Jump to content

Фудбалска репрезентација Србије

Recommended Posts

• 3 weeks later...
- U toku sledeće nedelje, najkasnije do kraja, imaćemo konkretne informacije. Između ostalog i oko Krstajića - rekao je Milošević.

On je dodao da su "orlovi" zaslužili više, podsetivši i na sudijske greške, odnosno na duel sa Švajcarskom kada Nemac Feliks Brih nije svirao očigledan penal.

- Ono što sam video na Svetskom prvenstvu jeste da mi uopšte ne zaostajemo mnogo za najboljim svetskim ekipama, i da smo u prvom krugu iza najboljih, prilično isti, a možda i u prednosti. I uz malo sreće mogli smo i mi da odemo do četvrtfinala - navodi Milošević

a jel on normalan ?

iz svega navedenog, izgleda da će produžiti agoniju sa krstajićem kao i sve ostale patnje koje imamo sa reprezentacijom since 1995.

К'о да се неко од њих ту нешто пита. И да скину Крстајића доћи ће неки нови Крстајић коме ће Кокеза и менаџери да буду селектори а он ту да буде само да попуни позицију селектора.
Када су људи отишли на СП са вршиоцем дужности не можеш очекивати да сад нешто промијене из коријена.

34 minutes ago, Skauzer said:

Taman da se zajedno alkoholiše sa igračima po splavovima...Bićemo sigurno prvi u ispijanju alkohola.

Bože koja sprdnja od saveza i reprezentacije...Mada ovo je neki sklj portal al me ne bi čudilo da ga postave za trenera...

1 hour ago, Mazzan said:

Ovo bi stvarno bio vrh svih vrhova... Hahahaha, Kosan selektor! 

Vrh vrhova smo vec osvojili sa Krstajom Mudajom , iz junackog  plemena Drobnjackog  i slavnih Pasinih voda  .....  crno -  belog maga fudbala .... ... i   njemu  slicnima ... 

10 minutes ago, Zarkooo said:

Ne pratis radnju fabule ? Bard se izjasnio da je tu da pomogne savetodavno, ali nece da bud selektor 

Upravo sam ga juce gledao pa na tu temu i postovao ....Pa da ne bude selektor vec u komisiji ...Seda glava :) ..Al ne moze Djoric kaze Bard da je ruzan :) 

šteta ako kovačević postane sd,

nadao sam se da tu može da upadne perković jer je već bio sd u klubu, radio je i sa A selekcijom i svi drugi lepi medijski izgovori da se skloni sa trenerskog mesta a uostalom  šteta

u toj mojoj "idealnoj" varijanti mogli bi da se ložimo da bi možda, ali samo možda, konačno dobili nekog normalnog selektora.

ovako nemamo ni trenera za selektora

mmc vam jbm

Živim za dan da Paun bude selektor. Do tag trenutka nemam poverenja u reprezentaciju pa sve doveli i Murinja. Darko Kovačević je čovek koji tesno sarađuje sa Ramadanijem još iz Olija. Ništa tu nije čudno što se on spominje. Biće još grdje nego što je bilo.

RIba smrdi od glave, tj. savez smrdi od Kokeze, i dzabe sminkerske promene direktora i verovatno selektora kad ce sve biti isto. Sve ih treba razjuriti iz Pazove od rumenog Kokeze do debelog Nemanje ekonoma. Ali jbg zna se po kojoj i cijoj duznosti je predsednik saveza tu.

• 5 weeks later...