Jump to content

Утакмице репрезентације

Recommended Posts

Guest carapan
- Ne mogu više da pričam o Partizanu, zaista mi ih je dosta. Nisu oni centar sveta, iako se ponašaju kao da jesu. Nije ovde u pitanju samo Aksentijević nego i neke druge stvari, ali ne želim da pričam o tome. Očekuje nas utakmica protiv Engleske i to je jedino što me zanima u ovom trenutku. Ne uvlačite me ni u kakva prepucavanja - kaže Marić i dodaje:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Meni je onaj Malbasic na proslom mecu izgledao kao zmaj igrac jbt...sada je tek usao u drugom.

Gudelj mi se ne svidja jer mnogo voli da glumi majstora i salje neke glupe lopte . U odbrani je dobar al u napadu kao june...samo se zaleti.

Ninkovic se propisno obrukao par puta. Lik glumi zvezdu a pada i i kliza se po terenu. Kao on smeker sutira sa pola terena :facepalm: dao je prosli put ekstra gol ali je danas bio najgori. Rodic stvarno dobar bio. Onaj nas Pantic mi se i ne svidja nesto. Uopste mi ne deluje sigurno na mestu stopera. Medojevic nit smrdi nit mirise. Milivojevic dobar posao odradio u defanzivi. Milun bas dobro igrao...otvarao se i probijao sve vreme. Mudrinski ima odlican njuh za gol. Ne zna mnogo ali lepo se krece bez lopte. Kristicic onaj nije bio los mada ume on jos bolje. markovic takodje glumi igracinu...nekada se mnogo sporo oslobadja lopte ali je bio dosta dobar u presingu i uvek tu u zvrsnici.

Meni je onaj Malbasic na proslom mecu izgledao kao zmaj igrac jbt...sada je tek usao u drugom.

Gudelj mi se ne svidja jer mnogo voli da glumi majstora i salje neke glupe lopte . U odbrani je dobar al u napadu kao june...samo se zaleti.

Ninkovic se propisno obrukao par puta. Lik glumi zvezdu a pada i i kliza se po terenu. Kao on smeker sutira sa pola terena :facepalm: dao je prosli put ekstra gol ali je danas bio najgori. Rodic stvarno dobar bio. Onaj nas Pantic mi se i ne svidja nesto. Uopste mi ne deluje sigurno na mestu stopera. Medojevic nit smrdi nit mirise. Milivojevic dobar posao odradio u defanzivi. Milun bas dobro igrao...otvarao se i probijao sve vreme. Mudrinski ima odlican njuh za gol. Ne zna mnogo ali lepo se krece bez lopte. Kristicic onaj nije bio los mada ume on jos bolje. markovic takodje glumi igracinu...nekada se mnogo sporo oslobadja lopte ali je bio dosta dobar u presingu i uvek tu u zvrsnici.

Ovo ti je opsteprihvacen nacin dokazivanja fudbalskog umeca u Srbiji. Nisi igrac, ako ne carinis loptu po 10 sekundi i pritom pokazes publici jaji ti dobro baratas loptom, a to sto nema pasa napred i trcanja bez lopte nikom nista, pa ne mogu takvi majstori da trce. Pre 30 godina kad smo bili Evropski Brazilci tako smo i mogli da igramo, mada i tada su nas dobijale malo jace reprezentacije.

Ова репрезентација може лагано ЕП да освоји, ако буду у комплетном саставу играли. Рецимо:

Алексић (Кировски), Гудељ (Петковић), Максимовић (Пантић), Настасић (Ћосић), Родић (Младеновић), Мићко (Миливојевић), Игњовски (Малбашић), Медојевић (Крстичић), Ђуричић (Марковић), Лазовић (Маркец), Мудрински (Милуновић).

Плус Нинковић, Митровић, Аксентијевић, Јојић, Остојић, Митошевић, Којић, Шћеповић, Савић, Милановић...

• 4 years later...

U Tirani grmi „Bože, pravde“: Srbija dobila Albaniju 9:0

Bravo za naše devojke

14740363944495.jpg

Rapsodija Srpkinja u Tirani! Na kvalifikacionom turniru za plasman na Prvenstvo Evrope, naše omladinke su doslovce pregazile domaću Albaniju 9:0 i praktično obezbedile plasman u elitnu grupu, koja predstavlja pretposlednji stepenik na putu ka završnici takmičenja.

Srbija je na stadionu „Selman Stermazi“ ostvarila drugu pobedu u Grupi 4, što će po svoj prilici biti dovoljno za plasman dalje. Najistaknutije u ubedljivom trijumfu bile su Tijana Filipović i Miljana Ivanović, jer su postigle po tri gola, dok su se u strelce upisale još Viktorija Mišeljić, Sara Savanović i Marija Kovačević.

Srbija je igrala u sastavu: Đapić, Baka (od 55. Ivanović), Vučković, Bradić (od 64. Đuriček), Trbojević, Poljak (od 77. Kovačević), Mišeljić, Filipović, Savanović, Knežević, Belovan.

14740364086965.jpg

Izabranice selektora Lidije Stojkanović su u prvom kolu savladale Kipar (3:0), a poslednji meč na turniru u Tirani igraju protiv selekcije Škotske (ponedeljak, 14.00), koja je u prva dva kola savladala Albaniju (11:0) i Kipar (8:0), pa zauzima prvo mesto na osnovu bolje gol-razlike.

U narednu - elitnu - fazu kvalifikacija plasiraće se pobednici grupe i deset najboljih drugoplasiranih selekcija iz 11 grupa, kad im se obračunaju rezultati protiv prvog i trećeg na tabelama. A s obzirom da naše devojke ovako dobro guraju smeši im se plasman u sledeću rundu.

• 5 years later...

Posto imamo i reprezentaciju u hokeju,a nije napravljena tema stavicu ovde.

Napravite teme za sve sportove reprezentacije.

Sramna poruka za srpske hokejaše u Poljskoj!

Srbe-na-vrbe-hokej.jpg?fit=906,513&ssl=1

Hokejaše Srbije na Svetskom prvenstvu u Poljskoj dočekala je sramna poruka iznad klupe!

Srpski hokejaši nalaze se na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, a početak takmičenja pamtiće po nemilim scenama iz dvorane. Naime, iznad klupe naših hokejaša sa Ukrajinom okačene su poljska i ukrajinska zastava, a između njih papir sa natpisom „Srbe na vrbe“. 

Podsetimo, Hokejaška reprezentacija Srbije poražena je u Poljskoj od selekcije Ukrajine sa 0:7 (0:2, 0:3, 0:2), u meču drugog kola Svetskog prvenstva divizije IB.

Ovo je selekciji Srbije drugi poraz na takmičenju pošto je u prvom kolu poražena od Japana sa 0:8.

cropped-transparent.png?fit=290,91&ssl=1