Jump to content

Сваштара

Recommended Posts

• Replies 38.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dikili kontakt

3176

• SHERIFF

2286

• АлексМЦЗ

2056

• keyser_soze

2021

3 hours ago, dragan wien said:

Prednja strana majice gotova

IMG-8ac853bf5b1a92cd4af88e7625df8b67-V.jpg

A leđa će izgledati ovako

IMG-585a2139801d6666406c0175381126b3-V.jpg

Uskoro kačim kad bude gotovo, na rukavu će biti ovo

IMG-0d999b5820b7ee2a6bcab0e50329d21e-V.jpg

Ovo napred ti je stari logo, bolje da si ovaj sa ledja stavio napred, a pozadi ispis Moja Crvena zvezda. Da nemas dva razlicita logotipa na jednoj majici. I fontovi ti nisu isti, ali to ja primecujem jer imam profesionalnu deformaciju, tako da mozes da zanemaris. ? 

One stare, sa ovim starim logotipom su nam bile ubedljivo najbolje i najkvalitetnije, i danas je kao nova. 

• Администрација
4 минута раније, Mazzan said:

Ovo napred ti je stari logo, bolje da si ovaj sa ledja stavio napred, a pozadi ispis Moja Crvena zvezda. Da nemas dva razlicita logotipa na jednoj majici. I fontovi ti nisu isti, ali to ja primecujem jer imam profesionalnu deformaciju, tako da mozes da zanemaris. ? 

One stare, sa ovim starim logotipom su nam bile ubedljivo najbolje i najkvalitetnije, i danas je kao nova. 

Pa ovaj napred logo nije baš isti kao na starim majicama što su pre rađene, pogledaj bolje malo pa ćeš uočiti razliku. A one su mu poslužile za primer pošto mi se sviđaju, samo sam na leđa dodao novi logo foruma. 

1 минут раније, dragan wien said:

Pa ovaj napred logo nije baš isti kao na starim majicama što su pre rađene, pogledaj bolje malo pa ćeš uočiti razliku. A one su mu poslužile za primer pošto mi se sviđaju, samo sam na leđa dodao novi logo foruma. 

Бечлијо, мајица не би требало да буде превише накићена ! То је као када је риба превише нашминкана, ружно ! -)

• Администрација
1 минут раније, Деееккки said:

Бечлијо, мајица не би требало да буде превише накићена ! То је као када је риба превише нашминкана, ружно ! -)

Pa mora imati i spreda i pozadi reklamu, da mami znatiželju posmatrača :D a mislim da nije previše možda se samo tako čini na slici

6 минута раније, dragan wien said:

Jbg, rekao bih da je font ispisa isti, ne znam da li si sa grbom nesto radio. Naljutice ti se Laza sto mu stavljas logo na ledja. ?? Mislim da ga je on mucenik pravio tada. 

• Администрација
1 минут раније, Mazzan said:

Jbg, rekao bih da je font ispisa isti, ne znam da li si sa grbom nesto radio. Naljutice ti se Laza sto mu stavljas logo na ledja. ?? Mislim da ga je on mucenik pravio tada. 

Malo sam ga modernizovao i ulepšao. Stari je bio onako baš običan, a sad sam stavio ove sene okolo još i unutar sa farbom sam se malo igrao, imaju dve nijanse. Ne znam koje pravio ovaj novi zlatni logo, ali sam dobio orginalni font tako da nema ljutne  :smeh211:

Za polo majice ću vam prezentovati ideju pa ćete reći kritiku i ako neko želi odavde još da ga ubacim u narudžbu. 

https://www.espreso.rs/sport/kosarka/275303/bezace-od-njega-kao-djavo-od-krsta-zvezdin-povratnik-dusan-ristic-ima-nocne-more-od-novog-pojacanja-partizana-foto

какав клошарски лист ,ови су гори од фегетлије ,карај их  Човићу ружно мамицу им набијем на српски православни 

12 минута раније, Gorcilo said:

https://www.espreso.rs/sport/kosarka/275303/bezace-od-njega-kao-djavo-od-krsta-zvezdin-povratnik-dusan-ristic-ima-nocne-more-od-novog-pojacanja-partizana-foto

какав клошарски лист ,ови су гори од фегетлије ,карај их  Човићу ружно мамицу им набијем на српски православни 

Гробарско смеће било и остало.Нећу да им дајем клик, али претпостављам да су ову глупост написали на основу видеа са јутјуба.

• Администратори
9 минута раније, Дзјуба said:

Гробарско смеће било и остало.Нећу да им дајем клик, али претпостављам да су ову глупост написали на основу видеа са јутјуба.

znas sta je najjace od svega? uopste na osnovu snimka Lendejl nije izdominirao Ristica :D i plus, Risticev tim je pobedio. 

https://pac-12.com/videos/highlights-arizona-mens-basketball-holds-st-marys-advance-sweet-16