Jump to content

Фмп

Александар

Recommended Posts

Raselu cale da je trener tima ne bi imao ovakvu slobodu kakvu ima trenutno. Okej izuzetno je brz, nezgodan za cuvanje, ima taj napadacki instikt al ima i nevjerovatnu zelju za dokazivanjem u svakom djelijcu sekunde koja ga cesto vodi u gresku i suteve sa 10m, a s druge strane covjek je duh u odbrani. 

Ne znam kako pavicevici tolerisu tako nesto osim ukoliko se ne nadaju nekom debelom unovcavanju njegovih suterskih treninga na svakom mecu. 

Frejzeru bi EL bilo 10 stepenika iznad ovoga sto trenutno igra, kao i Raselu. EL i EK su potpuno razliciti sportovi, a kamoli ABA.

Malo igraca moze da prenese i dio toga sto radi na nizem nivou, posebno tako osjetljiva pozicija kao sto je plej, tu se te razlike najvise vide.

@delija86 Kampaco vrijedi svakog igraca zajedno u ABA, van Zvezde i Partizana... nema tu nikakve matorosti i istrosenosti sa 31 godinom. Pritom Frejzer nema 18 nego 24 godine, nije on vise dijete. Sto se kosarke tice nema tu nekih transfera pa da nas godine previse interesuju...

2 hours ago, Opie said:

Ovo je sigurno. Koncept igre Mornara i FMP-a se razlikuje pa ih ne mogu uporediti bukvalno ali imam utisak da Rasel vise napada instiktivno a Frejzer promisljeno.

Mozda i gresim.

Nocas sam cuo od jednog druga da je planski ovo radjeno zbog transfera. Kaze da je Galatasaraj zagrizao, i da se pojacano igralo za Rasela.

12 minutes ago, kusha said:

Oruzana kradja FMP - a  na delu ... 

Ebem ti ABA ligu , da ti ebem !!    ... najlopovskija liga na planeti , stoka najpovlasceni klub u svim svetskim ligama .... 

Ne gledam utakmicu, ali da li je mogu'e da pored tolikih ulaganja oni moraju i protiv FMP-a da navlače na njih

Hvala Nedoviću. I nadam se da ćemo i drugu utakmicu u Evroligi da dobijemo da imamo jak argument: evo vam kad se igra u Evropi

Već smo komentarisali da je ABA liga onaj naš loš start kao i 6 razlike 3 ,minuta do kraja nikad ne bi okrenuli da je ABA liga bila u pitanju ovako u Evroligi smo imali mogućnost da ih okrenemo

Bilo je tu jos nekoliko slicnih kradja - ne znam zasto u slucaju da se kkradja nastavi , a nastavice se , FMP jednostavno ne napusti dvoranu ...

Ko ih ebe , ne treba im dopustiti da bez ikakve reakcije legalizuju kradju i ucine lopovluk  normalnim stanjem  stvari  !