Jump to content

KK:Бивши играчи и тренери

милпар+

Recommended Posts

https://www.maxbetsport.rs/slavnic-za-maxbet-sport-sa-covicem-je-uvek-bilo-toplo-hladno-zahvalio-sam-se-ivanovicu-sto-je-dosao-u-zvezdu-sa-kampacom-u-top-8-410281/

EKSTREMNA ČVRSTINA U ODBRANI

Šta je Zvezda dobila Ivanovićevim dolaskom?

Luka Vildoza i Duško Ivanović (Foto: Starsport)

– Duško je osvojio tri titule Španije. Biti prvak Španije a da nisu u Barseloni ili Real Madridu… stime si sve rekao.Duško je dao ekstremnu čvrstinu u odbrani. Rezultat 10:0 u oba takmičenja to i potvrđuje. Neke životne okolnosti su mu pomogle da shvati da igračima mora da se da i neka ljubav, on je to uradio u Zvezdi. Pozdravio sam ga posle druge utakmice, poželeo mu dobrodliošcu i zahvalio mu se što je došao u Zvezdu. Šokirao se kad me video. On je jedan od retkih koje mogu eksplicitno da pohvalim, a ja ne hvalim ako tako ne mislim. Voleo bih da uđemo u Top 8, a posle se ništa ne zna.

Crvena zvezda je napravila sjajan posao angažovanjem Kampaca?

– Plej je najbitnije mesto, srce i duša tima, hrani sve oko sebe, odavno nisam bio srećan kao sada, dolaskom Kampaca. Pre toga me oduševio dolazak Vildoze, sve zna, drži košarku u malom prstu, to se vidi i to pleni. Drago mi je što će Kampaco da igra od 1. marta u Evroligi, voleo bih da se ušunjamo u Top 8, on je rasan plej i nijedan klub ne može da ostvari vrhunske rezultate bez vrhunskog organizatora igre – odgovorio je Zoran Moka Slavnić.

Podrska nasoj trenerskoj legendi Dejanu Radonjicu.

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić napadnut je od strane huligana u Atini posle utakmice sa Arisom.

Grčki mediji prenose da su huligani došli ispred svlačionice i verbalno ga napali i od njega tražili da napusti klupu tima iz Atine. Panatinaikos je pobedio Aris sa 96:79 u nedelju, ali je uprkos tome došlo do sukoba koji je začudio sve u klubu.

Prema nekim izvorima, navijači su poručili Radonjiću da je to samo početak, a ni čelnici kluba nisu pokušali da zaštite trenera i igrače. Panatinaikos se u grčkom prvenstvu nalazi na drugom mestu sa skorom 10-2, dok je u Evroligi trenutno 15. na tabeli sa sedam pobeda i 12 poraza.

Тренутно код зелених на трибини траје рат за превласт па се готово свакодневно кољу по улици и пале фан клубове по граду... вероватно то нема везе са овим нападом али трибина им је у курцу у најбољој фудбалској сезони после доста времена ал ко их јебе одувек су ми били огавни због дугогодишњег лизања са пургеријом.

3 hours ago, SHERIFF said:

Nije da nismo znali da je danasnji PAO los izbor za njega u svakom pogledu i pisali o tome nasiroko. Sto bi se reklo, neka sledeci put pazljivije bira.

On je ovaj put odabrao odlicno, bistu da mu podignemo.