-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
38,110
Сваштара
Pa ja koliko sam čitao to mogu da potvrde CG forumasi Milatovic i Spajic su kreirali neki zakon uredbu ne znam gde je minimalac odjednom povećan za duplo čini mi se. Nesto je bilo oko poreza doprinosa ne znam ali vidim da ih pro Milovi nazivaju populistima ili ekonomskim populistima tako nesto da je ta njihova politika na duže staze ekonomski losa. Inace Milatoviceva biografija je fenomenalna prava stvar bi bila da je premijer recimo ali pošto Spajic nije mogao da se kandiduje onda je morao on pa će Spajic verovatno biti premijer. -
8,303
Фудбалска репрезентација Србије
Nedimović je kao iskusni strateg poručio da je to tanko -
8,303
Фудбалска репрезентација Србије
Loša se atmosfera pravi oko a tima povodom svega nažalost stara boljka -
-
1,243
Милош Милојевић и стручни штаб
To što ti gledas fudbal po broju stvorenih šansi ili postignutih golova to je ono baš tipično kako se gleda fudbal u Srbiji. To kao kad bi sad rekli da smo onda razbili RBS u Salzburgu. Nigde veze s'vezom. TSC je za nasu ligu dobra ekipa, ali otprilike kvalitet za ligu konferencija. Ja nigde nevidim pored samo najave Cokne da će mo mi igrati fudbal kroz kretnju, pas igru. Naša igra se svodi na probijanje po boku ili ako Kanga nešto izmisli. Igrači su statični čekaju loptu u krilo, jedini dupli pas moze da se vidi po nekad na boku. Sve to što gledamo, gledali smo i pre, ako Katai ili Mića udju u stelt mod tantalove muke da damo gol. Ne daj bože da se Kanga povredi, sve nam se vrti oko njega na sredini. Koliko puta smo videli neki vertikalni pas po sredini, imamo muku da iznesemo loptu pod pritiskom prosečnih superligaša. I to posle nikad dužih priprema. Naravno ja ne očekujem da mi razvaljujemo krem u LŠ ali bar da se napravi neka ekipica koja može uz sreću na žrebu da se pobije za treće mesto. Ponavljam da sutra dobijemo grupu u LŠ sa Ferencom, Ludogorecom i Haifom kako igramo bili bi zadnji.
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда

Recommended Posts