Jump to content

Управа кошаркашког клуба

Александар

Recommended Posts

37 minutes ago, ЦИГАНИН 74 said:

Само да клуб (НЧ)не дозволи себи да се изједначи са стоком што се бежаније тиче..то је сада најбитније.

Klub (NC) nisam siguran ali klub (FC) sigurno igra, bice na kupu bar neko od familije (C) 

A sto ne bi igrali, da bi bili isti.

Znas kako se vraca, tako kako smo ih docekali u evroligi, samo o tome niko rec.

Argentinski savez uz Kampaca a nas, ja nista nisam cuo, a legende, hvala jasno da ih nema, Moka mozda najvece ime, pogledas mu sina i sve ti jasno, nije to mogo normalan covek napraviti.

Ne da igramo kup vec da osvojimo.

On 30.1.2023. at 18:40, ЦИГАНИН 74 said:

Шта мислиш хоће ли успети да се среди пасош за ЗекЗека?

Kamerunci domaci igraci, znaci samo Madar i Slovak pa mogu i oni da imaju bar dva stranca, dok neki imaju reprezentaciju argentine 😁

Malo je jedan Gilkman 

Postavio sam na temi "Podkasti" pa evo i ovdje... Valjalo bi da se Covic tamo pojavi jer ce nocas Mijailovic da prosipa svoju demagogiju, bude po 2-3k ljudi u lajvu redovno, pitanja, doduse ne citaju sve naravno, vidjecemo nocas sta ce se sve citati i koliko skakljivo. Ocekujem da bude gledanost i duplirana u lajvu, bas zbog pitanja... ja prvi rijetko gledam live, ali nocas cu gledati.

Posto su vise puta rekli da ce zvati Covica i Mijailovica u studio za podkast, Kuzma i Luka nocas dovode Ostoju i to je iskocilo neocekivano, pitao sam Kuzmu na instagramu i rekao mi je da se nada da ce imati i Covica u narednom periodu.