Popular Post Никола Posted March 23, 2013 Popular Post Share Posted March 23, 2013 Reprezentacija mora da bude skup najboljih, a ne skup najmlađih. Ne treba puno filozofije. 6 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haker Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Utucen sam mnogo posle onakve sramne partije i svega sto smo doziveli od Mihajlovica i olosa iz FSS-a.Jednostavno je jace od mene,iako znam kakvo je stanje u drzavi i savezu,nadao sam se kao malo dete ali sam pogresio po ko zna koji put.Veliko razocarenje. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariljac Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Napadač reprezentacije Srbije obavio lekarske preglede posle meča sa Hrvatskom, kojima je utvrđeno da fudbaler Partizana može da nastavi pripreme za duel sa Škotskom u Novom Sadu. Tooooooo!!!!!! :P 4 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
rossastella Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Зашто није позван Бошко Јанковић,Матић ..... ? вероватно што немају Рамаданија као менаџера ... Тадић почиње са клупе наш накориснији играч у предходним утакмицама ... али Михајловић запео за Шћеповића па не вреди па толико га не би форсирао ни да му је Селектор Тата Слађан .. 3 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Момчина Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Синоћ упознам девојку којој је Шћепа (будући) зет. Не сећам се баш најбоље. Али то је довољан знак да треба да се одигра још један тикет на Шћепу! Шћепо оооооооооооооооооооооооооооооооо! 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Djolle Posted March 24, 2013 Popular Post Share Posted March 24, 2013 Falji Ramadani likes this: http://www.mozzartsport.com/vesti/kuzmanovic-napustio-orlove 7 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ALcaponeDeLiJa Posted March 24, 2013 Popular Post Share Posted March 24, 2013 Zasto imam osjecaj da ce Kuzma bit u sastavu Intera za derbi protiv Juventusa...sa jedne strane imao sam tu cast da upoznam Zdravka i da vidim koliko on voli Srbiju,ali sa druge strane nista netreba da me iznenadi i da odustane od te ljubavi kao mnogi pre njega i to samo zbog budala,lopova,krimosa i ostalih idiota !Kuzma sve najbolje ako si ,,povredjen,, jer uvredjen jesi sigurno,kao i cela Srpska nacija ! 6 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Јури Posted March 24, 2013 Popular Post Share Posted March 24, 2013 Разумијем га у потпуности ако је увређен и ако више не жели да игра за репрезентацију. Бар док је ова багра у "Савезу". Полако губимо играче: Лазовић, Луковић, Видић, Станковић, Љајић, Матић, Кузмановић... Као да смо Бразил па имамо квалитетних играча за извоз. Погледајте Црну Гору. Сваког играча поштују. Ми се са Касалицом спрдамо овде у Звезди, нема технике и тако то. Црна Гора је фино покупила сав "отпад", и Кас и Волков и Дамјановић, Јовановић.. Па фино са њима у Бразил. А ми са нашим "ведетама" иза Велса. Еее Србијо међу шљивама. Не знамо да цијенимо играче који би гинули за дрес. 6 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Djolle Posted March 24, 2013 Popular Post Share Posted March 24, 2013 Sve igrace koji se oprastaju od reprezentacije razumem i podrzavam jer nazalost jedino se tako moze protiv lopovcina i muljatora u srpskom fudbalu. Nikakva skandiranja ne pomazu, vec samo konkretni potezi fudbalske javnost, navijaca, i naravno igraca. Ne bi me cudilo da se i Kolarov oprosti jer se pokacio sa Mihom, mozda i Bane koji je ljudina i ne predaje se ali i njegovo strpljenje ima kraja, pa onda lepo ostaje Ramadaniju da svojim igracima prikrpi sve rupe...Mislim da samo naivan covek misli da je blaga tendencija oprastanja od reprezentacije slucajna. 5 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
