-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
11,679
Бивши играчи и звездаши широм света
Miloje poceo malo da baguje , vezao je drugi remi u play off-u ali otisao je na +4 , jos 8 utakmica ga dele do titule.- 1
-
-
1,251
Милош Милојевић и стручни штаб
Pa nije baš ni Lš naše pravo stanje. Koliko god Zvezda tradicionalno bila veliki klub u ovom trenutku je drugi/treći ešalon ozbiljnog fudbala zbog milion jednog faktora a na mnogo od tih faktora sama ne može da utiče. -
1,251
Ja se iskreno radujem sto idemo direktno u Ligu Sampiona. Zasto? Zato sto ce se videti prava slika i prilika kluba u celini. Da vidimo mi lepo gde smo i dokle smo stigli. A ne da se ovde lozim na pobede protiv Mostanice i Dobanovaca, i da pricam o nekim nadmocnim statistikama, koje nemaju blage veze sa realnim stanjem. -
1,251
Pa zbog takvog pristupa igracima spalice nas druge ekipe kad budemo disali na skrge poslije 30min i odbijali se od njih kao loptice skocice. A na sve to, spalit ce nas isti ti igraci kad tad. Kad se ne zna ko pije a ko placa na dobro izac ne moze. Nemamo mi Mesija u timu pa da pricamo o nedodirljivim il da imaju taj status. Svako je zamenjljiv, od trenera do igraca, ukoliko ne zadovoljava odredjene kriterijume. Da je MM skupio ono potrebno, povukao neki od tih poteza, ladjenje igraca na klupi il tribinama, mnogo bi ga vise postovali prije svega ti igraci a potoom i navijaci. Lelemudanje na terenu je moralo da se kaznjava od starta, ako ne odmah onda ubrzo posto je ustavnovljeno. Sad je i pitanje koliko bi neke sankcije imale plloda. A to ne moze sam trener da sprovede u djelo, treba mu podrska. -
38,112
Сваштара
Ne živi se bolje. Ono što je veći problem je što ja neke velike volje za boljitkom nisam vidio.
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда

Recommended Posts