Jump to content

Утакмице репрезентације

Recommended Posts

Moram da kazem da sam razocaram igrom protiv Jermenije. Dali smo 2 gola ali Jermeni su nam sakrili loptu i sigurno bili bolji i imali bolje sanse za gol. Ono sto mi jako bode oci jeste nasa sredina. Bez kreiranja ili medjusobnog dodavanja lopte. Kuzmanovic, Petrovic i Ninkovic - nijedan igrac nema tehnike i fudbalske vizije da napravi pas koji ce pocepati protivnicku odbranu, pa cak i nemaju pasove i ne drze loptu u svom posedu. Tako da nama napad traje najvise 5 minuta, dok su Jermeni drzali loptu mnogo vise od nas. Evo da prokomentarisem i igrace. Mozda igraci koji ne zasluzuju da igraju u 1. postavci su Rajkovic, Petrovic, Ninkovic i Markovic. Rajkovic je kiksara i nije siguran, Petrovic drvo jedno obicno koji cak i ne trci puno iako mu je to primarni zadatak, Ninkovic ocigledno nije za kreatora i nije "10", a Markovic je sigurno veliki talenat ali jos nije za prvi tim. Videcemo danas protiv Kipra neke nove igrace ali je jos rano da se pravi neka 1. postavka. Samo jos da dodam da Bane Ivanovic i Kolarov zaista zasluzuju kapitensku i od njih vidim najvecu borbu na terenu.

Могу само да кажем,из одгледаног Србија-јерменија и Србија-Кипар да би нас Босанци налупали кад би играли сутра са њима...

*и ХЕРЦЕГОВЦИ!!!

Шта налупали? Убили Бога у нама! Они се барем боре ако ништа, а имамо подједнак тим, њима је напад врхунски, средина нам је подједнака, нама је одбрана боља. Али, проблем је што се наше "звезде" боре за клупски грб, а боли их за национални. БиХ репрезентацију не волим толико, нарочито због навијача, али их, брате, поштујем због борбености. Њима је БиХ друга мајка, и они ће погинути за њен дрес, без обзира гдје и како играли.

Да али погледај,наше потенцијалне репрезантивце одређени људи гурају у репрезентацију са циљем да се продају знамо из ког клуба и то је циљ и самом играчу и он добије лову и боли га туки за репрезетнацију када од почетка има циљ да се уновчи ,а код њих је врх репрезентација и опет дођемо до наших функционера.

• 2 months later...

Надам се добрим резултатима на овим пријатељским утакмицама, да Миха зачепи уста критичарима! Шпанији не играју Пујол, Пике, Инијеста, Ћави, Виља, Бускец, Љоренте... свакако да нису толико опасни када им у одбрани играју Албиол и Арбелоа или у средини Казорла, Ћави Алонсо и Адриан. Треба да се пазимо Солдада и Силве. Али нису ништа спектакуларно када нема горе поменутих!

Mi solidno igramo protiv jakih reprezentacija pa tako i danas protiv Španije, jeste malo nepovezano, pomalo komplikujemo na sredini terena ali šta očekivati? Novi trener tek došao, dosta noviih igrača, nova formacija tako da ovo do sada za mene nije tako loše. Ljajić je katastrofa, Lekić majstor, samo malo požurio, jbga :)

Ja bih sledeće naše prijateljske utakmice zakazivao protiv Azerbejdžana i sličnih, da se naučimo da ih dobijamo jer nas takve reprezentacije redovno koštaju plasmana.

Игра није лоша обзиром на противника.Чак сам позитивно изненађен.

Одбрана добра, Тошке сасвим солидан а напад одсечен фали нам да неко пувуче на средини и подели лопту на страну .

Неки утисак који су играчи оставили на мене .

Кахриман - лош,не улива поверење.Мислим да је Бајко бољи - није зато што је наш.

Суботић,Ивановић - добри на њих смо навикли ,пресрого пенал за њих.

Баста,Ђуричић - након дуго времена у репрезентацији ,солидан као и Ђуричић.

Љајић и Радовановић - бар на овој утакмици нису се показали иако је Радовановић за мене непознаница,Љајић ми не улива никакво поверење за мене није за репрезентацију .

Игњовски - добар играч експлозиван , фали му неко на средини , остаје недоречен.

Лекић - ништа посебно , ипак мислим да Жига у односу на њега има шта да пружи у репрезентацији.

Од играча који су ушли Јанковић и З.Тошић су нешто на секунде показивали ,Шћеповић,Матић,Фејса незапажени.

Играчи утакмице за мене су Коларов и Тошке.

Свака част Банету али мислим да Коларов својим односом према игри на терену заслужује капитенску траку.

Кад се сетим када се Тошић вратио како смо ми "кукали" како ће бити лош на штоперу и данас је показао да може одиграти врло квалитетно изузимајући ону једну грешку .

Ко је овог Љајића убацио у репрезентацију,само ми то није јасно? Не може да се повеже дечко,ја бих боље одиграо.

Није лоше,али ако хоћемо на СП мора боље.Са оваквом игром нећемо бити ни ТОП 3 у групи.

Добро стојимо у одбрани, можда мало високо(што је и узроковало првом голу), али добро. У нападу лоше. Свиђа ми се тактика. Радовановић и Љајић су ме највише разочарали. Игњовски и Ђуричић солидни.

Неки утисак који су играчи оставили на мене .

Кахриман - лош,не улива поверење.Мислим да је Бајко бољи - није зато што је наш.

Суботић,Ивановић - добри на њих смо навикли ,пресрого пенал за њих.

Баста,Ђуричић - након дуго времена у репрезентацији ,солидан као и Ђуричић.

Љајић и Радовановић - бар на овој утакмици нису се показали иако је Радовановић за мене непознаница,Љајић ми не улива никакво поверење за мене није за репрезентацију .

Игњовски - добар играч експлозиван , фали му неко на средини , остаје недоречен.

Лекић - ништа посебно , ипак мислим да Жига у односу на њега има шта да пружи у репрезентацији.

Од играча који су ушли Јанковић и З.Тошић су нешто на секунде показивали ,Шћеповић,Матић,Фејса незапажени.

Играчи утакмице за мене су Коларов и Тошке.

Свака част Банету али мислим да Коларов својим односом према игри на терену заслужује капитенску траку.

Кад се сетим када се Тошић вратио како смо ми "кукали" како ће бити лош на штоперу и данас је показао да може одиграти врло квалитетно изузимајући ону једну грешку .

По мени је Фејса доста показао за време које је играо. Види се да има потенцијал, иако је дуго био повређен. Два пута зауставио Хесуса Наваса у контри, а сви знамо какав је играч.

Totalno korektna i disciplinovana igra, sto se od Mihe i ocekivalo i na tome treba da pociva nasa igra kad imamo tako kvalitetne defanzivce i u vezi i u odbrani.

Djuricic imao tremu, Ljajic idiot, vidi se da ume sa loptom, da je onaj igrac koji nam godinama fali, ali se vidi da je potpuno nespreman. Toske kidao kao i uvek, samo se sjeb'o kad je na sesnaestercu uzeo da lomi Negreda. :D Inace imao jedan izlet u napad, prebaci dvojici preko glava, ovacije od publike, sve u fulu. Basta i Kolarov, narocito ovaj drugi, odigrali jako dobro, Bosko pokazao da ima taj smek u nogama, da je "frajer" sto kaze Robi, Scepovic mi se za ono malo vremena ucinio konkretnijim, brzim od Lekica i tako, to bi bilo to. Za pocetak nije lose.