Jump to content

Управа кошаркашког клуба

Александар

Recommended Posts

Ništa, bilo bi poželjno da skandiramo na svakom meču "Vučiću  šećeru", pošto ovako očigledno ne ide ! 

Apropo Limara Ostoje evo po 10-put pišem da je on lutak, postavljen na to mesto od viših istanci, pojma on nema koliko se para vrti u klubu, ko daje i ko uzima, tu je samo da se slika i da potpisuje raznorazna dokumenta, ugovore, fakture, bankarske račune itd... 

3 минута раније, keyser_soze said:

Nije prodao dusu? 

Jel ti mene zajebavas?

Ti ako ne veruješ, nemoj da veruješ. 

Kolaboracija postoji, al' da se prodao, nije se prodao... 

P. S. Nego počela je druga sezona " Love is blind", tu se ne zna ko koga, gde koga savata, prava poslastica za nas seksomane... 

18 минута раније, SHERIFF said:

I sta sad? Slegnucemo ramenima? Nece se ni javiti ako ih ne pritisne neko. Zasto bi? To je trebalo da se resi pre skupstine jos, a ne ovako...

Znate dobro ko se za sve pita u ovoj državi.Ne znam da li stvarno mislite da je Ostoja blesavi tamo bilo šta obezbedio

Da li mislite da je nama Gasprom obezbedila neka uprava?

Posted (измењено)
4 минута раније, RedHart said:

Ništa, bilo bi poželjno da skandiramo na svakom meču "Vučiću  šećeru", pošto ovako očigledno ne ide ! 

Apropo Limara Ostoje evo po 10-put pišem da je on lutak, postavljen na to mesto od viših istanci, pojma on nema koliko se para vrti u klubu, ko daje i ko uzima, tu je samo da se slika i da potpisuje raznorazna dokumenta, ugovore, fakture, bankarske račune itd... 

Ti ako ne veruješ, nemoj da veruješ. 

Kolaboracija postoji, al' da se prodao, nije se prodao... 

Pa koliko je dusa prodao od pocetka 90-ih?

Plivao u svakom rezimu

I koja je razlika izmedju kolaboracioniste i prodavanja duse?

Edited by keyser_soze

Ma da Covic je opozicionar , Ce Gevara ...Te price mogu da prodju samo za one koji nisu preziveli od 90ih do danas

Mislim, licno me zabole sto je plivao i menjao dresove dokle god Zvezda ima uspeha ne zanima me ko je na celu ...moze da bude i Pera ***** iz Grocke

A kada uspesi izostanu onda me bas briga i da mi je rod najrodjeniji na celu Zvezde treba da ide 

Samo da ne pricamo ovde price za malu decu ....Sta kao Terzic je SNS-ovac i dusa prodana a Covic Ce Gevara ? Ajte molim vas 

Pa ok onda ajde bojkotujte FK jer je SNSovski? A nije? Pa kako nije i koliko nije ? KK je  svetlo u mracnom tunelu diktature ..opozicionarsko sunce a sta je FK ?

Tako vam ne odgovara ? Nisu isti? Pa jesu isti 

I na kraju ide prica a ko drugi ako ne Covic ? E to vam je prica koju je pricao Sloba i njeogovi glasaci kao sto sada picaju Vucic i njegovi glasaci ...." Otisao bih ja sa vlasti ali kome da ostavim Srbiju?" "glasali bi mi za drugoga ali ajde za koga? " ....Smesno i zalasno ....To je stara floskula i batalite  to 

42 минута раније, Vatrogasac said:

Znate dobro ko se za sve pita u ovoj državi.Ne znam da li stvarno mislite da je Ostoja blesavi tamo bilo šta obezbedio

Da li mislite da je nama Gasprom obezbedila neka uprava?

Izadjes onda i kazes, taj i taj nas minira, za nas opstanak bi bilo dobro da navijaci na prvoj sledecoj utakmici iskazu svoje misljenje o novonastaloj situaciji. Bio bi Bog medju navijacima.

Ovako, malo kudim, malo hvalim na pinku, malo sam zadovoljan, malo nisam, malo sam pozicija, malo sam ce gevara, hocu kakim, necu kakim, ne moze, ne ide...

A stoka sve bahatija i tek ce da bude bahata. Kad voz prodje, onda dzabe sve... Ja najmanje gledam kroz prizmu ove sezone, svake sledece ce biti sve gore.

Kada sam prosle godine pisao posle par kikseva u fudbalu da nas nece stici, a da me plasi sledeca sezona, ispostavilo se da sam bio u pravu.

U kosarci ce biti jos gora situacija po nas, ako ne pokusamo u korenu da sasecemo ili makar da obezbedimo jednak tretman.

Za Zvezdinu stvar, mora on da se bori, tu je postavljen, sta god treba dakle, nema ja sta da mislim... Osim ako nas ne pozove na protest. To je sve sto mogu. 

5 минута раније, Imax said:

Najsmešnije što sam pročitao je da se Čova nije prodao, Čova opozicionar, a ne silazi sa Pinka, prve i ostalih režimski medija. 

Razumem da lažemo Groboše, ali da se međusobno lažemo, nema smisla.

Mislim da je otislo i dalje od toga da se medjusobno lazemo ....dosli smo da sami sebe licno lazemo 

1 minute ago, keyser_soze said:

Ahaa da da ...Pod uticajem Zvezde 

Ne voli se ni Covic ni Terzic vise od Zvezde ...niti su oni pa ni navijaci veci od Zvezde

A ni od Ribera, Rendžersa i inih...Ne bih dalje učestvovao u ispoljavanju tuđih političkih frustracija. Piši nekad i o basketu imaš potencijal..,?