Jump to content

Сваштара

Recommended Posts

11 hours ago, Са истока Маракане said:

Sutra pocinje popis, pazljivo citajte pitanja :D 

Fd5bMntXgAAhKuU?format=jpg&name=medium

Ko popunjava ove upitnike? Ko je sastavljao ovo?

Odlucio sam da im dam samo generalije i ono sto vide ,a za ostalo mogu da dobiju samo moje genitalije i nista vise,a i to je pitanje jer i to zadire u licno.

Zamislite da neko pita kayzera sa koliko je zena bio,reda koliko ima svalerki itd,da li je to normalno?:D

22 минута раније, dikili kontakt said:

Ko popunjava ove upitnike? Ko je sastavljao ovo?

Odlucio sam da im dam samo generalije i ono sto vide ,a za ostalo mogu da dobiju samo moje genitalije i nista vise,a i to je pitanje jer i to zadire u licno.

Zamislite da neko pita kayzera sa koliko je zena bio,reda koliko ima svalerki itd,da li je to normalno?:D

Са тим питањима пописивач би се код Кајзера задржао цео дан и било би му потребно више формулара.😁

1 минут раније, SHERIFF said:

Videh negde pre par sati da se vaterpolo klub partizan zali da im je Radnicki iz KGa, kako kazu ukrao igraca, ja sad ne znam pozadinu, mozda i jeste, ali cu sigurno napisati i ovo...

Ako su i neka su vam ukrali igraca.

Dosta ste vi to radili, dosta ste uslovljavali igranjem za reprezentaciju, dosta ste se dzabe baskarili na bazenu koji su drugi morali da placaju, dosta ste bili jedini klub u zemlji. Dosta... Dosta !!!

To je vas zastitni znak...

Zasto sada kao picke kukate?

Oni su u proslosti pokrali iz jednog kluba igraca tj hteli su da pokradu,neke su i ukrali,a kada ostali nisu hteli i otisli po inostranstvima,a neki zavrsili u VK Crvena zvezda oni su taj klub ugasili koji je bio vise puta prvak evrope.

VK BECEJ.