Jump to content

Фмп

Александар

Recommended Posts

Filip junak izborenih produzetaka protiv Splita, da njegova frljoka nije liznula obruc ne bi dobili novih 14 sekundi i Djordjevicevo izvijanje po loptu i kos ne bi imali poentu. 

Napad pre toga idealno dobijena banana u reketu, ali tek u poslednjim sekundama napada, ostavio je protivniku manje vremena za preokret.  

А то што је добио 2 техничке јер је напушио противника? Те неке ствари које не улазе у статистику су доста битније. 

11 минута раније, SHERIFF said:

Bog, alal ti cufte majstore i za igru i za minutazu.

20210115_222632.jpg

1 минут раније, милпар+ said:

А то што је добио 2 техничке јер је напушио противника? Те неке ствари које не улазе у статистику су доста битније. 

Radicu sta god hocu, ko ce da mi zabrani? 

-Rece Bora Corba u naletu inspiracije.

S obzirom da je propustio 5 od 50 minuta na parketu, ovo su zaista brojke za respekt. 11as svaka cast. Na stranu to sto je sutao trojke 8 puta i pogodio nista, i sto je za 45minuta ubacio 4 poena uz procenat suta iz igre od14.3%, on je prodao svega 4lopte protiv uvek neugodnog splita al na svom terenu koji ume da bude negostoljubiv. Pa protiv mornara je to bilo 7  na 30minuta igre. Napredak nece da vidi samo ko ne zeli.
Zao mi je sto sam propustio ovu utakmicu, siguran sam da je imalo sta da se vidi.

Posted (измењено)

On je toliko bezobrazan bio sinoc da je na kraju drugog produzetka kada je ekipa bila na mukom stecenih +7 na 20 sekundi do kraja dobio prvo tehnicku, a zatim i iskljucenje poklonivsi 2 lagana bacanja protivniku uz loptu sa strane. 

Slicno je uradio na jos jednoj domacoj utakmici ove sezone pa je opet zadnja desavanja pratio vireci iza onih vrata sa strane gde se nalazi klupa na kojoj su igraci FMP-a.

Kao najstariji igrac i kapiten bi trebao malo da povede racuna o ponasanju, znamo da je njegova i hala i lopta i kosevi i ostalo tu ali imaj malo razumevanja da se sve sto radis i vidi u prenosu pa nemoj biti seljacina do kraja.

Edited by Borca

Iritantno je više to pljuvanje po Filipu na svakom koraku. Daj da se opljune preventive radi.Desi se svakome, čak i mnogo iskusnijim, boljim, kvalitetnijim igračima pa čak i trenerima da u delikatnom momentu dobiju tehničku. Dešavalo se i našim, pa niko nije pravio buku i halabuku zbog toga.Uostalom, više ljudi je izjavljivalo da je Filip dobar dečko i s te strane mu se nema šta zameriti. Uostalom, ne bi ga Nedović uzeo za kuma da je umišljeni tatin sin.Gledao sam prvo poluvreme FMP- Split, pre naše utakmice, video sam kako je bodrio malog Handsa kad je ovaj vezao neke loše poteze. Oladite malo od Filipa, dosadili ste i Bogu i narodu više.

Posted (измењено)
1 hour ago, Zvezda le said:

Iritantno je više to pljuvanje po Filipu na svakom koraku. Daj da se opljune preventive radi.Desi se svakome, čak i mnogo iskusnijim, boljim, kvalitetnijim igračima pa čak i trenerima da u delikatnom momentu dobiju tehničku. Dešavalo se i našim, pa niko nije pravio buku i halabuku zbog toga.Uostalom, više ljudi je izjavljivalo da je Filip dobar dečko i s te strane mu se nema šta zameriti. Uostalom, ne bi ga Nedović uzeo za kuma da je umišljeni tatin sin.Gledao sam prvo poluvreme FMP- Split, pre naše utakmice, video sam kako je bodrio malog Handsa kad je ovaj vezao neke loše poteze. Oladite malo od Filipa, dosadili ste i Bogu i narodu više.

Poenta je na reakcijama posle tehnicke (te zasluzenom dobijanju jos jedne i iskljucenju) i na tome da je to vec drugi put u par meseci ove sezone, "cestitanje" svega i svacega i sudijama i nekom od protivnika i sve uz "drz te me da ga ne ubijem" govor tela. 

Misljenje koje vecinski preovladava o njemu (bilo da se sa tim slazemo ili ne) samo dobija na potvrdi bahatim ponasanjem koje se vidi i ne samo u gore opisanim situacijama vec i vrlo cesto prema saigracima.

Edited by Borca

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...