-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
49
18.коло АБА лиге:Црвена звезда-Игокеа
Pritom je on kad je vodio Zvezdu jedva dobio Igokeu u Laktašima, doduše nije imao Kampaca -
49
O utakmici jedino treba reci da je trener rivalskog tima bio trener naseg kluba pocetkom sezone. Covic i njegove kerefeke, mislim da je i Covicu malo neprijatno nakon ove utakmice. -
2,471
Суперлига 2022/23
Ova radi na RTV (vodi neko Nedoljno popodne i jutarnje programe) više od 10 godina, njima samo uskoči kad zatreba. Ranije kad igra Proleter sad za Mladost GAT osim ako ne igraju protiv nas i groblja -
2,471
Суперлига 2022/23
Arena sport ima neki fetiš prema prezimenima voditeljki. Pored odavno poznate Guzijan, sad imaju i Marinu Buljovčić- 5
-
-
49
Sta li je tebi Nedovic zgresio pa ga ovako crnis da mi je znati Nedovic treba da bude vodja napadacki, a on to i jeste. U svlacionici nikad nije imao uticaj kao Kalina. Dok Kalina ni ne moze da sanja ovakav ofanzivni repertoar kao Nedovic. Mislim, glupo je neke stvari tako bacati i uporedjivati Tako i ja mogu sad da kazem, da ponudis Evroligaskim trenerima da im medju prvim napadackim opcijama bude Kalina ili Nedovic, mislim da je jasno koga bi svi izabrali. Kao i uvek kod nas nema sredine, ili ili..Nedovic svakako nije zasluzio takvo pisanje, sam razmisli zasto brate) i da li je sve bas tako kako ti pises a sigurno nije
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Нема рођендана данас.
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда