Jump to content

KK:Бивши играчи и тренери

милпар+

Recommended Posts

Televizijska kamera uhvatila jedan tajm-aut koji je postao predmet podsmeha košarkaške javnosti, a mnogi navijači PAO-a navode da su izgubili poverenje u crnogorskog stručnjaka upravo nakon ovoga.

Naime, najviše mu se zameralo to što mu je vladanje engleskim jezikom loše, to što je skoro 40 sekundi ćutao i što nije nacrtao nijednu akciju. Štaviše, mnogi priželjkuju njegov otkaz.

Samo da mi ne prizeljkujemo njegov povratak,dosta je bilo vracanja i njega i bilo koga drugog.

Klub ovakvim potezima stagnira ne mogu da isporuce nista novo,a energije je sve manje.

• 2 weeks later...

Tužan sam što se neke stvari nisu razrešile krajem prošle sezone. Imali smo dobru ekipu i mogli da nastavimo dalje. Ipak, stvari su se kretale nešto sporije nego što je trebalo"

https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/kalinic-bilo-bi-najbolje-da-je-zvezda-dovela-karija-grina-i-jokica-postojala-mogucnost-da-ostanem/436415

Intervju sa Kalinom za Basketnews a prenosi mozzart

Па ај у преводу, нисмо имали обезбеђене паре за ову сезону, ствари/паре су биле на дугачком штапу.

И не могу одмах паре да буду на конту већ у јулу, то је илузија.

Ми смо функционали без УО од јула месеца 2021 па све до 17-тог септембра 2022, чисто за подсећање...

8 hours ago, Dark22 said:

Tužan sam što se neke stvari nisu razrešile krajem prošle sezone. Imali smo dobru ekipu i mogli da nastavimo dalje. Ipak, stvari su se kretale nešto sporije nego što je trebalo"

https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/kalinic-bilo-bi-najbolje-da-je-zvezda-dovela-karija-grina-i-jokica-postojala-mogucnost-da-ostanem/436415

Intervju sa Kalinom za Basketnews a prenosi mozzart

Jedan od postova zbog kojeg bi valjalo da na forumu ima neka tuzna reakcija na post. Jbg, doci ce opet Kalina da kara groblje.

Jedina moja zamerka klubu je što nije ostavio Marka Simonovića i Jorovića za pomoćnike. Oni su buvši igrači kluba. Pitanje je dal bi samostalno mogli da vode i Fmp, ali da pomoćnike jesu. Oni su bivši trofejni igrači kluba. Da budu tu da po potrebi pomognu...Mislim da su kao pomoćnici mogli biti od koristi