Jump to content

Фудбалска репрезентација Србије

Recommended Posts

Тешка група,ал' фајтаћемо се са 'рватима за то прво место...

Да смо тренутно квалитетнији од њих,јебига,нисмо...

Мора много да се ради и да играчи коначно схвате шта је дрес репрезентације...

Ne bih ja Belgijance otpisivao tako lako, kad smo poslednji put bili s njima u grupi oni su poceli da ubacuju neke klince, bili su bas dobri, ne znam na kom su nivou sad. A sto se meceva sa Hrvatima tice, mislim da tu jednostavno nema pravila, jedino ako oni zbog njihovog nadibudnom mentaliteta budu vise napaljeni, a to sa druge strane pametni ljudi (kakvih u nasem fudbalu nema) mogu lako da okrenu u svoju korist.

Po meni Belgija najjaca u grupi. Imaju Hazarda (Lille), Vermalena ( Arsenal), Fellainia (Everton), Lukakua (Chelsea), onda od manje poznatih Vertoghen, Witsell, Defour, Dembelle, van Byiten itd... Onda Skozska i Vels su cvrste ekipe ali mozemo protiv njih, Makendonce dobijamo, i sa Hrvatima se koljemo... Ako dovedemo normalnog trenera imamo sansu ali ak ovako ostane sa Toletom na celu zavrsavamo cetvrti sigurno... Treba da guramo mladje igrace koji ce da trce a ne ove babe sto su igrale zadnje kvalifikacije.

Po meni Belgija najjaca u grupi. Imaju Hazarda (Lille), Vermalena ( Arsenal), Fellainia (Everton), Lukakua (Chelsea), onda od manje poznatih Vertoghen, Witsell, Defour, Dembelle, van Byiten itd... Onda Skozska i Vels su cvrste ekipe ali mozemo protiv njih, Makendonce dobijamo, i sa Hrvatima se koljemo... Ako dovedemo normalnog trenera imamo sansu ali ak ovako ostane sa Toletom na celu zavrsavamo cetvrti sigurno... TREBA DA GURAMO MLADJE IGRACE KOJI CE DA TRCE a ne ove babe sto su igrale zadnje kvalifikacije.

Тако је! Тадића,Лазовића,Марковића... у репрезентацију!

Ове ,,суперстарове'' напоље!

Какав бре Марковић!?Па у којој иоле озбиљнијој утакмици се он доказао!?

Медији су чудо па тако смрдизановцима направише и легенду по којој једна улица доби и име а сад је Марковић екстра таленат!!!!Смејурија бре!Каква његова репрезентација!

Довести способног Председника ФССа који ће довести способно руководство укључујући и тренера,нормално.Ја би волео да то буде Михајловић,али отом потом јер имамо ми добра имена у тренерском свету.А онда кад дође тај тренер нек изабере добрих 20так играча којих Србија има дуж целе Европе.Од старијих би волео да видим Видића и надам се да ће се предомислити-И нисте у праву...није истина да се играчи нису трудили али како и ко им је склапао тактику добро смо и прошли.

Ова прва два предлога које сам навео на почетку су кључна за добар резултат.

Ljudi znate koji mi problem imamo u reprezentaciji?

Taj srpski mentalitet, taj sto su oni u stanju da se posvadjaju oko toga ko je bolji fudbaler, isto tako je bilo one godine kad su se kosarkasi posvadjali, Jaric, Stojkovic, Radmanovic ekipa iz Nba-a. Ono sto nama treba u reprezentaciji je za pocetak trener koji ima mu*a da sve te koji unose losu atmosferu izbaci iz tima i ubaci mlade koji ce da igraju za reprezentaciju. Otprilike ono sto je Duda Ivkovic uradio u kosarkaskom timu.

Ljudi znate koji mi problem imamo u reprezentaciji?

Taj srpski mentalitet, taj sto su oni u stanju da se posvadjaju oko toga ko je bolji fudbaler, isto tako je bilo one godine kad su se kosarkasi posvadjali, Jaric, Stojkovic, Radmanovic ekipa iz Nba-a. Ono sto nama treba u reprezentaciji je za pocetak trener koji ima mu*a da sve te koji unose losu atmosferu izbaci iz tima i ubaci mlade koji ce da igraju za reprezentaciju. Otprilike ono sto je Duda Ivkovic uradio u kosarkaskom timu.

Ali nas fudbal od Miljana Miljanica i Ivice Osima nije video takvu trenersku velicinu. Pa lepo je rekao Sinisa Mihajlovic kad ga je Ivan Ivanovic pitao zasto nismo iali reprezentativne uspehe. Kaze Miha: problem je bio u nama igracima, jer smo mi svi bili velike zvezde, pratili nas mediji i sad treba tu da dodje neki nas trener da prica Deji, Piksiju, Mijati, pa i meni sta da radimo. Na kraju smo uvek mi samo pravili igru kako nam odgovara.