rossastella Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 (измењено) Ramadanijevi 〃orlovi〃 Matija Nastasić - Man. siti Aleksandar Ignjovski - Verder Alen Stevanović - Torino Ljubomir Fejsa - Olimpijakos Filip Đorđević - Nant Marko Šćepović - PartizanBertijevi 〃orlovi〃 Aleksandar Kolarov - Man. siti Siniša Mihajlović – selektor Tole Karadžić - Mihajlović - Ramadani - Berti 〃četverac〃 koji je upropastio Srpski reprezentativni i klupski fudbal a svo zlo kreće od prvog nevedenog .... ! http://www.kurir-info.rs/menadzeri-su-nam-upropastili-fudbal-clanak-711395 Edited March 24, 2013 by rossastella 4 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarkooo Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 c' mon scotland !!! 3 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post micho9 Posted March 25, 2013 Popular Post Share Posted March 25, 2013 Nisam pisao ništa, ali sad hladne glave po meni stvari stoje ovako. Neki kažu da imamo boljeg golmana od Brkića, a ja sam ubjeđen da to nije tačno. Kažu da kiksa u Udinezeu, ni to nije tačno jer pratim Italijansku ligu. Neki kažu da je bolji Bajko, za mene je to smiješna konstatacija. Možda je jedino Mustafa kandidat, ali mi svi volimo što nije branio. Odbrana je, ako izuzmemo Vidića igrala u najjačem sastavu. Dalje ne bih komentarisao. Sredina terena, realno najslabiji dio tima. To je zato što je Mihajlović tako htio. Napad je isto Miha tako htio jer neće da zove Žigića, nego onog njihovog kretena. Moj sastav koji bi izvukao makar remi protiv očajne reprezentacije Hrvatske je: Brkić- Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov - Kuzmanović, Matić - Janković, Đuričić, Tadić - Žigić. Ova sredina terena bi mogla parirati hrvatima i naravno čuvati loptu u svom posjedu, jer ova petorica znaju igrati fudbal, a od Mihine petorice je tu samo Đuričić. Toliko od mene na ovoj temi dok se stvari ne dovedu u red i ne počnu igrati najbolji, a ne mladi i najmlađi. ja sam od onih ljudi koji obožava mladog igrača, ali samo ako ima kvalitet makar kao stari igrač, jer niko ne zaslužuje dres samo zato što je mlad. Ako je PIKSI i sad najbolji treba ga zvati. 7 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALcaponeDeLiJa Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Ramadanijevi 〃orlovi〃 Matija Nastasić - Man. siti Aleksandar Ignjovski - Verder Alen Stevanović - Torino Ljubomir Fejsa - Olimpijakos Filip Đorđević - Nant Marko Šćepović - PartizanBertijevi 〃orlovi〃 Aleksandar Kolarov - Man. siti Siniša Mihajlović – selektor Tole Karadžić - Mihajlović - Ramadani - Berti 〃četverac〃 koji je upropastio Srpski reprezentativni i klupski fudbal a svo zlo kreće od prvog nevedenog .... ! http://www.kurir-info.rs/menadzeri-su-nam-upropastili-fudbal-clanak-711395 Filip Djordjevic je mislim igrac Ranka Stojica :),nisam siguran ali mislim da sam upravu.Ali uopste nebitno,upravu si sve,cak mislim da je jos crnje :( Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHERIFF Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Синоћ упознам девојку којој је Шћепа (будући) зет. Не сећам се баш најбоље. Али то је довољан знак да треба да се одигра још један тикет на Шћепу! Шћепо оооооооооооооооооооооооооооооооо! Ja sam se zabavljao,ali jako kratko sa Bunjevcevicevom rodjakom Dudom iz Kamenice 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Момчина Posted March 25, 2013 Popular Post Share Posted March 25, 2013 И ето, данас видим да је Шћепа напустио репрезентацију. Који сам само баксуз. :( 5 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazzan Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 I Ignjovski "povredjen"... Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariljac Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Primicac? 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazzan Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Neki misic jeste u pitanju... 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zarkooo Posted March 25, 2013 Popular Post Share Posted March 25, 2013 Neki misic jeste u pitanju... Uros? 6 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazzan Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Taj je opet zaglavio apsu, nije taj... Za razliku od Kuzme, ovome nisu ni definisali misic :D 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts