Jump to content

ЗИМСКЕ ПРИПРЕМЕ 22/23

АлексМЦЗ

Recommended Posts

3 pozicije za koje je u FK Crvena zvezda konkurs otvoren non stop: spic, zadnji vezni i desni bek.

Prosto neverovatno. Mi 5-6 godina nismo u stanju da pokrijemo ove tri pozicije, a pitaj Boga kolike smo milione evra ulozili u to.

Pogledao sam samo prvo, drugo cu nedje nocas... Vigo ocajan, svi pricate o Veljku Nikolicu i slazem se ja da on nije za Zvezdu... ali ovo sto je Vigo odigrao, ne daj Boze da je odigrao Gobeljic, to bi bilo komentara za vjesanje ovdje.

Kakav je ono penal, sta je ono, 5 metara covjek kliza, pa ono ne bi ni Gobeljic i Srnic napravili u najvecem pomracenju svijesti?! 3-4 zive lopte im dade, bez ikakvog presinga u noge, totalno promasen pas... stvarno ocajna partija, ali tek se navikava i ajde da vidimo kako ce to da izgleda u sledecim mecevima. Recimo Sanogo kad je tek poceo da igra kad je izasao iz povrede pricalo se da je neznalica i sta sve ne, jer je na prvom mecu imao kikseva.

Samo kazem, ozbiljno se treba zamisliti oko Viga, ovo danas sto sam vidio je za ozbiljno razmisljanje. U ovom momentu je vrlo vjerovatno Gobeljic i dalje nas najbolji desni bek, sto je nevjerovatno s obzirom na pocetak priprema kad je Nikolic pruzio neke ok partije i pokrenula se prica o dolasku Viga... ko se tome jadu nadao.
Sto se defanzive tice tu je ocigledno profesor doktor za njih, ali evo da sacekamo Viga par meceva da se navikne pa da igra u tandemu sa Bukarijem i tad cemo da sudimo, jer on moze naprijed da donese dosta dobrih stvari nadam se.

Sanogo danas odigrao dobro ovo prvo poluvrijeme, oposlice on ovu ligu do ljeta, ako je nas igrac do ljeta a jeste cim je na pripremama... navijamo da se Ado ozbiljno pokaze, da ne moramo bas i tu na ljeto da jurimo pojacanje...

Spic se mora pojuriti i bojim se desni bek, a Viga vratiti nazad.

Definitivno posle svega, na mene je utisak najveci tokokm priprema ostavio Lekovic. Tek je napunio 19godina, i neki utisak je da je mnogo sigurniji nego sto je bio Erakovic kada je on pocinjao da se probija u prvi tim. . .
Azarov i Nikolic iako malo bljesnuli na startu priprema, sve je to ling-long prosek.A ovaj drugi nije ni pravi bek. Prucev vidim doapada se ljudima, meni on, nit smrdi nit mirise niti znam sta igra, niti vidim neki njegov kvalitet. . .Trebalo je biti na ovim pripremama mesta za Stankovica i Lucica. 
Motika jos uvek ne moze da se nametne, ali opet on je jos uvek mlad, nema jos punih 20. Mustafu bi poslao nazad odakle je dosao. . . 
Pripreme pri kraju koje dosao dosao je. . .gde smo bili sta smo radilil- nista. Gde smo danas u odnosu na pre 6 meseci, rekao bih nekoliko koraka nazad. Prolecni deo sezone i nasa jadna liga ce zamaskirati probleme a otreznjenje ce ko po obicaju doci kasno, a to ce biti LŠ. 

Sanogo je dosta zapostavljen u ovim pripremnim utakimcama. Razumem da je Mijailović prva opcija, ali treba imati u vidu da može da se desi da bude odsutan na nekim bitnimijim utakmicama u prvenstvu. Situacija je sledeće pošto je tokom jeseni što u Čukričkom što kod nas skupio 8 žutih pauza mu sad ide na svaka dva žuta, a za razzliku od ranijih proleća zbog svetskog sad ima 18 umesto 16 dosadašnjih prvenstvenih utakmica. Ako nastavi trenda sa žutim od jesenas lako može da se desi da i 4 puta odustvuje tako da je trebalo više povesti računa da alternativa bude spremna. Evo rdecimo ima 4 utakmice do derbija može da se desi da dobije žuti i žuti u derbiju , a posle derbija ide TSC u gostima