvodine i Jugoslavije? Kazem njegovi igracki kvaliteti nisu upitni i bio bi od velike koristi na SP, ali da si selektor da li bi vodio nekog kome ne treba puno da razje*e svlacionicu? Po meni najveci krivac za neuspeh je Celavi, sa svojim odabirom igraca, kao i rotacijama koje je vrsio. Pisao sam da je Raduljica visak, ali da ce ga voditi jer ovaj pika basket u Kini. Bobi je igrac kome se podredjuje ceo tim, a ne on timu. Mislis da uzmes zlato sa Simonom i Bircevicem. Vasa (njemu naklon do poda zbog svega u ova protekla dva dana) zbog privatnih problema nije trebao da se vodi, jer u suprotnom imas igraca manje u rotaciji. Zeznuo se ali imace priliku da se koliko toliko opere ukoliko obezbedi OI. Ovaj tim bi se vervatno prosetao do finala EP, ali za svetsko dosta teze. Jbg, ja razumem ljude da su sad besni, ali ko im je kriv kad dozvole da im domaci mediji kroje misljenje svojim bombasticnim naslovima. Edited September 10, 2019 by miloshb 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Gorcilo Posted September 10, 2019 Popular Post Share Posted September 10, 2019 Ja sam siguran da će biti krivi Čović i Zvezda ,živi bili pa videli. 2 8 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AvantiStellaRossa Posted September 10, 2019 Popular Post Share Posted September 10, 2019 Овој групи грађана на овом СП и Фићке би био појачање. Он бар има муда и кад не иде ако ништа друго. 6 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pbp Posted September 10, 2019 Popular Post Share Posted September 10, 2019 Apsolutno ne osudjujem Kalinica. Svi bi to uradili. Svi vi sa foruma koji ga ga pljujete, likovali bi sem tako. 4 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AvantiStellaRossa Posted September 10, 2019 Popular Post Share Posted September 10, 2019 3 minutes ago, CIGANIN 74 said: Ne verujem,selektor ni njemu ne bi nasao ulogu i njega bi upropastio...kod njega bi i Laza bezao od duela a Borisa ne bi znao na koju stranu napadamo Evo ja ne bi,cisto protokola radi Ћелави би “чак и Фићкета упропастио”. Како то моћно звучи! 1 7 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post keyser_soze Posted September 10, 2019 Popular Post Share Posted September 10, 2019 16 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post micho9 Posted September 10, 2019 Popular Post Share Posted September 10, 2019 Znam da ne bi smo bolje izgledali ni sa Teom, znam jer nismo za čitavo prvenstvo uspjeli napraviti nijedan pik. Ej bre. Imaš Jovića, jednog od najboljih pik igrača i na petici Milutinova, a u svom " plej buku" nemaš akciju njih dvojice. Mislim da samo Đorđević nije vidio da Jokić ne može igrati četvorku, a pogotovo u tandemu sa Raduljicom ili Bobijem. Ovdje ga ljudi nazivaju i "ćelafuto", ja to ne mogu, ali moram ponoviti svoju izjavu još dok je bio trener Paoa da je on trenerski dunster. Razumijem i Kalinića, pa neka ga podjebava i treba. Treba i Nedović da se oglasi. Ne bi me začudilo i Micov, sve po zaslugama. Moj stav za Kalinića je poznat, on najbolje priča na terenu i ja samo to slušam. Ne interesuju me njegove ostale izjave i postupci. Najveći naš problem je što će ova trenerska neznalica ostati na klupi. Pamtim ja i kvalifikacije i poraz od Estonije. Sa ozbiljnim trenerom ekipa sastavljena od igrača iz naše lige ne smije izgubiti od Estonije. Znam je i kako je slučajno došao do srebra 2014 godine, znam i dobar žrijeb na Olimpijadi, znam i poraz od Slovenije kojima su vani bili Dončić i Dragić..... I još mnogo toga. Do danas je bilo na sreću, ali rekoše ljudi "karma je čudo". 8 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
RASMC Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ponovo je otvorio utakmicu sa pogrešnom petorkom. Konačno je sklonio Birčevića, ali je zato ubacio Raduljicu. Gle čuda, puca odbrana na piku i reket. Milutinov je morao da počne zato što u poslednjih godinu dana izgleda kao da je u stanju da nosi igrača igrača na leđima i pritom poentira. 3 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaKg Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ma celavi nema pojma kao trener to je cinjenica plus je sujetan puno. Uvek se nadje neki Dragic, Doncic, Ljulj, Rubio ili Kampaco da nas rasturi jer on kao trener ne zna da postavi odbranu nad tim igracima kao recimo Radonja. Odbrana donosi medalje titule uvek bilo osim ako nisi Usa u najjacem sastavu. Gledam Jovica i samo kazem koliko nije za prvog pleja trenutno u nekoj EL ekipi. 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
RASMC Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Izvinjavam se što pišem ovako parcijalno, ali stalno se setim nečeg novog Nisam primetio da smo napali Kampaca na niskom postu iako imamo dva pleja od skoro 2 m. 2 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ganac Posted September 11, 2019 Popular Post Share Posted September 11, 2019 8 hours ago, micho9 said: Znam da ne bi smo bolje izgledali ni sa Teom, znam jer nismo za čitavo prvenstvo uspjeli napraviti nijedan pik. Ej bre. Imaš Jovića, jednog od najboljih pik igrača i na petici Milutinova, a u svom " plej buku" nemaš akciju njih dvojice. Mislim da samo Đorđević nije vidio da Jokić ne može igrati četvorku, a pogotovo u tandemu sa Raduljicom ili Bobijem. Ovdje ga ljudi nazivaju i "ćelafuto", ja to ne mogu, ali moram ponoviti svoju izjavu još dok je bio trener Paoa da je on trenerski dunster. Sa ovim se slažem u potpunosti, ono sa čim se ne slažem je ovaj dole citat. Inače, MIlutinov kada je bio u igri iako u napadu nije bilo pik igre u odbrani je odradio vrhunski, zatvorio je reket i tada smo i stigli Argentinu, međutim "znalac" brže - bolje to menja. 8 hours ago, micho9 said: Razumijem i Kalinića, pa neka ga podjebava i treba. Treba i Nedović da se oglasi. Ne bi me začudilo i Micov, sve po zaslugama. Jer, svoj obračun sa selektorom može da obavi i na način da ne pljuje po dojučerašnjim saigračima. Kalinić je naša najbolja trojka ali je verovatno i najlošija osoba. Zbog onog jučerašnjeg likovanja posle našeg debakla mogu da mu poručim da nastavi da žulja vršnjaka na nekog trandžu a Srbiju da zabortavi. Neka njemu Vojvodine i Jugoislavije. Selektor (ne pominjem mu ime jer ne zaslužuje) je sam birao igrače i sam pao, ko ga jebe i njega i njegove drugove utoku i onog nazovi vernika. 5 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vladimir Posted September 11, 2019 Popular Post Share Posted September 11, 2019 1 1 7 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda le Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Opusteno , skrivamo karte za Amere 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
delija86 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Sa Amerima finale "pre" finala(ali samo ako gledamo vremenski) 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivar Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Ladno uzimamo zlato. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
miloshb Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Place mi se.. Sta smo mi dozvolili i na koji nacin da izgubimo od Argentine i Spanaca. Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Момчина Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Dzabe i 100 razlike danas. Argentina i Španija se ne smeju zaboraviti 2 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda le Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Smejali ste se kad je Salo reko ako se sretnemo s amerima nek im je Bog u pomoci. E pa sad ponovo u rupe hejteri 3 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts