Jump to content

Фмп

Александар

Recommended Posts

• 3 weeks later...
9 hours ago, czbp said:

Ne znam kako bi izgledao kod nas, tamo nema nikakvog pritiska, plus jedan mec nedjeljno. Dzenkins bi najlaganije mogao da igra ovo sa 3 beka sto Dusko forsira, da je ceka u cosku, pogadjao bi on to u visokim procentima ja mislim.

Ne samo da bi mogao da pogadja suteve koje dobije. Nego bi i dobili drasticno boljeg defanzivca od Holanda.

Al sve su ovo sad hipoteticke stvari. Sad imamo sta imamo, pa da vidimo koliko prostora imamo za famoznu doselekciju, koju smo vec imali u vidu Vildoze i Raduljice koji cu docli posle pocetka sezone.

23 hours ago, Duci14 said:

Ne samo da bi mogao da pogadja suteve koje dobije. Nego bi i dobili drasticno boljeg defanzivca od Holanda.

Al sve su ovo sad hipoteticke stvari. Sad imamo sta imamo, pa da vidimo koliko prostora imamo za famoznu doselekciju, koju smo vec imali u vidu Vildoze i Raduljice koji cu docli posle pocetka sezone.

Ja bi na ovo jos dodao i domaceg igraca. Bitna stavka za KRK i domace prvenstvo.

On 11/28/2022 at 12:38 AM, czbp said:

Ne znam kako bi izgledao kod nas, tamo nema nikakvog pritiska, plus jedan mec nedjeljno. Dzenkins bi najlaganije mogao da igra ovo sa 3 beka sto Dusko forsira, da je ceka u cosku, pogadjao bi on to u visokim procentima ja mislim.

Нема шансе, прошао је он прајм, није то тај играч више...

• 2 weeks later...
Posted (измењено)

Frejzer spada u grupu kosarkasa rukija sa koledza koji dodju ispod radara, a odmah nakon jedne dve utakmice vidis da je klasa i da ce napraviti dobru karijeru. Mozda ne za Evroligu, ali za dobre pare u svakom slucaju, mada ga ne ih otpisivao i za Evroligu, ubacuje iz svih pozicija, sam sebi kreira, moze i preko ruke. 

Ne znam kako bi se snasao kod nas, kakav je defanzivno i jos ta neka pitanja koja idu za rukije iz USA, mada mi nesto govori da bi mogao i na evroligaskom nivou da ubacuje poene u sasvim solidnim procentima. Ali on je play, od njega bi se ocekivalo da probija defanzivnu prvu liniju rivala i da kreira za ostale, takodje jos uvek nisam siguran kakav je defanzivno za elitni nivo, nisam ga pratio bas previse, tako da za defanzivu nisam siguran. 

Ovo je verovatno najjaci FMP u zadnjih 20ak sezona, igraju moderno, odlicno, mada je tesko porediti ovaj FMP i onaj recimo iz kraja 90tih ili pocetkom 2000tih, ipak se kosarka dosta promenila. 

Edited by Užljevača

Mislim da je do sistema, pricao sam o brojkama sa koledza, Frejzer je imao vise pokusaja za 3pt na koledzu od Rasela, a manje asistencija i manji prosjek poena.

Moze biti i da je Rasel dosao u Evropu i rekao sad cu da se prodam i da zaradim kes daj da se ispucavam, ali sansa za to je minimalna. Najprije ce biti da je ovo do Pavicevica, jer da on nema podrsku da radi ovo on to ne bi radio. 

Ja sam ubijedjen da su mu oni dali da radi ovo misleci da ce tako dobiti neke rezultate nesto, jer je on stvarno ubica, a jos vise misleci da ce uzeti dobre pare od transfera, sto ce se desiti ja mislim sigurno. Nedje sam nacuo da se izmedju ostalih Partizan interesuje za njega.

41 минута раније, czbp said:

Najprije ce biti da je ovo do Pavicevica, jer da on nema podrsku da radi ovo on to ne bi radio. 

Ovo je sigurno. Koncept igre Mornara i FMP-a se razlikuje pa ih ne mogu uporediti bukvalno ali imam utisak da Rasel vise napada instiktivno a Frejzer promisljeno.

Mozda i gresim.