Jump to content

Подкасти

Recommended Posts

1 minute ago, Чупакабрас said:

Постоји ли подкаст о фудбалском клубу и генерално о домаћем фудбалу? Кошаркашких има и превише а фудбалских ниједан бар нема да ја знам.

Koliko je meni poznato ne postoji. Najblize sto imas a da je meni poznato je Alesto podkast, koji vodi Aca Stojanovic, gde uglavnom preferira fudbalske teme sa dobrim gostima.

20 minutes ago, TheJoker1991 said:

Koliko je meni poznato ne postoji. Najblize sto imas a da je meni poznato je Alesto podkast, koji vodi Aca Stojanovic, gde uglavnom preferira fudbalske teme sa dobrim gostima.

Знам за Алесто,пратим. Има Аца разних гостију. Не могу да вјерујем да нема ниједан о фудбалу и нашој лиги . 

4 minutes ago, Чупакабрас said:

Знам за Алесто,пратим. Има Аца разних гостију. Не могу да вјерујем да нема ниједан о фудбалу и нашој лиги . 

Odlicna ideja za nekog ko planira da se bavi podkastima. Podkast o nasoj ligi, vredi probati :) 

Posted (измењено)

Imam strasnu ideju, da vodi neki nas forumas podkast, a zvao zvao bi se po forumu, a gosti da budemo mi forumasi.

Kad Ciga gostuje bilo bi kao u hagu svedoci Seselja da se zamuti i iskrivi glas.

A ja bih nasem podkastu bio dostupan kao Nebojsa jutarnjem programu, toliko od mene, malo li je 😁

@Punkerstein preporucujem za voditelja 😁

Edited by Iluzionista

2 hours ago, Iluzionista said:

Imam strasnu ideju, da vodi neki nas forumas podkast, a zvao zvao bi se po forumu, a gosti da budemo mi forumasi.

Kad Ciga gostuje bilo bi kao u hagu svedoci Seselja da se zamuti i iskrivi glas.

A ja bih nasem podkastu bio dostupan kao Nebojsa jutarnjem programu, toliko od mene, malo li je 😁

Може ал да ти будеш први гост 😁

Nije los podkast Luka i Kuzma, od kada ja pratim najaca scena kad Kuzma zvizdanjem opisuje kako trci Nedovic a kako Holand, jos se smejem al ne mogu da nadjem 😁

Just now, Punkerstein said:

Може ал да ти будеш први гост 😁

Pa jel sam reko bicu na usluzi kao Nebojsa jutarnjem programu 😁

2 hours ago, Iluzionista said:

A kad gostuje @keyser_soze priča se samo o seksu i pičokama 😁

3 hours ago, Iluzionista said:

Nije los podkast Luka i Kuzma, od kada ja pratim najaca scena kad Kuzma zvizdanjem opisuje kako trci Nedovic a kako Holand, jos se smejem al ne mogu da nadjem 😁

Pa jel sam reko bicu na usluzi kao Nebojsa jutarnjem programu 😁

Posle Makabija u Pioniru, cini mi se, ali nisam siguran 😁

6 hours ago, Чупакабрас said:

Постоји ли подкаст о фудбалском клубу и генерално о домаћем фудбалу? Кошаркашких има и превише а фудбалских ниједан бар нема да ја знам.

Jedini podkast o fudbalu koji me je zanimao je Piramida radosti, to su vodili Novakovic, Plavsic i Loncarevic... bio je pakao, Arsenalu lose krenulo sa Artetom na startu, to su bili rantovi za pamcenje Loncarevica i Plavsica jer navijaju za Arsenal tamo. 

Vodili su i posebno o Zvezdi pred mec i posle meca u Evropi, tu su pokrivali samo nas i to je to, tu samo Novakovic i Plavsic, jer su oni cigani pretpostavljam, za Loncarevica znam da je grobar... 

Ali o domacem fudbalu nije bilo nista u podkastima

Piramida radosti je bila meni vrh, prolazile su se lige petica, plus derbiji neki van tih liga, ili borbe za titulu pa se pomene. Sta znam, da mi je neko prije 10 godina rekao da cu da gledam 3-4 podkasta o kosarci, a nijedan o fudbalu rekao bih mu da je lud... desperate times

Ovo je bilo prije 14 dana, ali eto mozda neko 'oce da pogleda, Edinovo odusevljenje Kampacom mi je simpaticno 😄 

Generalno ga mnogo gotivim, znam da nije bas omiljen ne samo kod nas navijaca Zvezde, nego tako dosta ljudi nervira izgovorom, ja bas volim da gledam kad on prenosi

Ako nije poenta  da se prica o samom podkastu i njegovom sadrzaju nzm onda sta ce nam ova tema. Pa nije valjda svrha da se kace samo klipovi podkasta? Za to nam ne treba posebna tema, imamo YT. 
Cisto zvezdaski podkast nemamo. . .bila je ona glupost sto je kk pokusao, ali je zesci smor bila. Tako da podkast u cijem sadrzaju se pominje Zvezda 99% ce se pomenuti i partizan. 
Ne cujem ja nzm sta pametno u tim podkastima, meni oni sluze da nakon pobeda u EL, taj filing pobede polako "prezivam" nakon utakmice, i to onaj Kuzmin podkast od po 3sata. . .u slucaju poraza morao bi biti mazohista da 3 sata slusam to.

Рекао сам да постоји могућност разводњавања теме, нисам упозоравао да се више не пише..Како хоћете..Тема је отворена на предлог цзбп..Тако да, како вам воља, тако радите..

od 16:00 krece prica o istupanju groblja iz KLS, jedno 20 minuta traje. Ovo oko KSS i KLS je bas cirkus, ladno KSS nema apsolutno nikakvu ingerenciju nad KLS, nisam znao za to. Bukvalno nemaju nikakvu pravnu podlogu da kazne Partizan za neigranje KLS, jer oni uopste nisu ni organizatori KLS, tako da Kup i KLS organizuju potpuno druge dvije organizacije, koje su u istoj zgradi u Bg 😄

Isprozivao je Partizan ovako ispod zita zbog istupanja, kako je stvoren ozbiljan presedan, sta sad sprecava ove manje klubove da se jednostavno ne pojave na mecu, nista... mozda jos vise isprozivao KLS, "sluze samo da sjede tamo i da budu situirani" tako nesto...

nisam stigao nocas bez jedno pola sata da pogledam, to je na pocetku... posle najavljuju i nas mec sa Virtusom izmedju ostalog