Jump to content

Душко Ивановић и стручни штаб

Meda

Recommended Posts

6 minutes ago, mikimaus said:

Zasto bi molili Boga da nas ne preuzme? Volio bih da znam kakav je to paralelni univerzum u kojem bi ( mi -KKCZ) molili Boga da nas ne preuzme u bilo kom momentu, bio jul/nov..

Nije mi jasno sta u ovoj cjelokupnoj prici ne prilici DI da potpise za nas?

Kолега нов си овде и ниси испратио "жеље,честитке&поздраве" кад год је била тема нови тренер у КК.

Од ДИ се бежало не само овде него широм цигањских упоришта од разних Мадера до Страхињића Бана..никад није имао ни грам подршке и после првог Радоњиног мандата,ни после Алимпија,Томића,СО,па и сад после другог Радоњиног мандата.

Више се избегавао чак и на жељама него што се о њему о неком решењу и то дугорочном писало,тек не прижељкивао.

ДИ свака част на све до сада што је направио а ова чињеница да никад није био жеља јесте сад непопуларна јер нам је сад све и свја али чисто за протокол и да се не заборави оно што је до јуче било .Поштено је написати онако како јесте.

Сад у овој причи,ниво који смо дотакли,кораке уназад направили ДИ је најбољи могући избор који видећемо како ће се показати.

1 hour ago, IBRS said:

steta sto nije dosao na startu sezone, ako se mogao dovesti sada znaci da koja god da je bila prepreka na pocetku sezone, mogla je biti premoscena. Ovako smo protracili nekoliko meseci. . .

Razlog zasto nije hteo da dodje i da radi bilo gde je smrt njegovog brata Dragana,  kome se sad navrsava godinu dana.

Jednostavno nigde nije hteo da radi jer je bio veoma vezan za brata...

Letosnja prva zelja je bio Zvezdan Mitrovic, koji nas je odbio...

Posted (измењено)
20 минута раније, ЦИГАНИН 74 said:

ДИ је на кзш одговорио да контакта до сада никад није било

Moguće da je izbjegao  da navede taj kontakt upravo zbog smrti brata kako ne bi objašnjavao razlog zašto nije prihvatio  koji je jasan i prolazio kroz to iskustvo ponovo pogotovo javno. 

Ukoliko je kontakta uopste bilo, nedje se pisalo da jeste

Edited by mikimaus

По одговору који је дао на то питање био је бар мени више него јасан.

Нема потребе да нешто избегава,да јесте нечега било сигурно би саопштио "из породичних разлога" и ту би ставио тачку.Овако на мало врцав начин је дао до знања да га никад није било.

I ja ne ocekujem da ima carobni stapic i da ce ekipa odmah vaksrsnuti, sto ne znaci da ne bih voleo.

Takodje se nadam uspostavljanju nekog sistema, da vezemo nekoliko stabilnih sezona, da ne sastavljamo svake godine novi tim vec da ga nadogradjujemo i poboljsavamo, a verujem da bi tada dosao i neki kontinuitet rezultata u Evroligi. Dosta kockica bi trebalo da se poklope da se razumemo, nije samo teren, ali eto u kom pravcu bih voleo da idemo. Neka Dusko bude pocetak toga.

8 minutes ago, Mister said:

I ja ne ocekujem da ima carobni stapic i da ce ekipa odmah vaksrsnuti, sto ne znaci da ne bih voleo.

Takodje se nadam uspostavljanju nekog sistema, da vezemo nekoliko stabilnih sezona, da sastavljamo svake godine novi tim vec da ga nadogradjujemo i poboljsavamo, a verujem da bi tada dosao i neki kontinuitet rezultata u Evroligi. Dosta kockica bi trebalo da se poklope da se razumemo, nije samo teren, ali eto u kom pravcu bih voleo da idemo. Neka Dusko bude pocetak toga.

Verujem da bi se u tom slučaju 90% nas svakog dana štipalo da ne mislimo da sanjamo 😁

Dobrodošlica Dušku, nisam njegov fan ali od srca mu želim da uspe ovde kod nas...

