Jump to content

Бивши играчи и звездаши широм света

Александар

Recommended Posts

5 минута раније, АлексМЦЗ said:

Nije nam valjao Terzic. Ovde mu stavljali masnicu kad je odlazio.

Ja , bogme nisam , a ko jeste nek baci ponekad pogled na njegove nastupe u Fiorentini . 

p.s. I on je  mogao da ode bez obestecenja , ali je sam trazio da ga italijani plate Zvezdi ! 

1 hour ago, Лунатик said:

Ja se nešto i ne sjećam da se iko radovao što ide Terzić, naprotiv pljuvala se uprava a i Miloje što ne dobije više prostora obzirom da se poslije 100 godina pojavio bek iz škole

Ma kako nije? Uvek oni isti likovi koji imaju to misljenje da od omladinske skole nema vajde i da Zvezda nije razvojni klub, bla,bla,bla...

52 минута раније, Vaske8990 said:

Jovic zadnje 2 utakmice jako dobar problem fiorentine je glup trener koji ceo zivot trenira nizeligase cim uzme jaci tim nezna da se snađe

Generalno problem viole je taj što nemaju veznog koji bi Jovića hranio loptama svako gleda sebe. Ispratio sam većinu tekmi dok je bio u realu on se dobro otvori i kad treba njemu da ide pas ono ružno dijete neće namerno da mu doda loptu nego bira lošiji pas drugome. Ubijeđen sam da je bojkotovan u realu.

Jović je špic za sistem sa dva napadača. Treba mu target koji bi radio prljav posao za njega. Što kaže Kuša ulogu sličnu toj mu je do jaja odradio Ale u Ajntrahtu.

Ja Jovića baš gotivim, mislim da se o njegovoj karijeri brinem više nego on sam 😁, ali kada god je na terenu lik nema 2 kontakta s loptom, nerealno

Nadam se da ovaj gol veceras znaci da ne ide u jebeni galatasaraj. 

Ja ga isto gotivim, mislim da je ubica, ali je klasican egzekutor. Das mu loptu u 16 i to je to, ako namesti nogu moze da da milion golova.

Problem je sto bira pogresne klubove i pogresne trenere. Real ga doveo kao zamenu za Benzemu, a on i Benzema nidje veze, totalno drugaciji tipovi napadaca. Jovic ne moze da kreira sam sanse kao sto Benzema radi. A tek ovaj Italiano sta radi, potpisujem da covek nije normalan. Menja njega i onog Kabrala po poluvreme, ne moze nijedan spic da se ustali tako. Evo veceras cim je dao gol, on ga je izveo i uveo Kabrala, kao da ima neka klauzula da moraju da dele minute. Isto je i kad je obrnuta situacija, Kabral da gol, on uvodi Jovica. Zato su obojica u katastrofalnoj formi i Fiorentina kuburi sa golovima cele sezone.

Meni se on nije nešto posebno svidjao ni kad je bio mladi talenat kod nas.

Jebiga možda sam malo nerealan,ali onu partiju protiv Rada u kupu ne mogu da izbrišem iz memorije.

Ne zanima me je li Srbin ili Kamerunac i da li ima 16 ili 36 godina,ja navijam za Zvezdu,ne za igrače.

On mi je uvijek djelovao izvikano,i baš me iznenadila ona sezona u Ajntrahtu i bilo mi je drago.

Ljubav prema splavarušama i nezainteresovanost prema fudbalu me s druge strane nisu iznenadili.

Isto koliko on izvikano mi djeluje i Lazetić.

Joveljić mi je recimo za obojicu fudbaler sa velikim F.

Mene je nervirao dok je bio kod nas, jer je izgledao nezainteresovano, bas sam mislio da nema nista od njega. Ali me razuverio skroz u Ajntrahtu, decko je klasa. Kakav osecaj ima u 16 metara, kakvu zavrsnicu, ono ima jako malo napadaca. Cak i u Realu se videlo na momente, ali je malo igrao.

Naravno, mislim da mu je privatni zivot ipak najveca kocnica da ostvari pun potencijal. Kad  je dao intervju nasim novinarima u Madridu, bio sam sokiran. Aj Sofija i nekako, al oni drugari sto ih je dovukao sa sobom u Madrid... strasno