Jump to content

Душко Ивановић и стручни штаб

Meda

Recommended Posts

28 минута раније, Nikola 018 said:

Jel znas Rede kako se zove,čudi me da ni klub nista nije objavio.

Па ја сам написао све његове асистенте током иностране каријере, е сад дал је један од њих, искрено не знам му име ..

23 minutes ago, czbp said:

Onaj se asistent celavi totalno ubacio, samo sto ne udje on u teren da igra. Na jednom tajmautu iznerviran objasnjava nesto nakon Ivanovica, simpaticno mi je bilo 😄 Nisam vidio do sad neke pomocnike kod nas da imaju takvu slobodu, ili mi se cini.

Uzmi Dusko evrotitulu!

Taj asistent je rekao da moramo bolje u odbrani jer je partizan ekipa koja može da da 100 poena u EL, ako im dozvolimo da šutiraju

22 минута раније, Dark22 said:

Taj asistent je rekao da moramo bolje u odbrani jer je partizan ekipa koja može da da 100 poena u EL, ako im dozvolimo da šutiraju

Nisam skontao sta je rekao, neka galama je bila oko mene, hvala na info 

10 hours ago, RedHart said:

Па ја сам написао све његове асистенте током иностране каријере, е сад дал је један од њих, искрено не знам му име ..

Hvala ti video sam na nekom forumu, Mladen Manojlović, bio pomoćni trener Plazi u Zenitu. 

Nekako sam ceo život bio ubeđen da trener ima uticaja na igru i igrače, ali da ne može da ima drastičan uticaj, iliti da ne može od govana da se napravi pita.

Bio sam ubeđen da nekom random navljaču sa ulice daš Barsu iz najboljih dana da bi sve osvojio, da nema tu do Gvardilole mnogo. 

Duško - odradio si me kao ona emisija Mitbastersi na Diskaveriju što sam je gledao kao klinac, i razneo si taj moj samonametnuti mit u roku od mesec dana.

Kako je sezona počela i odmicala, kao i mnogi, mislio sam gotova je ta divna decenija dominacije, sipali su sve na ustaše, kad ono, dođe Duško i utrpa muda u usta robiji kao niko.

Hvala ti, živeo, i ugovor produžio za života.

6 hours ago, Kosika94 said:

Nekako sam ceo život bio ubeđen da trener ima uticaja na igru i igrače, ali da ne može da ima drastičan uticaj, iliti da ne može od govana da se napravi pita.

Па види овако, реално у нба имају миноран утицај зато што играју офанзивне машине, треба их натерати на дефанзивне сетове, у нцаа имају велики утицај јер су много бољи коучи од ових у профијима, у Европи имају такође велики утицај одувек...