4 минута раније, Са истока Маракане said:

Dobro nam dosao. Mala molbica.. lupi tu i tamo dugme ENTER, lakse se prati tok misli kad ima poneki pasus :D 

Vrlo rado bratac. Pišem sa moba, pa ću ubuduće ostavljati prorede. Enter komandu nemam, pa ću na pomenuti način olakšati čitanje mojih postova. Živ i zdrav bio. Sportski pozdrav!

31 минута раније, Walldorf said:

Na početku, pozdrav članovima foruma. Pre desetak godina, ako se ne varam, već sam bio deo ovog foruma, pišući sa kompa. Više se i ne sećam pojedinosti svog tadašnjeg naloga. No, dobro. U poslednje vreme postove ostavljam samo na mozzartsport.com, pod ovim nikom, pa je možda neko od članova foruma i pročitao moje tamošnje postove u vezi dešavanja u KK Crvena zvezda. Pišem direktno i bez uvijanja. Ukratko ću ponoviti poslednji post. Ne znam šta je još trener Radonjić trebao osvojiti protekle sezone da bi bio ispoštovan i nagradjen od strane Uprave kluba. Sa konstantno skraćenom rotacijom, čovek je osvojio sve što se moglo uzeti. ABA Ligu, KRK, državno Prvenstvo. Ostvario 14. pobeda u EL. Svojevremeno je samozvanog jugo Generala otpremio u Rumuniju. Čačanskog semafordžiju je porazio do nogu i bio na najboljem putu da ga pošalje medju kalemegdanske šah penzionere. Sve ovo govorim jer sam siguran da bi trener Radonjić i ove sezone bio noćna mora jugokomunistima. Umesto toga, potrošili smo jednog dobrog momka, trenera Jovanovića, koji je i sam kriv jer je prihvatio nešto što je bio prevelik zalogaj za njega. Kap koja je prelila čašu je neprihvatljiv poraz od zadarskih ustašoida. To se jednostavno nije smelo desiti! No, dobro. Vreme ne možemo vratiti, pa je angažovanje trenera Ivanovića jedini ispravan način da sezonu vratimo u normalu. Već smo svi informisani šta je sve taj čovek uradio tokom tridesetogodišnjeg trenerske karijere. Vrhunski stručnjak čiji će način rada privesti redu, radu, poretku i sistemu sve one koji nisu radili sa trenerom Radonjićem koji radi na sličan način. Sa nestrpljenjem čekam utakmicu sa Asvelom. Da grmi "Pionir" i da zabeležimo pobedu na debiju trenera Ivanovića. Vidimo se tamo. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Ja bih proverio ovaj nalog :) 

Suvise mi to kinjasto izgleda ..odmah baca sumnju .....Nema onu drskost i zajedljivost kao mi ostali :) 

A i ovo bez ENTER jos sumnjivije :) 

Panker na oprezu 

14 minutes ago, Walldorf said:

Vrlo rado bratac. Pišem sa moba, pa ću ubuduće ostavljati prorede. Enter komandu nemam, pa ću na pomenuti način olakšati čitanje mojih postova. Živ i zdrav bio. Sportski pozdrav!

Pod kojim nikom si pisao?

Trening je gotov pretpostavljam. Cepaju se pljeske kod Mice ispred Pionira?

Posted (измењено)

https://kosmagazin.com/dusko-ivanovic-odbio-sam-jugoslaviju-i-olimpijsko-srebro/

Prilicno opsiran intervju koji je hrvatskom Indeksu, ovi su to malo skratili, a i ne kaci mi se link iz index.hr, dovoljno je ovo 😄

Ovo sam citao kad je pokrenuta prica na tviteru da dolazi Dusko, pa se sjetih sad da nadjem i okacim. 

Doveli smo jos jednog trenera koji ne bi dao Pulenu da priviri klubu. Coviceva tiha patnja

Edited by czbp