Пријатељска утакмица: Зенит - Црвена звезда
-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
37,831
-
63
18.коло АБА лиге:Црвена звезда-Игокеа
Jasno , to je i bio cilj aktuelnog dvojca na celu EL ( u VD stanju ) , tj. Nedzada Bodiroge i onog Mose ....... Glismana , ili kako li ga vec vabe .... Nadam se da ce taj dvojac biti uskoro smenjen , ionako ima tanku podrsku kod 11 klubova vlasnika EL , svega jedan glas ... U medjuvremenu je Panata vec par puta slala zalbe na sudjenje ( trebali smo i mi makar posle Armanija - cisto da se upise nova zalba jos jednog kluba i da im se fotelja jos vise uzdrma ) .... ali NC je stari lisac , valjda zna sta radi ... p.s. Dolkle god je tandem Nedzad - Mosa na celu EL , mi smo donji - jednostavno nas tamo ne zele i sve rade da nas na najbeskrupulozniji uniste ! Ko to ne vidi slep je kod ociju .- 1
-
-
1,056
Милош Милојевић и стручни штаб
Sto su ga koj qrac postavljali na mestu trenera ako ga nece slusati? Hoce da cede vec dobrano iscedjenu suvu drenovinu od pojedih koji su nosili tim pre 2 godine. Bas me zanima koga mogu da dovedu sa autoritetom. Bas ce neki stranac da trpi Terzine mahinacije, kako da ne, lepi su to snovi. -
1,612
ФК: Играчки кадар 2022/23
Ja mislim da je neki plan uprave da sa ovom ekipom osvojimo prvenstvo, pa da se mlađi, talentovaniji igrači koliko toliko isforsiraju u Ligi Šampiona, da im naraste cena za prodaju!!! -
1,612
ФК: Играчки кадар 2022/23
Mladi, mladi, mladi... Puna im usta mladih, a inace se za svog mandata proslavio sa asovima poput Garida, Arauha i cuvenom zamenom za Milijasa Murtalom Dijakiteom. Zasto umesto ta tri svetska asa, niste izbacili neku mladu nadu? Nego nas je lesinario ko je stigao? Necemo dalje, a tek smo zagrebali... Dakle, dragi gospodine Stojadinovicu, iako nije sve cvece i drvece danas, o mladima se mnogo vise vodi racuna nego u vase vreme. Od kada je ’on’ otišao, našoj Zvezdi krenulo. Napred Zvezdo do titule - napisao je Sakić, a na pitanje u komentarima na koga je mislio pod ovim "on", bivši fudbaler crveno-belih je objasnio: - Čuveni sportski direktor, gdin Stojadinović... - zaključio je trenutni pomoćnik Siniše Mihajlovića u Sampdorija..
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда

Recommended Posts