-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
849
-
429
Да се види ко се крије иза ког имена... или испијање пива, али не виртуелног
Kad pocinje da se pusi,prvo puckas,a onda pusis sam,onda pusis sa drugom i na kraju pusi drug drugu ako nemas DUNJU. Mi smo srecnici imamo DUNJU,VISNJU i razno voce na koje mozes da se popnes,a bogami i ajncer. -
251
ПО квалификација за ЛШ: Макаби Хаифа- Црвена звезда
Да нешто као бетонирамо не иде из више разлога. Идемо да победимо,састав је као и за лигу,уигран,искусан а пјуник је осетио колико и и за европу опасан. Биће занимљиво видети хоће ли домаћи у јуриш,у пресинг као и против кипрана или ће неки шах да одигра.Ми и за А и за Б варијанту имамо одговор што би требало бити довољно за пролаз. Улог је огроман а исто толики притисак је на домаћину.Наше главе су хладније и оно што је можда и најважније је да је реванш на Маракани што ме чини нешто мирнијим него иначе када су овакви двомечи у питању. Очекујем ватромет голова(не као онај за сиротињу од синоћ),неких 3 до 5 комада..улаз у меч,првих 10мин и после пол. 10/15мин против оваквих дивљих екипа као што је хаифа је одлучујући,у том периоду стати на лопту,бити у глави 100% и биће то за Маракану све ок. Паметно,мудато и шта год било вечерас нек се има на уму да има и тај реванш,да се и та Маракана пита&одлучује. Срећно цигани! -
429
Ne znam ja ...sve pocinje iz tog zezanja , te "dodji da te navucem"- 2
-
-
429
To se samo odnosi na DUNJU sa pistoljem.- 1
-
-
-
Tell a friend