Babuška Vanga Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Pa ja ne znam šta on vise čeka. Samo da odradi izmenu pozicija za poziciju i cao. Jer Mitrovic je očajan! Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivar Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Sudije braća hahahahah 4 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Mabuz Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Tadic je uz Dmitrovica suvo zlato, ostalo sve sam go prosek. 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
keyser_soze Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Krstajica kad sere onda ga sere Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Krstajic je klasican GLUPAN! Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivar Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Majmun glavati, ne vidi da je Mitrović duša u nosu i ne ubacuje Jovića. 3 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
milojica Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 SNS Kokezanija nnije ni cudo sto pola igraca bojkotuje ovu slinu koja se naziva selektorom 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenad74 Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Само са једним дефанзивним смо одиграли тако да је резултат на крају одличан Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivar Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Fujčina, da ti se fudbal ogadi. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lux Posted March 25, 2019 Popular Post Share Posted March 25, 2019 Da sam Krstaja igrao bih loto svake nedelje, ovo nije normalno koliko ga je sralo.. Imamo odlicnu reprezentaciju sa Maticem,Milivojevicem,Tadicem i Jovicem ali jbg, imamo menadzersko govno na klupi i od toga nema nista.. KRSTAJICU ODLAZI !!! 9 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post milojica Posted March 25, 2019 Popular Post Share Posted March 25, 2019 Skauti Barselone na celu sa predsednikom Bartomeuom dosli da gledjau Jovica i ovaj sns isprdak im uvali cajper i napravi se pametan da momku ne da nijedan jedini minut.Zaista je sramotno trpeti ovakva govna na celu sa Kokezom.Izvinjavam se na recniku ali ja zaista ne mogu da trpim ovo 5 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јури Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Kolika količina sreće, potrošismo svu sreću za ove kvalifikacije, sad do kraja kvalifikacija samo znanje i kvalitet. Šta je ovo Saša Popović, Ivan Ivanović, Ilija Kovačić...?!!? Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Бјелке Posted March 25, 2019 Popular Post Share Posted March 25, 2019 Тадић једини фудбалер у репрезентацији, Радоњић проп'о, Љајић рекреативац, Митровић додавач, Крстајић везе са животом нема, измене никада на време и промаши их што је најгоре. Жали Боже на шта ја потроших ово време гледајући овај анти-фудбал са наше стране. 5 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јури Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Kakav naslov Mozzarta 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksMCZ Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Bas sam hteo da prokomentarisem Radonjica. Neverovatno kako taj decko stagnira. Osim jednog ili dva centarsuta nista nije napravio. Nema driblinga i 1 na 1. Podseca na nekog afrikanera. Zivkovic sa druge strane isto nula. Ta izmena je komicna bila. 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јури Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Ne stagnira on nego sada igra protiv ozbiljnijih ekipa.. 2 1 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dražo Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Nije da sam zadovoljan ali dobar je i remi sa Krstajićem. Imali smo mi i bolje ekipe pa samo i prije sa njima igrali remije. Dobar po meni Lazović, pokazao se dobro i u prošloj u takmici a i večeras je bio dobar. 3 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imax Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Zašto toliko pljuvanje naše reprenzetacije. Igra je bila solidna, protiv jakog protivnika. Takođe protiv Nemaca, koji su u gostima pobedili Holanđane, smo solidno odigrali i izvukli dobar rezultat. I ja bih nešto drugačije postavio, ali ni ovo nije bilo loše. 2 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
МиланЦЗБГ Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Али, каква тактичка измена увођења СМС-а... Није битно који је резултат и шта нам треба, битно је шта каже менаџер. Лудом срећом смо извукли и више него добар резултат. Сад, ако не могу да добију Украјину, онда јебига. У сваком случају, бод као кућа! 3 Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
milojica Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Radonjic,Zivkovic,Mitrovic i Rukavina su veceras bili najgori na terenu zaista zasto je toliko tesko izvesti najbolji sastav Цитирај Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts