-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
5
32.коло ЕЛ:Асвел-Црвена звезда
Pobeda je potrebna ali nije pod znakom moranja. Potrebna je da nastavimo trend izlaska iz krize, da nastavimo da budžimo samopouzdanje a ne da bi se tu možda hvatali za neki top8 koji je u domenu teorije... -
10,479
Медијске спекулације и инсајдери
Wild,wild west... Pešićje bio u ofsajdu valjda i nema šta to da se vadi u prilog mudatoj babi...Poenta je da su nas koštale greške igrača koje ne mogu ni u amaterski nivo da se svrstaju..Ne samo Dekija, nego i Miloja..A i na Obami će se šiljiti ona stvar prvom prilikom...Za takvog maga, neozbiljno je da ga takva neznalica, kako PL fenstvo tretira Dekija, oduči od fudbala u prvom poluvremenu...A nisu znali gde biju realno...- 1
-
- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10,479
Ништа они од нас нису посебно играчки слабији, једино што ми имамо бољи централни дио одбране, све остало је у пола киле, још су они далеко избалансиранији тим. Уз све то, катастрофалну нашу физичку спрему у том периоду, без задњег везног у првом мечу, ми смо њих док је снаге било практично слали на починак. Наравно, све ово је и дијелом дио тренерског посла, тако да постоје велике заслуге њиховог тренера што су они играли ЛШ а не ми. Опет, нисмо ми тактички уопште надиграни. Не могу да кажем да сам послије тога пратио Макаби, па суд дајем само из описа, који многима звуче бајковито. Мени то изгледа као добро познавање шема индустријског фудбала из позиције аутсајдера, што наравно није минус. Доста ме то подсјећа на опис Милојевића кад је долазио и као помоћник и као тренер. Имплементацију тих идеја са постојећим играчким кадром имамо управо прилику да гледамо. Многи се надају да то што је странац ће дати Бараку прилику да изврши реконструкцију тима по својој жељи, укључујући и стручни штаб. Хајде да и то видимо. Опет поставља се питање зашто то није омогућено садашњем тренеру, зашто су му довођени помоћници заслужних играчких легенди, а састав черупан у 5 до 12.. При томе се узима њему као минус што је покушавао да ради са оним што има, остављајући своје вјерујем незадовољство унутар просторија клуба. Нешто што се у Звезди одувијек подразумијевало. На крају ће по добором старом обичају испасти, да нам трава код комшије изгледа увијек зеленија него наша, то што ми исту нисмо заливали и шишали, нема везе.- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
5
32.коло ЕЛ:Асвел-Црвена звезда
Кад год смо били изразити фаворити и кад је победа била под знаком морања ми смо успели да кикснемо, док смо много боље изгледали против фаворита и на папиру јачих екипа... Изгледамо боље у задње време, нема дивљања и панике кад се ломи резултат, па се надам да побеђујемо уз добру одбрану и залагање. -
10,479
Da Srnic nije napravio penal protiv Monaka ili da Pesicu nije ponisten gol protiv Ferenca sad bismo mozda i dalje igrali u Evropi. Ili da Stankovic nije zamijenio Kangu u 50.minuti. Sta bi bilo kad bi bilo. Izraelac je bolje spremio svoju ekipu nego Stankovic i to se samo pise. Ovaj izraelac, kakav god da je je bolji od Stankovica i to je sustina.- 3
-
-
- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions