-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
10,482
Медијске спекулације и инсајдери
Petak je ,dan je suncan , Mimi odlazi ...sta ces lepse pred pocetak vikenda Srecan sam covek- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10,482
Ako Bahar ne ocisti igracki kadar od sekte zvana gardisti i kompani imace iste probleme kao probleme kao prehodna tri trenera. Da imamo klubsku disciplinu odavno bi takvi igraci bili bivsi. Inace mediji su poceli sa nagadjanjem kako ce Bahar sa sobom dovesti Muhamed Alija , drugi pisu da dovodi onog Pjera i tako to.- 1
-
- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
10,482
Pogledah unazad ovih 7-8 sezona od Ševe do danas kako se kretao igrački kadar kod Bahara. Nikad nije radio sa nekim velikim brojem stranaca, bar ne pravih. Obzirom da Jevreji imaju sličnu nesreću kao mi da su rasuti svuda po svijetu imao je "strance" kao što su nama Borjan i Dragović a brojka onih pravih se vrtila tu oko 4-5 ako ne računamo ovu poslednju sezonu u ligi. Baš zbog korpulentnog Pjeroa pogledah da li se inače oslanjao na fizički moćne špiceve i nema ni tu nekog pravila izuzev jedne sezone u Ševi gdje mu glavni špic bio 194 ostalo su bili igrači od 178-180. Zanimljivo da su golovi nekako uvijek ravnomjerno raspoređeni između te trojke gore i vrte se od 8-12 golova u sezoni izuzev poslednje dvije sezone kad je eksplodirao ovaj Acli. Sa Ševom je te prve tri svoje sezone tamo bio šampion pa 2x 4. i onda prelazi u Haifu. Ono što zapazih je da izgleda ne obraća neku veliku pažnju na domaće kup takmičenje dešavalo mu se da ekipa iako su šampioni ispadne čak i u ranoj fazi kupa. E da, što se tiče ta dva nastupa u grupnoj fazi Le sa Ševom. Prve godine grupa sa Interom koji su dobili oba puta, pa dva neriješena sa Sautemtonom, porazi od Slavije iz Praga. Dosta za drugo mjesto pa u 1/16 ispadaju od Bešiktaša sa dva poraza. Druge godine grupa sa Luganom, Plzenom i Steauom. Dobili su jednom Lugano i odigrali X sa Steauom, ostalo porazi i 4. mjesto u grupi. Sezona u Ligi konferencije sa Haifom, dakle sezona prije nego će preko nas u Lš, poslednje mjesto u grupi sa Fejnordom, Slavijom i Union Berlinom. Prilično teška grupa za Lk nivo. Uzeli su 4 boda.- insajder
- crvena zvezda
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
6
32.коло ЕЛ:Асвел-Црвена звезда
Nemamo nikakav imperativ , jer je top 8 otisao , teoretski jos nije, ali defakto jeste. Mi treba da probamo da dobijemo sve tri, uz poraze Robije protiv Reala i Monaka uocio zadnjeg kola oni bi imali 17 16, a mi 16 17 i samo jedna pobeda bi nas delila da ih prestignemo na tabeli ( to nece biti dovoljno za top 8, ali ce biti dovoljno da budemo ispred njih , ako nista drugo da im uoci zadnjeg kola nabacimo tenziju i pritisak uoci susreta sa PAO ). Ali pre svega da pokazemo, ako mozemo, da smo naucili nesto iz onih neverovatnih poraza. Ne pratim ASVEL, tako da sam neprijatno iznenadjen da su fenjerasi, svakako nece biti lako, bar na papiru, mada je kvota na nas 1.37, sto je ipak potcenjivanje domacina. -
6
32.коло ЕЛ:Асвел-Црвена звезда
Pobeda je potrebna ali nije pod znakom moranja. Potrebna je da nastavimo trend izlaska iz krize, da nastavimo da budžimo samopouzdanje a ne da bi se tu možda hvatali za neki top8 koji je u domenu teorije...
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Нема рођендана данас.
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда