Jump to content

KK:Бивши играчи и тренери

милпар+

Recommended Posts

Posted (измењено)

Добро је да се на овакав начин обратио клубу&навијачима монака.

Из перспективе многих клубова његов потез у Пиониру био би осуђен,сигурно и кажњив..Монако је таква средина да му неће замерити,чак шта више мислим да је и њима драго што су видели како неко воли&поштује њиховог тренера .

Све у свему ово је Салетов добар потез.

Edited by ЦИГАНИН 74

Posted (измењено)
1 hour ago, Виктор Баринов said:

Имаш право 2 пута да погађаш..

Nema potrebe :) 

Znamo na koga je mislio, ali kazes imenom i prezimenom. Ocekujem da i druga strana uzvrati.

Edited by miloshb

Posted (измењено)

Мора да полиже ране прво, ипак му се СО једном изјавом и једним потезом усрао у двогодишњу пропаганду коју је овај водио против њега.. а на коју сам нажалост и ја сам потпао.. за сад је било нешто у фазону "кнежеви, краљеви, како се већ зову ови из монака" али слабо је то за газдине стандарде.. стеј тјунд

Edited by Виктор Баринов

1 hour ago, miloshb said:

Morao je Obradovic da se pravda zbog svog poteza.

I nazalost ponovo je ostao nedorecen, time sto nije jasno i glasno imenovao ko je hteo da ga unisti kao osobu i trenera.

Овде је најспорније што човек тврди да је био навијач Црвене Звезде !? Он човек и сам каже у интервјуу из 2020. да је у Будућност прешао из професионалних разлога, дакле прелази тада у највећег ривала за трофеј јер му је битнији професионализам од  Звезде. За мене је у питању прорачунати интересџија коме баш и није пуно стало до клуба а тако тумачим и онај гест од пре неки дан у Пиониру и ово сад "прање".

Posted (измењено)

Ne vjerujem da ce vise pominjati SO u bilo kakvom kontekstu, jer ako NC nije ispravan u svoj toj zbrci (kao sto nije), ne treba mu dalje razvlacenje te teme.

Prosli put je bilo "nije bas sve kako se prica, moja strana se nije cula, nosicu Zvezdino odelo na f4", ovog puta je bilo "to je najobicnija glupost za bonus za kup", uz stezanje da dalje prica, mislim da ga nece vise niko peckati jer im ne odgovara dalja eskalacija 😁

Edited by czbp

SO je slinica koja je ljubljenjem grba na utakmici probala da se "opere" od svojih katastrofalnih i džukačkih poteza dok je bio trener KKCZ. To što priča da je NČ hteo da ga ugasi kao osobu i trenera je smešno. :) Pa kako da ga ugasi ako je odmah imao opciju da se vrati u Monako? Standardne gluposti koje priča + osvrt na to da nije imao priliku da iznese svoju stranu priče. Ne znam na koju stranu priče, s obzirom da nije mogao da napravi jedan racionalan i dobar potez i da sam njegov odlazak i povratak DR slavio kao da smo osvojili titulu.

Za mene će uvek biti velika 0 i kao čovek i kao trener KKCZ. 

30 minutes ago, Момчина said:

SO je slinica koja je ljubljenjem grba na utakmici probala da se "opere" od svojih katastrofalnih i džukačkih poteza dok je bio trener KKCZ. To što priča da je NČ hteo da ga ugasi kao osobu i trenera je smešno. :) Pa kako da ga ugasi ako je odmah imao opciju da se vrati u Monako? Standardne gluposti koje priča + osvrt na to da nije imao priliku da iznese svoju stranu priče. Ne znam na koju stranu priče, s obzirom da nije mogao da napravi jedan racionalan i dobar potez i da sam njegov odlazak i povratak DR slavio kao da smo osvojili titulu.

Za mene će uvek biti velika 0 i kao čovek i kao trener KKCZ. 

Jel i Radonja slinica i pobegulja jer eto sve smo mu dali a on otišao. Ali u laži su kratke noge pa onda NČ priča par meseci kasnije kako je bila katastrofalna finansijska situacija u klubu. A eto i taj doktor isplivava. Mi, kao klub imamo mnogo problema i nesuglasica sa dosta Zvezdaša i izgleda da nam niko nije potaman. Kad je tako biće pre da je do kluba.

Ja sam video da se Dobruć sa njim pozdravio na kraj tekme za ostale nisam. Mada i to me čudi kad znamo kako se ponašao prema domaćim a kako prema strancima. Ovo je sobzirom na ljubljenje grba i dalje nerazroješen slučaj na relaciji Čović Obradović. A čisto sumnjam da ćemo ikad saznati cijelu istinu. 😕 

Saša Obradović je ljudska gromada u odnosu na one sa kojima je imao posla u košarkaskom klubu Crvena zvezda, u ovom mandatu kada je bio trener. I naravno da neće da iznosi prljavi veš, valja se u blatu sa pojedinim kojima je to prirodno stanište i tako provlači klub kroz tabloidne stupce. 

A ti potonje navedeni su se ozbiljno pokazali ove sezone što su svojom nesposobnošću i nemarnošću navukli ozbiljnu bruku na klub i naštetili istom. Ali to je već neka druga tema.

11 hours ago, CrvenaZvezda1991 said:

Dok vecina aplaudira Sasi Obradovicu , jedan navijac mu je bas ljut na ovom snimku . Malo je ispali i komicno 😂

😄

Uz sve teleći pogled ka Delijama u fazonu - ovi mu skandiraju.

2 hours ago, Момчина said:

I Radonjić je pobegao, to sam više puta pisao, i to ne jednom nego dvaput. Para je očigledno bilo. 

Para nije bilo, to je sam Covic rekao prije neki dan u intervjuu