E da li bi sad Sinisa mogao da bude takav trener, ne znam, ja mislim da bi.

Po meni Belgija najjaca u grupi. Imaju Hazarda (Lille), Vermalena ( Arsenal), Fellainia (Everton), Lukakua (Chelsea), onda od manje poznatih Vertoghen, Witsell, Defour, Dembelle, van Byiten itd... Onda Skozska i Vels su cvrste ekipe ali mozemo protiv njih, Makendonce dobijamo, i sa Hrvatima se koljemo... Ako dovedemo normalnog trenera imamo sansu ali ak ovako ostane sa Toletom na celu zavrsavamo cetvrti sigurno... Treba da guramo mladje igrace koji ce da trce a ne ove babe sto su igrale zadnje kvalifikacije.

Malo Kompani fali ovo ono :D

Ma budimo realni, grupa je smesno laka. Da ove nase reprezentativce, sve ove iste iz ovih kvalifikacija, bez ijedne izmene, vodi trener tipa Kapelo, pregazili bismo ih sve ko od sale. Ne fale nama igraci nego trener. Svi oni imaju velika primanja, svima im je mnogo dignut i mora da dodje neko ko je velicina da im nalupa samare i spusti ih na zemlju. Treba da se pojavi piksi i da im lepo kaze-kad budete mogli da se poredite s Mesijem kao sto sam ja mogao da se poredim sa bilo kim onda se javite. Ako neko pravi problem, MRS! Imamo igraca koliko hoces na svim pozicijama, osim spica.

Malo Kompani fali ovo ono :D

Ma budimo realni, grupa je smesno laka. Da ove nase reprezentativce, sve ove iste iz ovih kvalifikacija, bez ijedne izmene, vodi trener tipa Kapelo, pregazili bismo ih sve ko od sale. Ne fale nama igraci nego trener. Svi oni imaju velika primanja, svima im je mnogo dignut i mora da dodje neko ko je velicina da im nalupa samare i spusti ih na zemlju. Treba da se pojavi piksi i da im lepo kaze-kad budete mogli da se poredite s Mesijem kao sto sam ja mogao da se poredim sa bilo kim onda se javite. Ako neko pravi problem, MRS! Imamo igraca koliko hoces na svim pozicijama, osim spica.

brate AMIN! :ura11: Sve je tacno sto si rekao. Treba nam mudo od trenera i dobar napadac, sve ostalo imamo... Isto tako imamo puno golmana ali nijedan nije klasa, a golman je pola ekipe... Ja se samo nadam da ce Tomislav Karadzic podnijeti ostavku.

Belgija je trenutno baš dobra ekipa, Škoti uvijek tvrdi, ko ih napolju tuče ima velike šanse za prva 2 mjesta a i kući ih ne možeš dobiti ako ne daš maksimum, Makedonci i Velšani nešto slabiji ali svakako za respekt..znači niko u grupi nije zreo za lakih 5 komada...i ne treba unaprijed govoriti da ćemo da se borimo za vrh, takvo razmišljanje se često obije o glavu...

Trenutno Hrvatska igra je katastrofa, jedino dobro odigrali protiv Turaka napolju, taktički i trkački ih ubili na kontre....

Srbija trenutno po meni ima bolje igrače pojedinačno ali je tim skroz u k....

Svakako izuzetno zanimljiva grupa...

• 4 weeks later...

Док је Антић био селектор , ја сам сваку утакмицу са нестрпљењем очекивао,надао сам се да су дошли бољи дани за Српски фудбал,и дошли су,али на кратко...Све је уништио ружни крмак назван томислав.Збацио са кормила ни кривог ни дужног Антића и довео Жонпија ( Сво поштовање за играчку легенду Црвене Звезде и за невероватног фудбалера ) који се реално упропастио све,почели смо поново да играмо онај типични ,,Српски'' фудбал повуци-потегни. Ех,да нам је сад Антаре,играли би ми ЕП и певали,овако,гледајте енглезе,немце и хрвате и смарајте се...

• 2 months later...

Usi ce on njima da cupa koliko je lud! A s obzirom na njegov karakter nadam se da ce bitnu ulogu imati Bosko Jankovic, veliki borac, sto je pokazao i na terenu i van terena kad su ga sikanirali u Djenovi.

EDIT: Sad kad pomenuse ovo finale Kupa u Krusevcu, pade mi na pamet da ne bi bilo lose da se neka od kvalifikacionih utakmica odigra u Nisu ili Kragujevcu, realno u Beogradu je naspram broja stanovnika jako losa poseta kad igra reprezentacija, verujem da bi Cair ili Cika Daca bili puni i bila bi jako lepa atmosfera.