Jump to content

Бивши играчи и звездаши широм света

Александар

Recommended Posts

Slazem se da Mijailovic ima kvalitet da bude zadnji vezni u Zvezdi.. a sto rece i Serif, prednost mu je sto pokriva i poziciju stopera. E sada, iako ja njega ne bih volio gledati u nasem dresu, jasno je da klub nema problem sa vracanjem takvih momaka nazad u Zvezdu. Mi smo na njega isli i proslog ljeta, vjerovatno cemo i sledeceg kada mozda Jovicic bude odlazio.

Cisto fudbalski, nemam nista protiv njega. Ljudski i zvezdaski, itekako imam. 

Sto se tice Tenka, za njega nemam neke pozitivne utiske sto se tice fudbalske strane. A ni sa ljudske nakon sto sam vidio/cuo kako se ponijeo prema kamermanu MCZa nakon one utakmice koja je igrana na stadionu Obilica.

16 минута раније, ДоброЗнај said:

Slazem se da Mijailovic ima kvalitet da bude zadnji vezni u Zvezdi.. a sto rece i Serif, prednost mu je sto pokriva i poziciju stopera. E sada, iako ja njega ne bih volio gledati u nasem dresu, jasno je da klub nema problem sa vracanjem takvih momaka nazad u Zvezdu. Mi smo na njega isli i proslog ljeta, vjerovatno cemo i sledeceg kada mozda Jovicic bude odlazio.

Cisto fudbalski, nemam nista protiv njega. Ljudski i zvezdaski, itekako imam. 

Sto se tice Tenka, za njega nemam neke pozitivne utiske sto se tice fudbalske strane. A ni sa ljudske nakon sto sam vidio/cuo kako se ponijeo prema kamermanu MCZa nakon one utakmice koja je igrana na stadionu Obilica.

Мора да сте га негативно коментарисали на форуму или сајту.Слаб је на критике.Ако се добро сећам, једном се посвађао са балерином на неком тренингу, јер га је овај критиковао и лоше оценио после пораза у дербију.

Треба имати на уму да су страсти биле узавреле на Обилићу после скидања дресова.

3 минута раније, Дзјуба said:

Мора да сте га негативно коментарисали на форуму или сајту.Слаб је на критике.Ако се добро сећам, једном се посвађао са балерином на неком тренингу, јер га је овај критиковао и лоше оценио после пораза у дербију,

Onda neka prestane biti javna licnost/fudbaler.

Mada, pravo da ti kazem, nemam ni pojma da li je znao da je momak bio sa MCZa ili ne. Ima tome godina tako da sam pozaboravljao te detalje. Znam samo da je bez ikakve provokacije (ili konkretno bilo cega upucenog njemu ili saigracima) poceo sa psovkama.. u jednom trenutku je cak i izgledalo kao da ce krenuti da izazove tucu. Sve u svemu, ako je suditi nekome po tom jednom postupku, momak je debilcina.

Pa ne znam bas da je napljuvan. Momak je uvijek bio korektan i mislim da je i korektno ispracen.

Jedino ako ne mislis na upise koji sadrze propali talenat i slicne fraze.. Oni su standardni. Pa jedan Jovic je proglasavan menadzerskom prevarom, sta ce se onda tek pricati za Vukana.

A moram iskoristiti priliku i reci da mi je drago sto se momak zadrzao u Slovanu nakon odlaska iz Zvezde. 

• Администратори
9 минута раније, ДоброЗнај said:

Pa ne znam bas da je napljuvan. Momak je uvijek bio korektan i mislim da je i korektno ispracen.

Jedino ako ne mislis na upise koji sadrze propali talenat i slicne fraze.. Oni su standardni. Pa jedan Jovic je proglasavan menadzerskom prevarom, sta ce se onda tek pricati za Vukana.

A moram iskoristiti priliku i reci da mi je drago sto se momak zadrzao u Slovanu nakon odlaska iz Zvezde. 

Na upise sam mislio... Meni oduvek bio drag, vecina bila nezadovoljna njim.

Зато што смо га вечито чекали да се ''пробуди''. Увек је за њега писано да је таленат, да ће показати потенцијал, али јеби га, само да се тргне, пробуди и постаће наша златна кока. Погађате, није се тргнуо.

On 8/1/2018 at 4:28 PM, ДоброЗнај said:

Onda neka prestane biti javna licnost/fudbaler.

Mada, pravo da ti kazem, nemam ni pojma da li je znao da je momak bio sa MCZa ili ne. Ima tome godina tako da sam pozaboravljao te detalje. Znam samo da je bez ikakve provokacije (ili konkretno bilo cega upucenog njemu ili saigracima) poceo sa psovkama.. u jednom trenutku je cak i izgledalo kao da ce krenuti da izazove tucu. Sve u svemu, ako je suditi nekome po tom jednom postupku, momak je debilcina.

Ma radili intervju s njim dve nedelje pre toga, sve bilo full, bog zna kako. Nego tad pukli neku tekmu i Rakicko i Ivica samo stajali i slikali na terenu posle tekme, radili svoj posao, ovaj indijanac se zaleteo na Rakicka (cudo nije na Ivicu koji je kao dva Tenka otprilike) i poceo nesto da mu preti. Dok se Ivica nije malo priblizio i rekao mu da iskulira... 

45 минута раније, Дзјуба said:

Хехе.

А пре 7 дана сви хвале питаре као пример, како сви могу да играју против тимова из лиге 5.

Žao mi Husrefa, on je ipak naš.

Жозе Бото, главни скаут Бенфике, о Јовићу:

" Са играчима који долазе са стране, треба имати стрпљења, сачекати да се адаптирају, прије него што их прогласимо пропалим талентима. Ја немам никакве сумње да ће Јовић бити један од најбољих свјетских нападача"